![]() |
|
polowa z was wpisuje swoje nicki i myśli, ze sa smieszne.. to jest troche załosne ze ktos gra z nicckiem "SPiewajoncy ogurek"...
|
Smieszne nicki h-lvl'i ;]
Mamusia Marylka
Kamilo Piwnica Rumcajs Pall Pogromca bigosow Terentynumu Awabstrach'wiczok Immortal Klusek Leszczu Dragonbreath Pallant Kiel od wersalki Wiertak Maly gruby Knight (to jest sorc ;]) Kamil Pudzian Dominator Zenon Malina Mater paladyn miszcz Julian Czolgista Knight Michal Himen Wojtas The Smieciarz Mistrz palek andzia Komar waleczny Pazdzioch Maly Dziadek Kleofas Kamyk Czarny Rycerz Demon Death-Swistak Rundzor Plastanka Pasterz the Axemaster Kolek el'Baq Detektor Wesoly Komandos Eblo Beblo Golusiowaty Rycerz Malenkie Mallenstwo Ostatni Waleczny Masakrator Zull Lucyfer Miecz Aniolow Jacus Wedlinka Czesia Zklanu Ozwald biznesmen wielki Potempik silny Krupnik Kiblo-drut Zocha Hydraulik Moczony brudas Melon Zawodowiec Cegla gienek Wyborna Edmund pogromca ratow Leon Szpatulko-nosy Betonowy Knight Ufok de'Cloud Obdarciuch Elitarny Kret Uga Da Buga Janek'Pozycz Wielki andrzej Bodzio'Szajs Taziela Morda Zrywna Szkapa Nieme Oko Pogromca Jelenii Giant Whirlpool Pan Kijek Human of Pacera Kaska Matol Stachu Siekiera Wisnia palladyn ciemnosci Oscar Kopytko Kwadratus Dziki Osiol of Refugia Stare Brodaczysko Szakal Kopytko Pan Torpeda Pieszczochh-pila Kavon doskonaly knight Mleczaj Krowka Kulawy Knight Pogromca grzmot Plemienny Wojownik Ksiaze Fantazji Pall Glupa Taki kapa Swirus knight Sysunia Pallek Wszyscy maja powyzej 100 lvl'a (niektorzy ponad 200 ;p) |
Dużo tego....
Rock-lee carlinshinobi |
np.
Muha'haha ( candia ) |
Gibki wacek
|
Aff. mowicie o najglupszych nickach, a moze pogadacie o kserowaniu nickow i przywlaszczaniu sobie danych czyichs postaci?? Np Heckos ( kilka postow powyzej) sorki 14 latek kseruje sobie nicki na forum i dane praktycznie nie znanej sobie osoby ;/
zal zal zal |
Nie wiem czy juz byl ale
Wezgodobuzi - rzal i Edek sprzedawca Kredek |
@Hellgondir: uswiadomisz mnie, co jest takiego dowciapnego w tych nickach:
Pieszczochh-pila Kavon doskonaly knight Mleczaj Krowka Kulawy Knight Pogromca grzmot Plemienny Wojownik Ufok de'Cloud ???????????????????????? |
Hey Hay Hello
|
kolesiowa miala nick "dziwka" haha na refugi chyba
|
Ja widziałem, na selenie w stylu, brat jurka owsiaka siema, blyszczace gowno, smierdzaca kupcia, grozisz mi, juz niezyjesz, prototyp ch*ja, cycek, i inne tego typu, wszystkie zareportowałem ;p
|
kuluj ch*ja(obsidia)
taki sobie typ(obsidia) to są nicki mojego kolegi śmieszne nie ? fajny drut(honera) też nick kolegi Adas Maly Dziadas 8o (Elysia) Mój nick ^^ |
odbytniczy wibrator(??)
Szukajcie Boga (elysia) |
90% w/w nicków wcale nie jest śmieszna.. :)
|
Może nie śmieszne ale jaka pomysłowe!
|
nick który mnie najbardziej rozwalił : Piec Centralny (Thoria)
|
duzy swiniak
garnek of czarnobyl Pijany Marek bratkrwiak-fan młodych Tytanów te cztery były na Obsidi |
Pati lubi Knighta ( Harmonia )
|
Osrany kibelek <-- morgana
Kroliczek Wielkanocny <-- morgana Sraly Muchy <-- Eternia ktoś z małym ilorazem inteligencji musiał te "nicki" wymyślać:kon::confused: |
zdolny ślask obsidia rox !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02. |
|