![]() |
|
Matut
Zaloguj Sie na Endroxa. Sprawe mam /hrhr? |
Juz sam znalazlem ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Fc Barcelona _/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
HAHAHAH to Jasiek musial byc zajebiscie najebany :D ahhahah |
a Ty wiesz jak on ladnie spiewa ? :D :D :D jeszcze to gdzies na kompie mam ;p
|
nudzilo mi sie to zrobilem posta na tibia.com haknietym charem ;D
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2029608 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Zaraz beda zestrzeliwac satelite ;D Jutro na erigu bedzie ze satelita seen today. Chlopcy z usa jebna sdka a orbita bedzie blokerem :( |
Cytuj:
|
Character Information
Name: Beznickos Sex: male Profession: Elite Knight Level: 204 World: Aurea Residence: Venore House: Darashia, Villa (Darashia) is paid until Mar 12 2008 Guild membership: Soldier of the La Onda Last login: Feb 21 2008, 08:15:59 CET Comment: 2 Elite Knight with 9 mlvl on Aurea. 29/12/2007 12:16 You advanced to magic level 9. GrEaT HeAlTh PoTiOn _/ 20.02.2008 - ReTiReD :) Account Status: Premium Account O NIE NASZ MISTRZ KONCZY Z GRA !! :O |
no iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?
|
Cytuj:
i napisze o sobie ksiazke pod tytulem 'Jakim to zostalem frajerem w miesiąc i jak bardzo tego zaluje ' hahahaha :D |
z tego co slyszalem ma inny powod ale nie wnikam
|
ahahaha beda na nich czolgi jechac, byszu wyskoczy i bedzie robil za blokera, a reszcie kaze walic z sd:)
|
@ up
Weź się nie wypowiadaj jak nie wiesz ocb |
http://www.voila.pl/7rnyn/ przewincie do 18 min gdzies :D
|
Cytuj:
|
@up
Ty się tak nie bulwersuj, bo wrzodów dostaniesz8o |
Cytuj:
łaaaaaaaał ale kul |
Cytuj:
Kolegow szukasz? Twoj 1 dead od kupna chara ? Comment " 09:04 You see a dead human (Vol:10). You recognize Warrior Varg. He was killed by Mixor Korkeror. Varg Vicerness is Legend. Legend Never Die. " |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak czytam twoje posty to mi ziemniaki w piwnicy gniją :( |
Cytuj:
Uwierz ze moge :D |
Cytuj:
po drugie masz jakies zle informacje ze ide do wojska hah cya |
@up
a ty byszu ile masz lat ? 25? do roboty bys sie wybral a nie siedzi tylko na tibi i kwadratowe ludziki leje >.< |
Cytuj:
@japcok91 co ty robisz ze taki pojeb~ jestes ? |
Cytuj:
|
[CHAR]Tamapu[/CHAR]
Feb 22 2008, 07:52:03 CET Killed at Level 135 by Eldero Tashfael [CHAR]Raven Hunter[/CHAR] Feb 22 2008, 11:59:56 CET Killed at Level 85 by Tibioholikus and by Eldero Tashfael Wcale sie nimi nie chwale :) stwierdzam fakty :P |
Pytanie o Bloodline
Ema ma sprawe mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie mieszka ktos z gildi Bloodline najlepiej jak najblizej Rzeszowa. Najlepiej Awha Waha albo jakis Grand Council z gór dzieki za odpowiedz , zależy mi na czasie!!!
|
Witam wszystkich , i proszę żeby mi ktoś odpowiedział na parę pytań. Grałem na aurerze jakieś 4 lata temu i chyba dość dużo się zmieniło. Interesują mnie następujące fakty :
Co sie stało z takimi graczami jak Warrior Adu , Fast Molt , Soldek ? Co się stało Z gildią Fight Aliance Grup ? Czy Wojna pomiędzy Fagiem a Romem ciągle trwa ? Czy na serwerze ciągle toczy się jakaś wojna ? Proszę o odpowiedź na moje pytania i zbytnio mnie nie krytykować . |
Ten cały wątek dotyczy wojny na aurei :P:)
|
przeczytaj 275 stron to bedziesz wiedział :D
|
Cytuj:
Część FAGu jest w Inmates, Infinity Pain, Simply the Best. Trwa. ;) |
Cytuj:
|
Nie nie sa ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:29. |
|