![]() |
|
Same offtopy jak zawsze :]
Ej może mi ktoś powiedzieć jak teraz wygląda sytuacja na silverze? wojna sie skończyła? |
jak dla mnie to jest frycek i tyle, nie dosc ze trzyma z dh to kozaczy do kazdego.
|
Gorti wez ty sie ogarnij sam jestes nie wychowanym dzieciakiem ktory sie unosi honorem nie wiadomo za co-.- aha ciekawe o ile ty starszy jestes bo z tego co pamietam to ten sam rocznik:baby:
|
Mam ci sie zalogowac w tym samym momencir co on ?Wymyslacie z Holem takie bajki ze to sie w dupie nie miesci.
|
Nie dość że trzyma z dh bla bla bla... Trzyma z kim chce, poreda nie odpowiedziałeś czemu jestem największym przegranym :P
|
Ja zadnych bajek nie wymyślam Frycek, wypowiedzialem tylko swoje zdanie, ze mysle ze Tigun to ty, nie jestem pewny ze to ty ale tak mi sie zdaje.
http://img125.imageshack.us/img125/3369/beztytuuhe5.jpg http://img48.imageshack.us/img48/9571/beztytuu2jj6.jpg |
Tak gorti to jeden z moich best kumpli i mu jeszcze obrabiam dupe.
|
@Poreda&Holu
Nom napewno to frycek -.- @2xup :( Bocik nie zrobił screena adv na 93?:( |
@Gorti
Dobrze że ty nie botujesz... Byś sie przyznal przynajmniej, dla mnie to jest tak jakby "oszukać samego siebie"... od 85~ do 100 na bocie wbiles i nie wkrecaj... Nawet chciales anni zrobić na bocie żeby ci might ringi zmienial i elven amulety... Co do tiguna... To nie ja... Sam mnie nie dawno w*****l, a po za tym po huj bym robil new druida jak juz jednego mam (36 lvl)?... (strata kasy na czary/promocje itd...) tigun - tiganna asco dla tych co jeszcze nie wiedza... dowody: -pisze z tego samego uzytkownika na forum -podobny nick... @edit: Gorti... Nastepnym razem nie osądzaj nikogo bez dowodów... Bo robisz z siebie idiote... ;] |
@Gorti
nie wiem o co ci chodzi, na gg niby kumpel na forum juz zaczynasz, ale ok BOTTUJE NA ANCIENTACH GSACH ETC YEAAAAH 120k/h + profit. Fajnie sie botowało od 30 lvl do 103 na zolwiach? bo pamietam jak codziennie cie wyrzucalem :( |
Heh zgadujcie dalej kto ja :)
Ale raczej już nie pogram bo same problemy sie robia jak ktos nowego chara zrobi :( Sorki wszystkich :confused: |
Parcatras, Tigun
jestes teraz na forum, wiec na 2 minuty zaloguj sie na tiguna :) EDIT oh parcatras czytając mój post opuścił forum :((( jakie to smutne, Tiganna Asco Hunted |
Cytuj:
Haha bo ja cie zdenerwowalem to huncisz teraz byle kogo? ^^ Powodzenia rob tak dalej |
Jesli chcesz zeby Tiganna był free to zaloguj :) macie byc online razem.
|
Cytuj:
Spadam bo juz mi sie znudzilo z wami gadac narq pozniej zjarze co tam dalej wymyslicie |
no to sobie przejebaleś ziomuś :P nie dość ze twoj noob char ma hunta to jeszcze main char :O
|
O.o pod warunkiem ze wiecie jaki jest moj main :D ;)
|
@up
nie zeby być pewnym że to ty bo tiganna akurat online ^^ |
@holu
tak tak tak , i co jeszcze? |
A co może nie botowałeś, i znowu próbujesz nam wciskac kit... A pamietasz ten opis na tibia.com co napisałes że jak expisz to nie odpisujesz nikomu? Chociaż expiles na zólwiach :O
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:15. |
|