![]() |
gosciu mial na sprzedaz knight armor. wylozyl na depo i sie wylogowal.
tak samo zdobylem norse shield. |
Cytuj:
|
A ja znalazłem ....
Ja znalazłem K legs 6.5 k w depo w Venore bo koleś kączył grać w tibie ale to na innej postaci.Na tej postaci to znalazłem Heaven Blossom , halberd ,7 Sword Ring,2 Club Ring ,Death Ring (tylko 1 min),i loot baga na elf fortes z 40 long sword (ale mi zajumali pod depo w venore) I to chyba tyle
|
Na Minie Blue Rob
I Crown Shield |
ja znalazłem na main 4 halabardy w bagu razem z dark helmetami
a na roku bag ze swordami:] |
4 royal speary pod backpackiem pełnym butelek
|
Kiedy expilem na warlokach to rots na ziemi lezal:baby:
|
Jak była tibia 7.8 jeszcze to grałem swoim 11 druidem (Jeszcze na starym koncie do którego passów nie mam, tym drutem do 35 wbiłem) na Uniterze, bardzo nowy świat, a tu kolega mój przychodzi do depo i mi rzuca 1 backpack pełny GFB a drugi w 3/4 wypełniony HMM'ami a ja mówie "Za co to ?" a on "Za to że na rooku mi pomogłeś" A pomogłem mu na rooku tylko w quescie na short sword :D Sprzedałem to za dużo forsy bo to nowy świat :P Potem jak miałem 21 lvl, kulałem z eq, miałem p seta, guardianke cudem zdobytą bo w deadzie leżała jako jedyny item w nim, to stoję przy skrzynce w depo a tu przychodzi 76 lvl i mi rzuca na depo crown helmet, blue robe crown legs BOH'y, demonke, 2cc, ja mam uciechę jak 150 a tam całe depo do tego zioma"plx free items!!!!!!!" a koleś poszedł
Jeszcze jak była Tibia 7.8 to inną postacią na Amerze (nowy świat był) grałem (knight, chyba 10 lvl miał) i idę a tam ciało leży, no to daje looka a tam jakiś koleś został zabity przez... Beara xD otwieram a tu battle hammer, backpack z 20 platynkami, kilkoma brown poc, koleś afkował i go bear zjechał |
Ja znalazlem loot baga, z halabardami, steelkami, kuszami, battle shieldami które sprzedalem za 108k ;P
|
Cytuj:
Mitoman :D |
Ja znalazłem całe 3.5k. XD
|
Na edron dragach loot warty 30k! Nikogo nie było w pobliżu więc wziąłem 2 woi dragonka i pełno kusz
|
a ja czysciutkie 50zeta jak siedzialem na laweczce i juz dwa razy dyszke ;d
no tak a w tibii ...mm juz 2x drag shielda w dragu(oczywiscie nie moim) w cialku d slayera +bp w ktorym byla demonka ,bs,obsidian i wiele wiecej ,raz dsm tez w cialku i sporo podobnych sytuacji ale loot nie przekraczal juz wartoscia 10k zwykle ;) |
ja 200zl dla zioma z portfela wypadło
a w tibi 1kw backapcku i ziom rzucil mi na skrzynke Knight arma |
ja znalazlem platinum amulet w temple na darashi
i zasypany pod piaskiem w ankh crown set :o |
Fibula - W Szafce ( w sklepie na jakiegoś NPC , nie pamiętam imienia) znalazłem baga, w nim baga , w nim baga.... chyba tych bagów było z 20. W ostatnim z nich ujarzłem 0.o 6.5k w platynkach ^^. Wiem, była to kradzież, ale pokusa była xD
|
Cytuj:
Co obrażasz się za to że wkleiłem cię do podpisu bo jesteś durny? -.- |
Moim 50 Elder Druidem wyruszałem szczęśliwy na Acient Scaraby biegnąc przez ulice Ankrahmun zobaczyłem buty o wyglądzie worn soft boots,nawet nie chciało mi się spojrzeć,ale pomyślałem że oszukam kumpla i niby mam softy,dałem look i moim oczom ukazał się napis "You see a worn soft boots",chwyciłem je od razu ^^ pewnie ktoś pomyślał,że nie da się ich ładować
|
lootbag
Kiedys na tibi 8.1 :p byłem u kumpla i robilismy nocke:P jeszcze nocy nie bylo a on zajebal 180 lvlo'wi lootbaga z kasa:P 4 cc bylo po 100 gp wtedy mielismy ucieche xD ja mialem chyba 20 lvl a on 24:P
|
Cytuj:
Name: Dolcu Sex: male Profession: Sorcerer Level: 22 World: Harmonia Residence: Venore Last login: Feb 27 2009, 11:41:30 CET Account Status: Free Account oooo wierzymy ci, wierzymy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |