![]() |
|
:evul: @up
No coś ty :) sorry ale to nie przegiecie ja mam racje i Pan Policjant Krzysztof dobrze o tym wie :evul: zaczal glupia sprawe o ktorej nie ma pojecia i tyle :cup: |
19:12 Rycerski Michal [61]: jutro sobie kupuje pacca
Rycek back to game o.O =) |
Cytuj:
Pozdrawiam Edit wczesniejsza wypowiedz Holu: "po co mialem ci mowic ze dziele konto na Candii skoro nie pytales?" Hej zdecyduj się, przecież wcześniej napisałeś, że mi mówiłeś iż dzielisz konto :) Zdecyduj się bo juz, gubisz się w tych kłamstwach :) |
Niestety rzotkiewka, Rycerskim Gra nowy owner...
|
@up
ehhh masz racje.. wlasnie przed chwila sie dowiedzialem.. to nowy owner.. a juz mialem nadzieje ze rycek :( |
Chciałbym wszystkim powiedziec iz zostaje i od niedzieli biore sie za expienie :)
|
Haha sewery a kto cie namowil? :D :) :D
|
Cytuj:
|
omg, widze że ostro tu po sobie jezdzicie:P ja tam się wole nie wtrącać bo jeszcze i ja na tym coś strace;P nie wiem kto ma racje... B)
87 days pacc left, dziennie 50% lvla bije:D dzisiaj sie nie udalo bo problemy z netem miałem jakies :) Na banshe questa z ekipą z www.tibia.com sie już nie załapię, a za planowane 5 dni bedzie lvl 60.. także szukam ekipy na banshe quest, no chyba że jednak się załapię bo im się coś przedłuży... Są na tym forum jacyś chętni którzy jescze nie byli albo dopiero lvl dobijają, czy może ktoś chce pomóc?:D |
@Holu
A nie mozesz dac na tibicams.tibianetwork.net?? Tam bedzie chyba szybciej no nie?? |
@Holu
Napisales to do mnie w Tibi, naabie :baby: Niestety dla Ciebie, nie jesteś dla mnie tak ważną "fiszką" abym kopiował wszystkie Twoje wypowiedzi i zaśmiecał sobie kompa :evul: Pozdrawiam |
przestancie, powoli zaczynam wierzyc w powiedzenie ,,kazdy facet jest jak dziecko az do smierci...''
|
Ej co wy na to aby ustalic jakis termin pojscia na deep fibula qest??
i niech wszyscy co chca isc napisza i ustalimy wspolnie jakis pasujacy wszystkim termin:) |
Cytuj:
Chyba kluk.... |
Cytuj:
KK, Kazu masz rację... Pozdrawiam Cię :) |
So, Rycerski has been sold.
podsumujmy: DEDY: 21 drag - bylem noobem 40 orc warlord - net 55 scarab - net 61 - dl - retired juz bylem; nie liczy sie ;D @Fantom, klamales mnie nawet na gg <--- dobre ;d @pozdro 4 all, jezeli bym mial wymieniac pojedynczo, bym musial napisac posta na 3 metry ...the unconquerable... badzcie mili dla ownera ;] fajny koles i tez michal :D |
Cytuj:
A za ile sprzedales? :> |
Dodałem filmiki :evul:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13325 ten jest długi ale lepszy loot :cup: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13326 i tu krótki film, G-Legs w drugim Demku:evul: |
Cytuj:
16:04 Xensect [59]: sov za 2kk |
OMG
Sobie dzisiaj bylem na hero hunci <<jak zawsze 0 loota:( >> jednak pozniej pomagalem kolesiowi w warlock quescie.... Ubijamy warlocka (o malo co nie padlem) ok ubity... patrze a tu... 16:31 You see a ring of the sky. It weighs 0.40 oz. im so happy:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:45. |
|