![]() |
|
@ Otakuma - widziałem wszystkie:D
@ Rayza - też :] @ Grocix - Kimi Ga Nozomu Eien - tego nie widziałem, a znowu kładziesz na to "nacisk" - być może znowu słyszalem inny tytuł tego lowl ^^ sprawdzi się Arigato wam trzem Grocix, respekt, tego nie widziałem. A po recenzji na tanuki i ocenie (4.5/5) wydaje się być dobre. No i moje ulubione "trójkąt romantyczny" i "realizm" heh ( BTW PO PROSTU MU DZIĘKUJE, NIE PODLIZUJE SIĘ ) - to tak na przyszlość do Otakumy xD Arigato po raz 2 |
@gro
+ ero mangi xD (jest w tym roznica) i te mangi z komikslandi xD + te z neta @xantro Ukryty tekst:
|
@Rayza
Ukryty tekst:
@Topic: Czytał ktoś tutaj 666 Satan [O-part hunter] ?;p |
@xantro
Ukryty tekst:
|
@Rayza
Ukryty tekst:
|
@Andreas
Akurat z wieloma recenzjami na tanuki sie nie zgadzam :P Ale Kimi~ jesli chodzi o dramat, zdecydowanie jest jednym z najlepszych w swoim gatunku. |
Cytuj:
|
@xantro
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Tłumaczenie grupy THORA. Odcinki są kawaii, ważą od ~320 po prawie 500~ mb/sztukę. Szkoda, że mają tylko do 13 epa. |
@Rayza
Ukryty tekst:
@top: Możecie mnie zlinczować ale nie oglądałem CG. Jak ostatnio miałem już całe ściągniete to musiałem zrobić formata, a teraz jakoś nie chce mi sie nic ściągać xD. |
@Nari
Racja ;) Kiedys sciagne. @Andreas Tak, ale np. przy Wolf's Rain sie nie zgadzam, imo swietna seria. W ogole forum tanuki ma dosyc specyficzny... klimat. |
@Gro:
Signed ! Wolf's Rain ma o wiele głębszą fabułe niż tym z Tanuki sie wydaje xD. No ale jak ktoś nawet nie chce 'spróbować' zrozumieć fabuły bo myśli że jest prosta i oczywista no to niestety później takie recenzje pisze :D. Z pewnością jest to seria którą można oglądać nawet kilka razy. Co prawda OVA już tak nie zachwycają, ale cóż zrobić. |
@XANTRO
Ukryty tekst:
|
@Rayza
Ukryty tekst:
@down: Jak dla mnie, obowiązkowe. No może poza 15-18 i OVA(27-30), ale i je można ścierpieć dla całokształtu anime :D. |
Jak bardzo warte obejrzenia jest Wolf's rain?
Ostatnio strasznie sie opuściłem w oglądaniu anime. Straciłem motywacje czy coś. Szukam czegoś co naprawdę mnie powali na ziemię, ale ciężko jest znaleźć takie cuś. |
@Xantro
Dokladnie, dlatego do recenzji na tanuki (czy jakichkolwiek recenzji) trzeba podchodzic z olbrzymim dystansem. @Kuma WR bedzie ok ;) Imo 5/5, trzeba tylko troche pomyslec nad tym co sie dzieje. |
@xantro
Ukryty tekst:
|
@Otakuma:
Jeśli szukasz jedynie akcji, nawalanki i miłości bohaterów na koniec to se odpuść xD. To zdecydowanie nie jest lekkie anime. Na "oryginalnym" końcu (bez OVA) to sie szczerze mówiąc popłakałem. Jedno z bardzo niewielu anime na którym płakałem. @Rayza Ukryty tekst:
|
@Xantro
Chyba źle zrozumiałeś "powali mnie na ziemie". Mam na myśli właśnie takie anime które mnie poruszy/zmusi do myślenia/na którym będę płakał, bądź jeśli to komedia, na którym będę sie śmiał do utraty tchu. Czyli coś naprawdę mocnego. Gatunek jest tu mniej ważny, ja tam gustuje we wszystkim. |
@Otakuma
To sciagaj Wolf's Rain. ;) Ja sie niedlugo zabieram za Karasa. |
@xantro
Ukryty tekst:
|
Rayza, a gdzie ty to czytasz? Podaj stronkę z której mogę pobrać/obejrzeć
Po waszych opowieściach chętnie sobie poczytam :0 (A szczególnie po twoich screenach rayza) xD |
@Andreas
www.onemanga.com @Rayza : Skąd ty takie Doujiny bierzesz ?:D @Andreas2: na zachęcenie : Ukryty tekst:
@Down: Mu chyba o to-love ru chodziło, ale nie wiem ;d |
@andreas
Od otworzenia stronki od Rayzy jest tylko jeden mały kroczek do oglądania hentai. Pamiętaj, mówiłeś że nie zamierzasz ich oglądać. Sam wpadłem w to "bagno" przez Mastera of Hentai(Rayze) |
Nie zamierzam oglądać, ale kto mówi o tym że nie zamierzam ich czytać ^^
|
Użytkowników czytających ten temat: 10 (zarejestrowanych: 10, gości: 0)
Xantro+, Corgar Frizz, kołbaś, andreas50, Otakuma, Rayza+, Kashek, Argen, Grocix Nieźle :D @UP: Od czytania do oglądania na prawdę mały krok :D. |
Otakuma jeżeli chcesz anime nad którym będziesz musiał pomyśleć to polecam Interlude. Świetne anime i naprawdę wymaga myślenia zwłaszcza nad grą słów.
|
@ Xantro
Mały krok, ale uwierz mi, że mnie hentaje nie krecą (anime) - oglądałem ost ep Green Greena (erolutions) - wogole mnie to nie kreci - nawet kolega mi polecał BB ale odmowilem (Każdy wtajemniczony wie co to BB ) |
hai! watashi wa Hentai Danna! jedyny w tym temacie człowiek ktory wie skąd wziąć hentaie! <linki na pm bo warna bym tu dostał>
ja filmów hentai nie lubie, tylko eroge i mangowe hentaie preferuje na zachętę Ukryty tekst:
|
Hmmm... Green Green to hentai ?:D No może erolutions tak, ale bez przesady, jeśli chodzi o Hentaie jest o wiele lepszych tytułów, GG to i tak dla mnie ecchi;p
|
Pr0n>Hentai i tyle!
Co nie znaczy, ze nie lubie eroge. Jak to ladnie okreslil mnie Drunk, jestem furfagiem! HOROHOROO :3 |
Tylko ty wiesz gdzie można hentaie dorwać?? Nie rozśmieszaj mnie xD Nie zapominaj że wtajemniczyłeś mnie w swoje mroczne strony z hentaiami ;p
Nipah! Corgar Frizz |
Rayza, bez obaw, wal na pw ^^
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
@rayza: Dzięki <3 |
@Xantro
Ja dla rozrywki wole eroge xD |
Ej, ja też przeczytałem całe To-LOVE-ru (tzn. do 132 ep.) ; p
|
Cytuj:
@andr to ciebie też juz leci... @gro hai,ty furfag, ja hentai,kuma pedo~,cor yaoi? (na ciebie nie mam określenia ><") |
@UP:
A ty przypadkiem nie jesteś Tentacle zamiast Hentai ?:D |
@Rayza
A potem sie dziwisz, ze masz syfy na kompie xD |
@ Rayza
Arigato Btw: nie spodziewałem się, że next dyskusja będzie o hentajach xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:26. |
|