Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Kost123 27-02-2007 23:19

@up oj nie jestem pewien czy kilkanascie by straczylo odemnie gra 9 osob z rl ale tak naprawde to tylko 2 osoby umieja grac [no kiedys to gral jescze moj kolega 60 pal ale sell char na allegro i Cya silva Hail selena(chyba moge sie zaliczyc do tych co umieja grac ;p)] i czasem jak tam reszta sie kluci o jakies p army to mam niezle brechty albo jak sobie groza itp. :D :D :D :D :D

Galera_Warrior 28-02-2007 00:06

[CHAR]Baku Mendrid[/CHAR]

Feb 27 2007, 22:59:26 CET Killed at Level 51 by Shortys Shine
and by Neo Dark'Wizard

Dolor 28-02-2007 08:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenidas (Post 1292502)
Zacytowałem Twojego posta...
Skoro Twierdzisz, że zamknięcie tematu to nie był tylko Twój pomysł :evul: (czytaj - Twoja groźba) to zacytuj nam innych ....

Napisałem to co napisałem wcześniej bo nie rozumiem jak można twierdzić, że pochwalenie jakiegoś filmu, akcji PK, czy ucieczki po udanym PK może być "lizaniem dupy".
To gdy ktoś da foto z adwansem lub ładną chatką, pochwalenie go lub pogratulowanie też będzie "lizaniem dupy"?

Ej jesteś starszy od nas wszystkich skończyłeś studia i coś tam jeszcze nie wiem jak można być tak głupim. Czytasz tylko to co chcesz przeczytać. Napisałem że nie chodzi mi tylko o film czy o adwensy albo i o "chatke".
Pulpet@
Ja napisałem że jestem dłużej na forum a nie w tym temacie...
Adrianus@
Ty się nawet nie wypowiadaj bo teraz jesteś bardzo mądry a już twoje poglądy na temat wielu Polaków z Silvery słyszałem.

Lenidas 28-02-2007 08:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor (Post 1293261)
Ej jesteś starszy od nas wszystkich skończyłeś studia i coś tam jeszcze nie wiem jak można być tak głupim. Czytasz tylko to co chcesz przeczytać. Napisałem że nie chodzi mi tylko o film czy o adwensy albo i o "chatke".

8o Ciekawe gdzie to napisałeś 8o
Znów cytat dla polepszenia pamieci:

"N/C

A po co to lizanie dupy?"

Do tego cytatu była moja odpowiedz :D

No cóż .... czytam to co ktoś napisze, a nie to co ktoś ma w myślach :evul: Więc skąd mam wiedzieć co miałeś "na myśli" :P
A jeśli chodzi o "głupote" to gdybyś czytał (ze zrozumieniem tego co ktoś pisze) to zauważyłbyś, że ja w przeciwieństwie do Ciebie potrafię przyznawać się do błędów i publicznie przeprosić na tym forum jeśli nie miałem racji (na przykład kiedyś-Fantoma, ostatnio-Asena)

Pozdrawiam

ps.
a skąd Ty możesz wiedzieć ile ktoś ma lat :D jakie szkoły skończył (kończy) itp.
Wcale nie musisz być "dopuszczony" do całej wiedzy o kimś :D :D :D

Edit
I jeśli już odnosisz się do czyjegoś posta to odnoś się do całości a nie tylko dla wygodnych Tobie fragmentów
(np. odnośnie Twoich straszeń, że wystąpisz o zamknięcie tematu, dlaczego nie odpowiedziałeś na pytanie i nie napisałeś kto jeszcze tym straszył?)

Shinhoshu 28-02-2007 08:59

@Dolor

A ty wielki Pan i Włądca jesteś, że decydujesz co ma być na forum pisane?

Holu 28-02-2007 10:54

Cytuj:

Adrianus@
Ty się nawet nie wypowiadaj bo teraz jesteś bardzo mądry a już twoje poglądy na temat wielu Polaków z Silvery słyszałem.

znowu zabraniasz komus wypowiadania sie... :evul:

@Mendolina
co do tego spotkania polakow z silvery to fajnie by bylo :D ja chyba odwiedze asena vegete i reszte ich rl w wakacje ;d:evul:

Kasztaniaczek 28-02-2007 11:15

Cytuj:

Pulpet@
Ja napisałem że jestem dłużej na forum a nie w tym temacie...
Adrianus@

Skoncz miszczu bo pieprzysz trzy po trzy...

Mendolina 28-02-2007 14:30

@Ho'lu
My z Szychą sie umówiliśmy kiedyś na jakieś tam spotkanko, ale myślę, że powinno być zorganizowane w większym gronie:p , będzie ciekawiej :D

adrius 28-02-2007 16:04

Jednak mowie prawde bo tylko ty uwazasz ze tu sie kazdy podlizuje innym.I nieby co to za klamstwo skoro nigdy ci nie pisalem co uwazam o innych i nawet best friendom rzadko cos o tym pisze wiec n/c.

Ps.
Naucz sie czytac ,nazywam sie adrius a nie adrianus.:evul:

Dolor 28-02-2007 16:47

Ho'lu@
Grazt nieudanego ataku :)
Zachowałem się jak noob uciekając lecz co miałem zrobić 2bp uh? tak się składało że pewna osoba mi napisała abym biegł do Venore :D
Oki teraz możemy pogadać...
Pogadałem już z paroma osobami :) Czekam na następny atak :)

15:40 Using one of 242 spell runes...

Shinhoshu 28-02-2007 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor (Post 1293651)
Ho'lu@
Zachowałem się jak noob uciekając lecz co miałem zrobić 2bp uh? tak się składało że pewna osoba mi napisała abym biegł do Venore :D

15:40 Using one of 2422 spell runes...

Ehh, dobry jestes 2422 uhów, nawet tyle byś nie uniósł, chyba że latasz bez eq, ale i tak nawet bez eq male szanse...
Chyba, że tak, ale i tak możesz paść, holu naprzykład przyjdzie z paroma osobami i leżysz, nie zdażysz sie uhnąc ;p

AvelusAdi 28-02-2007 16:56

Zabawa zaczela sie na dobre!!!!!
Kogo Ho'lu wy losuje w swyc hkolejnych atakach?
I ty mozesz zostac hunted!!:cup:
lol

Dolor 28-02-2007 17:00

Sorki all błąd pzy przepisywaniu jedną cyferkę z tyłu dodałem niechcący sorka :(
Nie jestem doskonały

Edit@
Shinhoshu@
Wiesz co myślisz że ja z nikim nie gadałem już i że sam się na niego rzucę?
Ho'lu ma lepsze pz ode mnie i bym padł pomimo tego że mam te uhy

Shinhoshu 28-02-2007 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor (Post 1293680)
Sorki all błąd pzy przepisywaniu jedną cyferkę z tyłu dodałem niechcący sorka :(
Nie jestem doskonały

Edit@
Shinhoshu@

"pz" chodzi Ci o P.A? Bo nie do końca zrozumiałem Twojego posta.

adrius 28-02-2007 17:27

@Szycha

Jak bylem u cioci to tez chyba to samo mialem na jednym kompie ale on byl caly rozwalony chociaz nowy ,pewnie jakis wirus.

Lenidas 28-02-2007 18:40

Cytuj:

Edit@
Shinhoshu@

No przecież opowiadałeś jak Hinx przed Tobą zwiewał, a miał przecież lepszy lvl niż Ho'lu :evul:

Galera_Warrior 28-02-2007 19:53

Cytuj:

Nie jestem doskonały

Edit@
Shinhoshu@

Acha, czyli widac ze to fake =)

@Holu
Nakreciles filma jak go lejesz?

Kasztaniaczek 28-02-2007 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor (Post 1293651)
Ho'lu@

15:40 Using one of 242 spell runes...

Ten byl nieudany, ale wiedz ze padniesz :)

Gadasz jak posrany ^.^

Dolor 28-02-2007 20:30

Galera@
Zamknij wreszcie mordę bo do ciebie nic nawet nie napisałem a ty zaczynasz wrzucać na mnie. :baby:

Lenidas@
Z tobą już mi się nie chce gadać bo też się wypowiedziałeś w sprawie która nie dotyczyła ciebie...

UP@
Jeszcze się okaże... Może i padnę ale nie tylko ja...

Kasztaniaczek 28-02-2007 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor (Post 1294194)
Galera@
Zamknij wreszcie mordę bo do ciebie nic nawet nie napisałem a ty zaczynasz wrzucać na mnie. :baby:

Lenidas@
Z tobą już mi się nie chce gadać bo też się wypowiedziałeś w sprawie która nie dotyczyła ciebie...

UP@
Jeszcze się okaże... Może i padnę ale nie tylko ja...

A co zawolasz swoich kumpli z 20 lvl i zaspamuja po 10 z lmm i swoich uber evul wandow za 10? ;]

Galera_Warrior 28-02-2007 20:47

@Ligus
Rozkazujesz kazdemu na tym forum, mam wrazenie ze jestes niedoceniany w RL life. Jednemy kazesz nic nie pisac, drugiemu zamknac morde a trzeciemu jeszcze co innego. Zastanow sie troche !

Lenidas 28-02-2007 21:15

@Ligus
Wyluzuj się troszkę...
Strasznie się spinasz ostatnio....
:D :D :D :D

adrius 28-02-2007 21:40

pis end low no nie?:cup: (szczegolnie ostatnio)

Czas przyniesie

pobol 28-02-2007 21:43

Ja za to widze ze tu caly czas ktos komus pisze "zamknij sie" itd. wiec w takim razie nie tylko Ligus sie tu rzadzi...

Kasztaniaczek 28-02-2007 22:31

Tak szybko jak sie pojawil tak szybko go zabili!
Mowa o ferumbrasie na Harmoni ^.^
Hail Harmonia :D!

Carrota 28-02-2007 22:33

Nie wiem co macie do Liguska ale wobec mnie on jest wporzo. =(
Czy ta kłótnia Wam coś daje ?
Ludzie PEACE !

Shinhoshu 01-03-2007 08:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carrota (Post 1294464)
Nie wiem co macie do Liguska ale wobec mnie on jest wporzo. =(
Czy ta kłótnia Wam coś daje ?
Ludzie PEACE !

To On sprowokował kłutnie... I frajer z niego i thief, kiedyś mi bp uhów przed nosem zakosił, jak mnie kickneło na slimie... I wkręcał, że to nie on, Ale nikogo nie było w pobliżu. -.-'

Edit:
Darwiex, pamietasz, to było na slimach, lurowalem se slima, kick i dead, a ty nagle sobie idziesz i mi zajebałeś loota, 99,9% jest, że to ty mi go zajebałeś, bo kumpel szedł po to i powiedział, że widział tam Ciebie, jak sie skradałeś przy lootcie...
Jeszcze się wyrzekałeś, że nie masz tego bp, a raczej miałeś, ale po co szanować 20 knighta? Prawda ligus? ;p

Dolor 01-03-2007 08:09

Dzięki Potus i Carrota że chociaż wy na mnie nie wrzucacie.
Kasztan jedno proste pytanie. Skąd ten pomysł z tym że mam kumpli na 20lvl? bo trochę nie wiem...
Jedyną osobę grającą na Silverze z którą się koleguje i która nie ma 20lvl lub ma to już nie wiem bo mógł wbić jest mój kuzyn.

UP@
Może mi powiesz kiedy ci ukradłem jakikolwiek bp uh? AAAaaaa rozumiem teraz chcesz jeszcze zrobić ze mnie złodzieja oj nie wiem czy ci się to uda bo ja ci żadnego bp uh nie ukradłem.

Mendolina 01-03-2007 08:17

No tak a jak ja pisałem posty to mnie tez chcieli wyrzucić z forum, więc...
Ligus nie daj sie przekabacić, bo teraz będzie szło będzie pełno zarzutów przeciw tobie, ja tez tak miałem po wakacjach.:(

AvelusAdi 01-03-2007 09:33

...i znajac zycie do konca miesiaca bedzie 1000:cup:
i rzeczywiscie sprubujcie przeczytac to forum od poczatku- nie da rady przy xxx bzdurze albo yyy "zamknij morde" muj IE:confused: automatycznie wracal do stronki domowej

ps. ligus trzymaj sie-ostatni sprawiedliwy;)

Kasztaniaczek 01-03-2007 10:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor (Post 1294772)
Dzięki Potus i Carrota że chociaż wy na mnie nie wrzucacie.
Kasztan jedno proste pytanie. Skąd ten pomysł z tym że mam kumpli na 20lvl? bo trochę nie wiem...
Jedyną osobę grającą na Silverze z którą się koleguje i która nie ma 20lvl lub ma to już nie wiem bo mógł wbić jest mój kuzyn.

Hmm....

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia

AvelusAdi 01-03-2007 10:16

"Ironia – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie,"- cos nie bardzo mi to pasuje :\
trafniejsze by bylo "Uderz w stol a norzyce sie odezwa"- och przyslowie jescze za czasow mojej babci

Rekin Master 01-03-2007 11:06

@Avelus
piszesz dosyć mądrze, jednak robisz dużo błędów ortograficznych =/
czyżby dysleksja?

AvelusAdi 01-03-2007 11:10

nieeee
tylko ze jestem przyzwyczajony pisac szybko a ten laptop nie wspulpracuje
i tez klawiatura wloska nie pomaga mi
a pozatym kiedy ja cos ostatnio po polsku pisalem ( tzn tak ze ktos to sprawdzil)

edit:
12:00 You lose 166 hitpoints due to an attack by Ho'lu.
Desperat zaatakowal mnie pod chatka :D:D
ps.starzejesz sie

Kasztaniaczek 01-03-2007 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AvelusAdi (Post 1294841)
"Ironia – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie,"- cos nie bardzo mi to pasuje :\
trafniejsze by bylo "Uderz w stol a norzyce sie odezwa"- och przyslowie jescze za czasow mojej babci

Widzisz zalezy jak kto rozumie to co napisalem wczesniej, bo ty tez masz racje ;]

Kacperka 01-03-2007 14:17

Yo all
Sorry ze odszedlem tak bez pozegnania. Bo ja odbieralem radiowo internet i teraz cos sie zjebalo i trzeba zalozyc inny. Tylko ze ja sie teraz bede przeprowadzal wiec nie oplaca sie tu gdzie teraz mieszkam zakladac neta... Szkoda ze nie moge teraz grac ale all mozecie byc pewni ze wroce za okolo miesiac :( widze ze niektorzy mnie juz przegonili i dogonili. Potus wbil 100 gomez 70 gratki dla nich. Wiem ze jak wroce bede juz na szerokim koncu ale wroce na bank i bede was gonil.. Nie wiem jak bedzie z paccem -.-
Mialem niezle plany na eq a teraz bede musial zbierac kase na pacca a nie na eq -.-
No dobra mam nadzieje ze o mnie nie zapomnicie....
Bede tu czasem zagladal ale nie mam czasu zeby wszystkiego czytac -.-
Pozdro all friends..

adrius 01-03-2007 15:08

@Up

Szkoda ze masz teraz pacca bo sie marnuje:/.I tak zawsze bedziesz przede mna:P.

skejt34 01-03-2007 16:41

@Kacperka

Tak myślałem że masz coś z netem. Na początku myślałem że skończyłeś z Tibią ale nawet na gg cię nie było to coś dziwnego. Dobrze że wróciłeś. Może ja też jeszcze wrócę.

Mendolina 01-03-2007 19:59

Ho'lu, why atakujesz all co wypowiadają się na forum przeciw złemu zachowaniu jakie sobą reprezentujesz??:confused:

Holu 01-03-2007 20:15

Nie znasz powodow dla ktorych go atakuje dlatego sie nie wypowiadaj w tej sprawie:evul:

22:29 Hudini Bako [44]: ziomek kurwa respekt dla CIEbie ze zailes to szmate kane
22:29 Hudini Bako [44]: naprawde szacunek w chuj
22:29 Hudini Bako [44]: !!
22:30 Hudini Bako [44]: ogladalem filmik i bez kitu
22:30 Hudini Bako [44]: kurwa taki ubaw ze ja pierdole
22:30 Hudini Bako [44]: pozdrow wariacik
22:30 Hudini Bako [44]: cya

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:40.