![]() |
|
jak by nooby były ciągle online no to ciekawie by było...
|
Cytuj:
|
Siemano, Witam po 2 tygodniowej przerwie xd
Mam pytanko, jaki jest teraz najlepszy server pvp? Bo słyszałem że teraz jest ostra sieczka na Pandorii ;] |
TaakHckaaT do kogo sie zglaszac zeby dostac inva do gildi?
|
może ktoś powiedzieć czy ostatnio Vision coś wyczynia, bo albo propaganda przestała działać albo Vision rzeczywiście się uspokoiło nie bije za nic itp
|
@Trevour
Chodzi Ci o takiego gdzie chciałbyś przerzucić się na niego z Furory?, czy jak please rozwiń to. @Wuzwar Na to wygląda. |
Cytuj:
Gdzie można spokojnie sobie pograć ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak patrzę na inne serwy to mimo wszystko Arcania jest spokojna, oczywiście masę kozaczków myślących, że jak zna kogoś z rl to mogą wszystko, ale da się przeżyć. A co do pk teamów - nie wchódz w droe gildi "Daj coś" oraz uważaj w Kazo - sporadycznie ludzie z summonkami na tombach.
Sorry za offtopa |
Arcania to server gdzie rządzą Polacy, wojna sie skończyła i nie zanosi się szybko na nową. Należy uważać na tzw "Gildie noobów", mają 20-30lvl w swoich szeregach a w kupie potrafią zabić nawet 70~lvl. Ogólnie jest tam spokojnie, teraz weszła pricelist narazie jest troche przestrzegana B) myślę ze można tam spokojnie zacząć grę.
|
Cytuj:
Edit : Aug 06 2007, 16:08:19 CEST Died at Level 213 by a dragon Gz xDD |
Gz dla tego pana !! :D Oby tak dalej haha
|
Hueheh i wszystko jasne, jak zobaczyłem że padł to aż się ucieszyłem O.o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
edited: 05:31 You see the justice seeker (Atk:47 Def:24 +3). It can only be wielded properly by players of level 75 or higher. It weighs 50.00 oz. This sword is only granted to a warlord of the Svargrond arena. a Zwiduś na mnie pod wejściem czekał. Buziak dla niego, że cały czas był przy mnie Xd |
Cytuj:
gz xD |
aj ...
@down dzieki... pomylilem sie :) Mam nadzieje, ze jeszcze duski sie podniosa... |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:24. |
|