![]() |
|
Guild Wars (jedynka).
Oddaję. |
Dokładniej:
Guild Wars: Eye of the North. Oddaję. |
No Ja Pierdole PedaŁy On Nie Zgadl A Wy Juz Dajecie >_<
@yoh na calym swiecie ;s w polsce tez jest na 2 i 4 miejscu (2 diamond, 4 pearl na nds ofc) @down 1 Assassins Creed (PC) 2 Pokemon Diamond (NDS) o to chodzi ;ssssssss |
Cytuj:
|
Yoh kurna wystarczy ze klocisz sie ze Arsenal jest najlepszy, tutaj klotni nam nie trzeba
|
U Yoha to normalne. Gówno wie, a się kłóci. A jak wie trochę więcej, to kłóci się o takie rzeczy jak gusta. Np. że piłka nożna jest lepsza od F1 BO JEMU SIĘ PODOBA. Taak.
Ogółem to stfu Yoh, bo pierdolisz nieźle. @down: tak, tak, tak se tłumacz. Tego typu tekst to normalna, gdy ktoś się nie umie przyznać do frajerstwa. ;> |
@Up:
Miszka, branie wszystkiego z połykiem (jak chociażby to o F1) szkodzi. I zakrztusić się można. :* 3/4 userów tego 4um na oczy nie widziało takiej gry. Lepiej jest dawać coś na PC/Xboksa360/PS3, bo to zna więcej ludzi i zabawa będzie przebiegała w miarę płynnie, niż coś z DS, co de facto będzie znało mało osób. ;/ |
Okej, ale czy jest w ogóle o co robić problem? W regulaminie zabawy nie ma mowy, czy to ma być gra na PC, czy na konsole, więc nie ma się czego pieklić. Ale wyskakiwanie od razu z pedałami też nie jest na miejscu, pliska.
@zagadka W takim razie w jakiej części jest do złapania Ho-oh i Lance w turnieju ;s. Ptaszora można złapać jeszcze tylko w Emerald'zie. Chyba, że to jakiś hackrom, nie wiem, ChaosBlack? |
Yoh jest głupi i niech s*******a, a reszta ma racje.
Gramy dalej. |
Według toku rozumowania Yoha, gry na PC są bardziej znane niż te na NDS...
http://img529.imageshack.us/img529/4157/00001935oa4.jpg Co to? :< @downy Dobrze ale Misza był pierwszy :< |
Imo Garry's Mod.
A na komputerze gościa ze skrina to pewnie WoW. |
Napewno Garry Mod (mam i gram : p).
Pozdrawiam @down w Garry modzie można używać mapek z CS:S (i nie tylko...) |
Mapka podobna do takiej jednej z cs'a xD
|
|
FABLE? jesli tak to NIE ODDAJE
@Down: Nie, nie gralem ale bohater mi sie skojarzyl xD |
@up
Czy ty kiedykolwiek grałeś w Fable? Fable ma w ogóle inne lokacje, ale rozumiem zgadujemy to zgadujemy ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Co sie wpieprzasz, zagadka jeszcze nie odgadnięta -__-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:58. |
|