![]() |
combo to nie bylo poprostu etoszek zaspal z exurka xD bo nie ma szans zeby ci w jednej turze wjebal lapa fala i gfb ;]
|
Nie dam se wmówić, że Polacy to noobki a Szwedzi są super koledzy itp...Ja mam przeżycie odwrotne...Jak narazie to Polacy mi nie raz pomagali, natomiast Szwedzi nigdy...i specjalne pozdro i buziaki dla Original Ringo :D Ostatnio hunci paru moich kolegów za free ,mimo że zapłacili już Masterplanowi...
Ale szczegól :) Haornd'oz fajne screeny wstawił, nie będę mówić czemu, wazne ze fajne. Traceur Lurok genialnie padł :D Zwastował mi bp manasow ale zaliczyl wkoncu glebe B) |
@tao
Ja pierdole kto lepiej wie? Zawsze lecze sie na niskim green albo wczesniej >.< @up jeszcze ty zaraz paymenta zlapiesz... jak to slon przeczyta bo lazi po tym forum ; |
Witam wszystkich :) Założyłem se konto, i będę dodawać w miarę możliwości jakieś fajne screeny :p tak btw to wiem, że się nie cieszycie ze pisze tutaj ale jakos to przeżyję... :(
@Rafix17 :) Ja mam 15 lat, mam ładne oceny, mam swoje life, gram dla przyjemności i nie zamierzam niczego podbijać, więc Twoja teza o 15-latkach jest błedna xD |
Hhuhuh w 1gim też miałem ładne ocenki przyjacielu :D
Dobrze Eto masterze xD Ty wiesz lepiej niż ja ;d A nie miałeś frezza może wtedy? Ja dziś chodzę jak po paru piwkach :D Widzę że niektórzy nie umieją się pogodzić z życiem na SaPHIRZE. Pogracie z dwa lata to sie przyzwyczaicie (: |
Na 100% nie mialem... dostalem hita z melee i jak drugi sie zblizal przemiescil sie kratke i wprost na mnie
btw. NIE MOW NA MNIE MASTERZE TYLKO ELDERZE !!! xDDD |
@Tao16
Ja teraz do 3 gim, a nie 1 :p[IMG]http://www.***********.com/966179366.html[/IMG]Wy mówicie o Old Saphirze. To ja Wam pokaże jak wyglądała Furora :) Akcje Inshon <Demoralize> noob charami xD Od noobów 45 leveli padał m. in. Imargam, Katrila, Taifun Devilry i more, more more. Niektóre akcje są na youtube ;P |
Tylko, że narazie jeszcze nie ogarniam wszystkiego xD Dobra potem ogarnę Wam jakieś screeny :)
|
@wolf~
Z tego co widze typem pg nie jestes, weic moja teza nie odnosi sie do ciebie. Btw nie mowie, ze wszyscy sie tak zachowuja, ale wiekszosc ludzi z furory dala takie swiadectwo. Co do deda eto, to jak ja expilem tam druidem obryalem bardzo czesto 300hp, bo inna sprawa jest expic jak sie ma pacc ( z exori frigo) a inna jak musisz ciagle manewrowac by trafic ice wavem w draga, wtedy jest czesto tak ze drag staje ci na wprost ryjem. |
|
GZ! Miszczó IWO
|
No racja... Pg to ja nie robie xD Brak czasu dobija czasem... Ale ważne, że można se czasem lognąć i poexpić dla przyjemności :) Ludzie z Furory są naprawdę różni... Wiekszości zapewne nie znam :p
|
Cytuj:
|
|
To małe waste widzę przyjacielu.
|
Widze gdzies 0,5-1k na plus ; p
|
Żal, ładnie na legalu se boce na HG bo wolne było. Nagle jakis 60 knight wpada i jazda
" leave! or die now!" i zaczyna ciulać. Po dalszym zapoznaniu się z sytuacja okazało się że jest to ziomek of THE DEMORALIze ;] Jak Demo dostawało w dupę to co było? " My walczymy dla polaków, musimy Swe wygonić z serva" a jak im już sie polepszyło to już PA. Powiem wam tyle jak Swe pojdą z serva to będzie większa chu...a niż jest ;] |
Na legalu zabilem 6 dl'i gdzies tak o 12 :PP dawno dawno dawno dawno :D
http://i3.photobucket.com/albums/y76...o/Saphira4.jpg rox ? ;))):cup: |
Omg, jaki farcik xD nie pomyślałes wtedy o takim polskim powiedzeniu?
"Że . . . ma zawsze szczęście ?:D " |
@up
Niieee :D np nie mialem farta jak siedzialem ponad 35 h , 4 dni na bog raiderach i nie spadl pall armor :PP a spadl dopiero tydizen potem po 5 h :) teraz na frostach siedze :P 1000 assassinek pojdzie moze cos poleci :P narazie 110 % wbite ;P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:40. |