![]() |
|
Ehh... Szkoda, widziałem, że RoM gdzieś poleciał ostrzegłem osobę która jak zwykle expała, tyle że nie trafiłem... :D
Btw: Co Cie kidlex czy Themen obchodzi czy Feliex ma na blessy?? Patrz czy Ty masz się z czego wypłacić w razie rpzegranej kochanego ROMu... |
Cytuj:
Przejeli serwer poexpili i zatesknily za dawna wojna i teraz maja ;) Mysle ze jeszcze bedzie ciekawie a FAG tak latwo sie nie podda wkoncu nie o to tyle walczyli zeby teraz opuscic Aurea. |
Cytuj:
|
@kidler
tak się wymądrzasz a nawet nie potrafisz 60 lvl wbić. Więc milcz B) W tej wojnie chuja robisz a najbardziej się podniecasz ... |
Cytuj:
@up Masz całkowitą rację. |
Cytuj:
|
Zostawcie Kidlera! Bo Was Zniszcze!:(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Poczekamy zobaczymy.. |
@up
Chyba trenuja zgranie na OTS-ie ;) |
Mar 06 2007, 22:38:51 CETKilled at Level 116 by Ozur
and by Nena Toots Mariel Zori Mar 06 2007, 22:35:00 CETKilled at Level 111 by Mips and by Zevs Mighty Thunder Iron Nostradamus Mar 06 2007, 22:42:02 CETKilled at Level 130 by Iros jaba and by Maxpoder Avatars Mamilup Mar 06 2007, 22:35:33 CETKilled at Level 116 by Tooki Toots and by Qwenball Toots Mastro Scue Mar 06 2007, 20:33:32 CETKilled at Level 92 by Zanxon Elvenwing and by Natalon Elom Tika Mar 06 2007, 22:51:21 CETKilled at Level 102 by Ivory frezzer and by Gujek Mc'Draid Fafis Eleandril Mar 06 2007, 22:35:58 CETKilled at Level 85 by Vesz Lesik Mar 06 2007, 22:44:49 CETKilled at Level 90 by Tooki Toots Talantyr Mar 06 2007, 22:34:35 CETKilled at Level 109 by Natalon Apollo Arcanista PS: Folariemu ładnie w niebieskim, szybko outfit zmieniał żeby dać rysę. |
Cytuj:
Ahuahuahuahua FAGi i ich ots :P poezja :p |
Hahaha a ja dzisiaj s*******alem ostatni i znow mi sie udalo xDD
@Magikal_Men wiesz ciezko jest zlapac najszybszego chara.... |
Cytuj:
|
Najlepsze było to jak vesz zwiał fagowi do depo w kazz , znowu im sie nie udało go udupić ;/
|
Cytuj:
kto to kurwa jest Elom Tika i talantyr ? pierwszy raz te nicki widzę na oczy.. komuś się stare name znudziło i name locka zawołał ? |
Cytuj:
i nie zdziwilbym sie jesli bylby to nadal ten sam owner. |
Kidler ty taki mądry, a spytaj się Vesz'a jak dostał odemnie Soulfire~ i jak nagle mass log był czy nie miał nasrane już w gaciach, że straci to co przyexpil....
btw. zaraz ide lvl dobic Zrobiłem to co miałem... 08:39 You advanced from Level 79 to Level 80. |
Cytuj:
Talantyr nie jest ten sam owner .. rl owner sprzedal chara |
@ Kolirn To chyba nie grasz za dlugo na Aurea....
Talantyr mial 88 wtedy gdy liam mial okolo 85 a Isaris 55 Cos chyba znow bedzie wladze nad servem mialo swe :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:16. |
|