![]() |
|
Cytuj:
Ogolnie powiem za siebie.. nie bede kampil 24h na dobe przed monitorem czekajac az ktos z nich wyjdzie tak by moc go ubic itp.. nie mam czasu by marnowac.. ale podziwiam membersow lilithum gdyz siedz online grubo po kilkanascie godzin dziennie co jest strasznie dziwne;D wnioski?- robie inne rzeczy, piwko z kumplami, mecz czy wyskoczenie do pubu itp sa lepsze niz kampienie przed monitem np. caly weekend! powodzenia dla "all geeks" online;] |
...
Ten meczy byl kijowym przykladem bo u siebie zespoly graja co 2 tygodnie ^^.
|
Cytuj:
co do expienia: kase mam, expic nie ma potrzeby bo to dla mnie nudne, 1 lev wyzej czy nizej nie robi mi roznicy, ogolnie dla mnie jzu nie ma celu do osiagnieciaa w tej grze. za innych nie moge sie wypowiedziec, ale wiem ze nawet bez wsparcia gildii jakbym chical expic to bym expil, mimo ze hwl jest 3/4 dnia stand by, wszsytko sie da zaaranzowac, wystarczy chciec :) no a ze nei chcemy to inna sprawa... |
Cytuj:
http://img70.imageshack.us/img70/3829/348imagehe0.jpg Signed in blood, Mr. Guesswhoami |
Akcja byla taka ze nikogo nie zabili, ale mozna sobie bylo spokojnie wyjsc z dp w ankh i poexpic na larvach/tombach/scrabach bo consensus stal rpzed dp czekajac na softy albo hwl, ale niestety nikt sie nie pojawil...
|
Cytuj:
A co do nonstop na~ lewelkow to od 60 ta gra byla tak nudna ze potrafilem stac 5-6h online i tylko gadac ze znajomymi xD Potem byl pokoj i ze 2 tygodnie gralem.. znudzilo mi sie przed wybuchem wojny wiec 100 nie mam;] A online moge byc o roznych porach dnia i nocy, tylko nie mam powodow by faktycznie byc... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tylko plx wyjdźcie jutro z pz na battla ;> |
...
@up
Mamy te same poglady ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Dajmos: Czy ty naprawde myślisz, że 25 elderek gotów jest zapłacić 50k? Takiego druida robi się 5 dni na bocie, 3-4 dni samemu. |
@pawlon
Haha jakbym chcial byc w waszej gildi to bym wam nie zaczal jechac -.-, ale ty Tharin takich rzeczy nie rozumiesz . Nie walcze bo nie gram... trzeba bylo wczesniej mnie o to prosic a w dodatku ta wojna polega na tym, ze wy w pz campicie. Nic nie robicie HWL was klepie, a ja chce wojne, gdzie sie walczy a nie wastuje chara-.-. Robcie jakies akcje, masslogi, bo tharrin typowy walczak na forum, i caly czas mowi ze gdyby wszyscy byli jak on to to i tamto.
Tharrin ty patrzysz na innych z gory, a na siebie jako najlepsza osobe. Nie jestem tchorzem dlatego, ze nie chce walczyc razem z toba. Nie gram juz w tibie. Mow ze jestem tchorzem bo tylko takie rzeczy umiesz. Walcz na forum walcz walcz. Taka sierota z ciebie jestes, ze szkoda gadac. Dravenora na pastwe zostawiles wiec moglbys chociaz raz zamknac sie? I nie mow mi, ze nie bylo szans zebys mu pomogl bo oboje byscie padli... on sam se poradzil -.- Nie moge cie sluchac. |
w kazdej opowiesci jest odrobina prawdy... -.^
|
Cytuj:
z dravenorem nie wiesz jak bylo to nie mow, spytaj sie lepiej jego czy ma do mnie o to pretensje? a nazywam cie tchurzem nie dlatego ze nie chcesz walczyc "u mojego boku" tlko dlatego ze bois sie stanac i poprzec CZYNAMI to co mowisz, bo sam zes sie deklarowal ze byles super fighterem, ze nei walczysz bo cie wyrzucilismy, ze bys powalczyl ale nie bo cie wyrzucilismy itp, spojrz pare postow wstecz, kazdy to czytal, robisz z siebie posmiewisko. POZA TYM JA CIE NIE CHCE U SIEBIE, DOJDZ SOBIE MISTRZU FIGHTERZE DO AS TAM MNIE NIE MA I NIE BEDZIE, wiec w czym problem?i owszem patrze na niektorych z gory, siwetnie sobei zdaje z tego sprawe;) ale sadze ze mam do tego podstawy, i tylko w niektorych aspektach ;) prove me wrong? ;)ze mnie jest sierota ale odkad powiedzialem ze mam to w nosie i nie bede nic organizowal ani sie w to angazowal to nie bylo ani jednej akcji, sieroty gora!!!!!!!!!(btw mam siostre :D) PS: zeby nie bylo watpliwosci, osobiscie to cie nie chce w ogole po naszej stronie, ale moze to tylko ja 1?;) rzecz w tym ze mam siwetny ubaw jak stawiam cie przed taka sytuacja a ty jzu krecisz i sie wycofujesz nie potrafiac udowodnic czynami tego co mowisz :) po prostu to mowi samo za siebie co soba reprezentuejsz :) tak samo jak fakt zep laciles kondzie za protekcje ;D |
Cytuj:
Co do wojny na jego miejscu zrobiłbym to samo, ciągle stoicie w pz, gdzie są te fragi, które miałeś zdobyć? Poza tym to jest jego postać, może z nią zrobić co zechce. Stwierdził, że nie będzie mieszał się w tą "wojnę" i tak robi. ~Signed. |
Co sie szykuje.... Cale lithium w Venore...
@Bru xD widze Cie ;P |
Cytuj:
|
Uwaga xD teraz smiechu warte!!!
14:13 Wielki dajmos [56]: Arkus of Galana 14:14 Wielki dajmos [56]: niegrasz tu juz buahahhaha xD |
Cytuj:
On mnie coraz bardziej smieszy.. mimo iz znaczy mniej niz nawet noob z carlin to pysk ma coraz wiekszy... Typowy polski noobek... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:01. |
|