![]() |
|
Cytuj:
Odpowiedź D ofc. Zapomniałeś jeszcze o podpunkcie F)(czyli)Największy śmieć Furory |
Teraz Tibia przejdzie w nowy wymiar. Nie będzie już zwykłych nudnych OB na dennych terenach Edron, Darashii czy Ankrahmun. Wkroczyliśmy w inną rzeczywistość. Tibia teraz nie jest już zwykłym banalnym dwu wymiarowym tetrisem.
Od teraz są baseniki z czepkami \../ Nowe czary Utani Plusk Hur, Exevo Gran Plusk Vis no i oczywiscie Pluxori, a specjalnie dla balansu Exori Chlap obryzgujące wszystkich w około dla sorców. Nowe outfity m.in. kąpielówki, czepek, stanik a także uwaga! owłosienie na klacie, za jedyne 666 ape furów ;) To wszystko już w najbliższe wakacje, spędź je z Cipsoftem! |
Cytuj:
Jak wy poniewieracie tym Khazulem ... Gdybyście mieli takie ciężkie życie jak on też byście się tak zachowywali ... Khazul, tak czy inaczej ja jestem z tobą! Walcz ze swoją chorobą! Pamiętaj modlitwa może zdziałać cuda ! ; ] |
@Trzelpoludek
może będzie można sie przeziębić? ;p |
Cytuj:
|
Name: Taifun Devilry
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 268 |
@up
jezeli odrobi ten 280 to bede czuc do kolesia respect. |
Nooo troche tego jest do odrabiania :)
|
odrobi...
a może nawet wbije rich 300... xD |
[CHAR]Fraaw[/CHAR]
[GUILD]Koplany Team[/GUILD] hahaha xd Dec 15 2007, 11:52:25 CET Killed at Level 56 by Daniel lider and by Metiing Dec 15 2007, 11:31:23 CET Killed at Level 58 by Atiss and by Daniel lider Dec 15 2007, 11:02:53 CET Killed at Level 60 by Metiing and by a fire elemental of Daniel lider EDIT: [CHAR]Fraaw[/CHAR] Dec 15 2007, 12:11:00 CET Killed at Level 54 by Inthefus |
'Gdy pogoda Ci nie sprzeja, wez pierdolnij Vision w ryja !!!'
|
Cytuj:
sprzyja* zią |
co do khazula
chlopaki no zal mi was... moim ulubiencem tez nie jest... ale ogarnia ta gre 3x bardziej od polowy z was... i pewnie ma ladna beke widzac jak sie "produkujecie" na forum chcac go zgnoic... a jemu to lata jak kilo kitu u sufitu... wiec dam rade dla wszytkich tu "walczacych": czill panowie czill... i tak nic nie wskuracie:]
btw updatu: no mi sie podoba bo karam swoim 100+ drutkiem... ;] bye bye milej gry =* |
Cytuj:
@Taif Orzecha problemy to podobno kicki ... ale wątpie jeżeli oczywiście Orzech gra taifem:) |
Jeżeli chodzi o Khazula aka pogromca smokuw to sie nie zgadzam. Jeżeli natomiast o Orzecha to tak. Gogogo 300!
|
Cytuj:
|
21:08 Sephriot [134]: SIema chcesz pro kupic?
o/ |
@up
14:12 Sephriot [134]: siema a pro chcesz kupic? :D |
nice ;]
nice nice nice nice ;]
|
[CHAR]Ghost'Bey[/CHAR] zhakowany chyba...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:01. |
|