Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Wojna Ng vs LS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129412)

Arha 28-12-2007 16:25

Rewis

walcze o to zeby moc pograc sobie na tym servie i zeby mogl bronic swoich friendow, a nie ze ktos mi zabije kolege a ja nie moge go ruszyc bo ma friendow pa ...

Jecky 28-12-2007 17:35

Rewis biedak zapomniał kto swego czasu był naczelnym asslickerem NG podczas ich wojny z License to Kill ;) Za wszelka cene staral sie dojsc do NG skoro podstaw komunikacji w j. angielskim nawet nie zna, ubogo :D Myslimy, pozniej piszemy ;)

Rewisim 28-12-2007 19:35

Mialem powody to pomagalem :) teraz wiem ze zaden Polak sobie nie pogra jak wygraja ta wojne, a co do Ang. to on jest ubogi i to bardzo :baby:

Urgothiri 28-12-2007 20:49

hmmm przytocze tu cytat z tibi.com napisany przez Imhreey'a:

swe + swe = friend
pol + pol = friend
swe + pol = enemy

moze niektorym da to cos do myslenia... pomagacie NG jak niewiadomo kto... a co bedzie po wojnie jezeli NG wygra? myslicie, ze beda uwazac was za przyjaciol? ze bedziecie meic miejsce w ich gildi? jak to bylo i bedzie po wojnie zas w ng zostanie 20-30 osob a reszta poleci i za jakis czas od nich padnie:) Chyba lepiej walczyc u boku Polaka ktory uwaza cie za "kolege" niz u boku szweda dla ktorego jestes pionkiem ktorego zbije po wykorzystaniu :) (bez skojarzen;D) Nie ujmujac ze jestem kims kto nielubi szwedow o tym co pisze tyczy sie tylko Obsidi. Pozdro dla tych co zawsze byli po jednej stronie... takie pytanie nie zlosliwe... pephy co cie sklonilo do przenosin do NG? raz zostales skarcony gdy cie wyrzucili z gildi... wtedy znalazles pomoc w kim? Gdy szwedzi potrzebowali pomocy odszedles by im pomoc i zostawiles kogos kto ci tej pomocy udzielil i walczyl z toba zebys ty mogl expic:) i nie tylko ty ale i cala reszta... :) kazdy podejmuje wlasna decyzje wiec to rozumiem i nie zamierzam na nikogo wjezdzac tylk owyrazic swoja opinie:D:) Szczerze trzymam za Saint's Kciuki :)

zielaq 28-12-2007 21:12

@up
w jaki sposob ktos z ltk przyczynil sie do tego ze moge expic bo mnie to ciekawi , po przegranej wojnie to swe puscilo mnie wolnego a nie ltk pozwolilo mi expic. nie doszedlem w potrzebie tylko po wojnie

Urgothiri 28-12-2007 21:19

nie nie pephy, zle zrozumiales o co mi chodzilo. Raczej mialem na mysli kto walczyl o to zebys np ty mogl expic i nie tylko ty, cale LTK... myslalem tez o tym, ze tak NG cie puscilo ale z drugiego pkt widzenia najpierw cie zmusili na t ozebys z nimi walczyl... Tobie sie udalo NG cie puscilo a co z reszta kumpli ktorzy dalej niemoga grac i dalej walcza o ta wolnosc ktora ty masz? :> porpsotu to jest moje zdanie na ten temat:) kazdy robi jak uwaza +) ale chcoaiz mogles pomyslec o neutralnosci:D pozdro i powodzenia rowniez tobie ; )

hugo'odyn 28-12-2007 21:36

Nic sie tu niezmienilo, a jak czytam ze po wojnie moze byc wieksze pa niz Ng robi to mi sie slabo robi bo wiekszego pa nieda sie chyba robic ,no ale sa tacy co tak mysla u are Rox _/

Mjolnir!:evul:

Slayer-Nuddle 28-12-2007 21:59

Zostawcie juz tego biednego pephego. On zostawil Polske wiec wy mozecie zostawic Jego

.:Boixos:. 28-12-2007 22:04

@yson
prosze cie zamknij morde a nie tylko kozaka zgrywasz na wszelkiego rodzaju forach a jestes tylko zwyklym frajerem;/

a co do wojny to yupi ! ;d

Thavenix 28-12-2007 22:27

stul pizde skor, i wez te swoje jebane 40k ode mnie bo sie zaplaczesz -.-

InvisibleWound 28-12-2007 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thavenix (Post 1813055)
stul pizde skor, i wez te swoje jebane 40k ode mnie bo sie zaplaczesz -.-

haha, a ciebie znowu ubije moose z ziomkiem i ze zlosci ban za unjusty poleci? rzucales krzeslami w rl zeby sie wyladowac? a moze kolejny 'cry-topic' zalozysz w ktorym sie rozplaczesz ze cie bija itp?

a co do pephyego - liczy na to ze ng zachowa sie fair po ewentualnej wygranej wojnie. tak samo zapewne liczyl xuso, liczyli tez turcy, bosniacy. wedlug mnie pephy jak umiesz liczyc to licz na siebie i ucz sie na bledach innych a nie czekasz na swoje. jak ng wygra to pamietaj ze jak bedziesz mial sytuacje jak xuso to zostaniesz sam. no moze nie sam a z twoimi rlami vs cale ng.

Thavenix 28-12-2007 22:57

@up

w dupie byles, gowno widziales, znasz takie powiedzonko?

nie mam zamiaru sie Tobie/Wam teraz tlumaczyc bo to sie mija z celem,
czyli mowiac prosciec, pierdole Cie jebany nonamie ;x

Kuan Ti 29-12-2007 00:34

Odyn jak Wygramy to najwieksze PA zrobimy my:D
ja bede Paowal zeby ludzie mi wyszli z Faraonow a ty bedziesz Zadzil w AB. A czemu doszedlem do wojny to hmm, Bo jestem Gejem i kocham Kube:]:*:] i Ludzie z NG nie lubia mojego nicku:s

Nie mozecie pisac mniej Przeklenstw w postach.

A ten co dal pomysl z Krzeslami to Dobra sprawa, Nawet nie wiecie jak to pomaga:D tyle ze ja sobie zucam Dzwiami:] wiekszy huk:D

Nedomanus 29-12-2007 00:53

makon ja mam takie duuuuze blaszane drzwi do hangaru : D z 10 metrow wysokie ; D chcesz nimi pierdolnac?:D to bedzie rozpierducha ^^

Kuan Ti 29-12-2007 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nedomanus (Post 1813367)
makon ja mam takie duuuuze blaszane drzwi do hangaru : D z 10 metrow wysokie ; D chcesz nimi pierdolnac?:D to bedzie rozpierducha ^^

to czekaj musze pierw pasc:D

Kiroy 29-12-2007 01:19

na pephego nie ma co tam wjezdzac choc prawda jest ze boi sie o chara nasz misiek :) i trzyma strone ludzi ktorzy wygrali wojne bo szkoda stracic h lvl :P bo chyba misieq nasz nie zapomnial hunta za lvl i mlvl :d bo to by bylo smieszne :d wybaczyc takiego deda za wolnosc :D buahahha

Kuan Ti 29-12-2007 03:09

Dec 29 2007, 01:23:53 CET Killed at Level 162 by Kiroy Wind
and by Dio Ridev

Dec 29 2007, 01:26:52 CET Killed at Level 138 by Vuzox
and by Ruesi

to komus nie pyklo:D

zielaq 29-12-2007 03:13

a wy majac tyle ludzi co my nie wyjdziecie na battle , tylko blokujecie frosty :p no ale coz :D

gz fragow

Schumaher

Dedalek 29-12-2007 03:17

Nasz batyl komander tak zdecydował!

zielaq 29-12-2007 03:19

01:35 Archin [179]: do szyku

on ?:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:31.