Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Nerana SS Odsłona 4:) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199736)

xXMakaXx 13-02-2009 13:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zmycha (Post 2462277)
Grałeś kiedyś knightem? 200+? Jak nie to się nie odzywaj. Bodzio lepiej wie co ma robić i kiedy (tzn. wiedział). A Ty się nie czuj tak pewnie na Neranie. Bo dookoła każdy Ci dupe obrabia na gg i PM. GL! :*

Tak Ferax grałem ale sam powiedz ze to co widać na youtube to zal. Każdy ci to powie żeby żałować potiona .. i tak sie gra 200 ekiem rozumiem lag kick a on zwalał winę ze padł na druidów bo kto "mnie nie siohnol" Emp Gru mu mówił użyj potiona na co czekasz ...

nie chce mi się z tobą dyskutować nara. ;*

zmycha 13-02-2009 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xXMakaXx (Post 2462304)
Tak Ferax grałem ale sam powiedz ze to co widać na youtube to zal. Każdy ci to powie żeby żałować potiona .. i tak sie gra 200 ekiem rozumiem lag kick a on zwalał winę ze padł na druidów bo kto "mnie nie siohnol" Emp Gru mu mówił użyj potiona na co czekasz ...

Wątpię, że grałeś. No ale OK. Filmików z youtube nie oglądam bo ja mam telewizje i tam ciekawsze rzeczy lecą niż hunty z Tibii. Wystarczy, że gram. Nie musze lookać jak ktoś gra. A jeśli naprawdę żałował potionów tylko z chęci zaoszczędzenia to przyznaje Ci rację. Jest to troche nie OK. Pzdr :*
/Ferax/

Zielenczanin 13-02-2009 13:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fuflis (Post 2461919)
@Bodzio
2 sprawy.
1. Jakiego spara?
2. Niezly zaplon masz z Goratelem:D Dzisiaj dopiero 12 luty.

Pozdrawiam,
Fuflis

Na sparing piłki nożnej, o ile wiesz co to... 22 typa lata za piłka i kto strzeli więcej bramek wygrywa... Proste chyba nie?:P

Odnośnie tego czy się uleczyłem... Obejrzyj filmik z 10 razy... Jak mam black HP to leczę się na reda mocnego (Ultimate Health Potion plx?) Btw Maka mówisz, że grałeś 200+ek, więc powinieneś wiedzieć, ze jak dajesz czar "Exeta Res" to masz exhausted, i nie możesz 2 sec nic klikać;/

POzdro all:)

xXMakaXx 13-02-2009 13:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielenczanin (Post 2462329)
Na sparing piłki nożnej, o ile wiesz co to... 22 typa lata za piłka i kto strzeli więcej bramek wygrywa... Proste chyba nie?:P

Odnośnie tego czy się uleczyłem... Obejrzyj filmik z 10 razy... Jak mam black HP to leczę się na reda mocnego (Ultimate Health Potion plx?) Btw Maka mówisz, że grałeś 200+ek, więc powinieneś wiedzieć, ze jak dajesz czar "Exeta Res" to masz exhausted, i nie możesz 2 sec nic klikać;/

POzdro all:)

to się nasuwa pytanie po co używać exete resp w przejściu 2 kratkowym i na jakim redzie użyłeś pota

zmycha 13-02-2009 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xXMakaXx (Post 2462341)
to się nasuwa pytanie po co używać exete resp w przejściu 2 kratkowym i na jakim redzie użyłeś pota

Jak zwykle najmądrzejszy i najlepszy Maka uczy i kozaczy na forum Tibijskim :D. Za to właśnie Cię kocham!! Ty wiesz wszystko i o wszystkim.
/Ferax/

Diuk 13-02-2009 14:53

GORATEL NA PREZYDENTA :cup:
Ja się wycofuje z kandydatury... Goratel jest więcej online niż każdy bot na tym servie więc ogarnie społeczność szybko ;)

Pozdro Lamusie :)

Rasta-Vandetta 13-02-2009 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zmycha (Post 2462276)
Iks de. Kompromitujesz się. znamy się z Bodziem bardzo dobrze więc nie muszę mu lizać dupy pajacu. T nawet nie wiesz kto z kim trzymał na tym servie, więc prosze - ZAMKNIJ PYSK!
/Ferax/

Mam wyje*ane na to kto z kim trzymał. Ważne że liżesz dupe konkretnie i tyle:) W sumie niedziwie Ci się straciłeś chara jeszcze bardziej noobowato niż Bodzio:)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scartex (Post 2462143)

Bodzio... wpadles? miej odwage sie przyznac do tego ze uzywales bota...

bo co przyjdzie ci kiedys dziewczyna i powie ze jest w ciazy to co ty wtedy zrobisz? powiesz jej ze to nie ty ja zalales i ze jestes niewinny?

Grove up pls...

Own3d hahaha

Fuflis 13-02-2009 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielenczanin (Post 2462329)

Hehe, rozbawiles mnie. Kiedys moze tez sie ze mna z tego posmiejesz... 8o.

Pozdrawiam,
Fuflis

FighterKamil 13-02-2009 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zmycha (Post 2462320)
A jeśli naprawdę żałował potionów tylko z chęci zaoszczędzenia to przyznaje Ci rację.
/Ferax/

jakiej chęci zaoszczędzenia ? przecież 3kk na allegro a 1 uhp to gówno więc na czym on tu oszczędza?

zmycha 13-02-2009 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FighterKamil (Post 2462497)
jakiej chęci zaoszczędzenia ? przecież 3kk na allegro a 1 uhp to gówno więc na czym on tu oszczędza?

Z treści posta Goratela wynika, że Bodzio chciał oszczędzić potiony. Nie wiem, nie było mnie tam więc zaznaczam, że "jeśli" tak było. Moje "wypociny" są oparte tylko na przekazach innych.
/Ferax/

zmycha 13-02-2009 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rasta-Vandetta (Post 2462442)
Mam wyje*ane na to kto z kim trzymał. Ważne że liżesz dupe konkretnie i tyle:) W sumie niedziwie Ci się straciłeś chara jeszcze bardziej noobowato niż Bodzio:)

To Ty chyba nie wiesz co znaczy pojęcie "lizać dupę". Liże się dupe osobom które mają na Ciebie wyjebane, a Ty za wszelką cenę chcesz zyskać ich szacunek. Więc jakim cudem ja mogę lizać dupę? Skoro jesteśmy kumplami... Zaliczyłeś koleś FAILa! Idź siać zamęt na forum swojego servera. Ignore dla Ciebie pajacu !
Teraz sobie idę na impressskę więc odpisze na wszystkie ataki jutro albo w nocy. BB:*
/Ferax/

Kubq 13-02-2009 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AvuS (Post 2461942)
Ogladam sobie ten temacik od początku i stwierdzilem ze panuje u was zla atmosfera.U mnie czyli na guardii klopoty zalatwiamy w inny sposób jakim jest trapowanie itp. Pozdro z Guardii!!!!!!

szkoda tylko, ze kupiles tego chara ;d

Elder_Peta 13-02-2009 16:55

Znów kłótnia :D kłócicie się o oczywiste sprawy

Maka = no lajfer
Bodzio = leszcz który dostał delejta za bota a mimo tego się wypiera <.<

SS [ ludzie którzy nie maja 100~ kozaczą - wczoraj chyba z 30~ zadupiłem ]
http://i300.photobucket.com/albums/nn19/Peta94/xd-1.jpg

ShicuDelete 13-02-2009 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elder_Peta (Post 2462571)
Znów kłótnia :D kłócicie się o oczywiste sprawy

Maka = no lajfer
Bodzio = leszcz który dostał delejta za bota a mimo tego się wypiera <.<

SS [ ludzie którzy nie maja 100~ kozaczą - wczoraj chyba z 30~ zadupiłem ]

Noooo, niestety się mylisz, Bodzio może i leszcz ale bota nie miał na 1000000% ; ) Możecie i musicie mi wierzyć ; )

Vaderick92 13-02-2009 17:43

Peta
Ja tak samo karalem ludzi ktorzy wbijali na resp ale to tylko ots. Do trapowania na ots prawie nie trzeba trap skilla , wystarczy nalurowac 4demy i koles lezy ;d

btw. daj ip ;d

Scartex 13-02-2009 18:04

http://i234.photobucket.com/albums/e...x/UO0005-3.jpg

Zrywna_Szkapa 13-02-2009 18:55

Peta kaban pallkiem na utamo biega xd

http://www.acapela.tv/Cartoon-bc608a...a15c3290-8-7-4

Zrywna_Szkapa 13-02-2009 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xXMakaXx (Post 2462304)

ty sie pewnie na gore bales wejsc to sie wypierdolil XD

Xaszkil

xXMakaXx 13-02-2009 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa (Post 2462745)
ty sie pewnie na gore bales wejsc to sie wypierdolil XD

Xaszkil

to nie ja miałem go siohac xD i bałem się ze mnie zjedzą jak many nie miałem po tym jak ue waliłem by wybić all na wejście na 2 pietrach. =\ Ktoś dawał mi wtedy Gmp jak on padł xD

http://img502.imageshack.us/img502/2019/113ig3.jpg

szkapamujwruk 13-02-2009 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kafior (Post 2462181)
kazior gra huahua.

XDDDDDDDDDDDDDDD

ludzie to juz nawet klotnia nie jest,to wyglada jak ktorys odcinek mody na sukces albo nowa edycja pokemonow-co to za wielka sprawa ze bodzia dednelo bo maka to albo maka nie to albo co innego albo frytki bez ziemniakow z chlebem no kurwa.dajcie se spokoj,wykmincie jakis ciekawszy temat klotni :D

http://img218.imageshack.us/img218/1014/299500yg6.jpg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14.