![]() |
|
Cytuj:
|
1337 l33t oks
|
no ludzie co wy patrzycie tylko na szwedow na tym serwie od cholery gra polaków myslicie ze szwedzi nie maja co robic tylko was chodzic i zabijac 8 lvl no sorry bardzo a jak bd fikac to kiedys tez wpierdol dostana nie oni tu tylko maja hight lvl !!!
|
arioc scalp juz poszedl w trapa i padl wiec co stoi na przeszkodzie ??
|
ze nie dochodzi do trapa codziennie
|
skad sie urwal ten lolek patryk05011??
|
własnie nie wiem wydaje, mi się że to młodszy brat LovePa
|
Ja walcze ze szwedami ale potrzebuje 100 k na aol i blessy zeby znow moc sie bic. Na pewno chcesz wesprzec Polaków w walce, ale zapewne nie masz do tego postaci na odpowiednim levelu, dlatego zrób to co możesz: wyślij 100k albo więcej na Rone Epso/Venore.
|
Cytuj:
|
Przeczytaj całą strone jeszcze raz i spróbuj odgadnąć co autor miał na myśli.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
* Elaro ucz się! |
Sprzedaje Konto:
73RP 82/59 (wykupione new spells) 50EK tutaj konkretny żal (nieznany) 18S z 40mlvl 32ED + wiele różnych noobcharów Chary bez huntów, rs etc. Zero banów wpisanych... Postać sprzedaję pustą(można dokupić all u mnie, eq i cash) Konto posiada pacc 75dni w tym momencie. Rodzaje płatności to: zł lub gp(elysia/furora/arcania) na temat sprzedaży PW |
Cytuj:
|
a ja bym proponowal zebys wyszedl z tego forum bo nie grasz(?) na elysi i gowno o tym swiecie wiesz.
|
A ja wbijam na Elysie raz na miesiąc a na forum częściej i mniej więcej wiem co się dzieje...
Ale powiem wam że coraz mniej konkretnych info jest. |
Cytuj:
|
Cytuj:
gralem na elysi dosc dlugo zeby poznac ludzi. a nowych zbyt duzo nie jest |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:13. |
|