![]() |
|
Cytuj:
l |
jak juz tak szastacie passami to ja poprosze o garlerdona ale haslo tez aa i rec keya tez i meila i haslo
|
Cytuj:
nie shakujesz mnie ?? przeprosilem noo o yaaa.. :( |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oto wyrosl nam najwiekszy chakier czwartej Rzeczpospolitej - Nide Wune.
Twoje posty na tibia.com to najbardziej zalosna rzecz jaka kiedykolwiek widzialem. W ogole nie umiesz pisac po angielsku, co wiecej po polsku tez nie umiesz. Powiedz mi jak to byc analfabeta w wieku 20 lat? Wspolczulem ci, ale teraz jak zaczales straszyc ta swoja chakierka to rozbawiles mnie do lez. Jednym slowem - nieudacznik. |
hah a ja z mojej strony chcę wam powiedziec, że wasz niezapomniany z początków servera Artehax (deleted) wraca na Kyrę :D. Specjalnie dla Elfhame xd Nie wiem ale może ktoś mnie tam jeszcze pamięta :<
czekam na teksty "noi?" "fajnie" itp ;D |
Cytuj:
A moze ty jestes lepszy xD?? Heh pochwal sie swoim nickiem to sie posmiejemy razem swoim pro anglielskim ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No i mnie rozpie#$%^leś w tym momencie !!! Oczywiście szanuje Cie! xD! Jasne że każdy człowiek wie że Tibia chodzi pod 7171 xD! Ale z Ciebie @#$% uhAHAHHAHaha Pisząc iż chodzi chodzi pod portem 7171, że ma 3 kanały (lol? czemu łączysz kanały z IP które Tibia ma w kliencie? Poprostu niewiesz o czym mówisz! Oświece Cię że Tibia używa do tych IP o których coś tam piszesz tylko na 1 kanale! Służy on do komunikacji danych wysłanych z Twojego kompa, 2 zaś do odbioru danych z serwera! Natomiast 3 niema użytku!), i ze 3 kanał niejest broniony zaporą "Firewall" chciałem tylko pokazać, że do zdobycia haseł NIETRZEBA żadnych lamerskich programów typu Keyloger. Ty o nich dużo piszesz widocznie sie znasz :O Na temat Twoje sposobu wypowiadania się o używaniu blokowania Acc Number powiem tyle, po jaką cho@#$% blokować na bitwach? To sposób dla LAM! Ja pisze skrypta w języku PERL, zarzucam go zdalnie do dużej liczby Uczelni Państwowych, w skrypcie dodaje zmiane proxy co 10min. co daje efekt iż niema "bana" na IP. Uczelnie państwowe działają 24h na dobe, nieobciążam swojego kompa niemusze nic. Jestem nienamierzalny bo niemoj komputer robi atak. Dla oświecenia, po takiej akcji Cipsoft może tylko zmienić Ci Acc Number. Czego zapewne niezrobi. A w Twoim wypadku Heh... Szybko przy Tym Twoim "Logowaniu" badź używając Twojego heh "Boota" Dostajesz bana na IP... jak Ban na IP nieposkutkuje Heh Cipsoft ma dla Ciebie Ban na proxy (Wogule wiesz co to? :O ) Co do "Lepiej zhackowac robiac z siebie idote i tworzac tematy "bubble solo annihilator!!" z plikami exe/scr." Masz wytłumaczone wyżej iż nie jestem lamerem, ale dla Ciebie hack to chyba tylko Keyloggery- narzedzia pisane przez innych. Zresztą nawet gdybyś sam swojego napisał... Keylogi to lamerstwo... Ja wole "Remote Access"... "klepiesz uhy na TBI " po pierwsze, heh Tibia ma bota... (zapewne wymieniasz klawiature co tydzień bo ci się hotkeye "zużyły") Po drugie jestem przeciwnikiem TBI niejakiego Spleena czy jak mu tam... Program niby jest czysty, ale to sciema... Po trzecie ja "crashuje" ih forum... Wiesz wogule jak to zrobić? Zresztą każdy może coś mieć domnie, ale nie na darmo jestem "Analitykiem od spraw zabezpieczeń na serwerach Linux" Zresztą bez sciemy, wiesz tyle o komputerach i wogule, jesteś moim idolem !!! Microsoft zatrudnia pewnie samych takich jak ty, apotem efekty- 30min windows w sieci i "Wystąpił Błąd Krytyczny" Myslisz że to Twoj komp się wiesza? od tak sam? to odłącz go od sieci i zostaw... ciekawe dlaczego wtedy działa 24h na dobe? Uhahaha Reszty ludzi na forum niekomentuje, kto jest dobry "hakier"? Plax musze go znać ! xD! hahahAHa 5p34k35 Edit: Pewnie klikłeś w link na dole "Szkoła Hakerów" O jaaaaaaaaaaaa wiesz wiecej !!! Oo |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Na start:
Host Name: 212.160.111.2 IP Address: 212.160.111.2 Country: Poland poland Country code: PL (POL) Region: Zamosc City: Hrubieszów Postal code: Calling code: +48 Longitude: 23.9167 Latitude: 50.8 Ale to wie każdy. niemasz firewalla. Progress |
hiehie :d
291896 - numery quel metu
account number do Slaminera: 8949883. macie do Awerka : 587898X zmienilem ostatnia liczbe dlatego ze moze miec lipe nowy owner w razie czego :p .. i tak juz nie gramy Awerem wiec... :d he.. troche smieszne sa te klotnie z pajakiem i olikiem i innymi.. zaniedbalem troche ostatnio forum bo jak wchodzilem i patrzylem, ze wrzuty leca caly czas to az sie odechciewalo czytac i odrazu zamykalem stronke ;d ale teraz gdy widze ze pajak nie daje se rady i zapucowal o sharingu w 3 xD to az mi sie zachcialo cos napisac ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
jeżeli kogoś krytykujesz za to że nienapisał jednej literki (prawdopodobnie przypadkowo) pierw sam nauczsię poprawnej ortografi mianowicie "przezuc" pisze się - przerzuć prawdopodobnie znalazłbym więcej |
Nf sie posralo dzisaj bo darylan i abo nie bylo ? ;o a zapomnailem o GANDAMIRZE
|
Cytuj:
Odbyło się battle i było 1:1 |
Cytuj:
|
Takie battle , to ciezko to nazwac "battle" , chcialbym zeby kiedys doszlo tu do battle rodem z novej tak jak ostatnio 28:6 dla NS _/ ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:06. |
|