Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

spirit-of-bicho 06-12-2009 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zel (Post 2700123)
tak sie składa że już tu pykałem innymi postaciami i teraz przyniosłem tą lamusie

btw brazole niemają mozgu, włączył skula w trapie i nietraciliśmy ujotów więc gz dla waszych małp i kebabów

a i jesteś jakimś jeba*** krzykaczem co zrobił se konto żeby pospamować i poobrażać poprostu się podpisz jeśłi jesteś z azurki mistrzu

chyba na allegro pykales ;]

Lakii 06-12-2009 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 2700113)
wiec. siemano musisz dodac jeszcze punkt 6 i 7.

7. Jesli bedzie hujowo zrobimy tak ze bedzie kolorowo

Kolorowo byle nie rudo. Bez kitu wolalbym sie wogole nie urodzic niz byc rudym. Nie dosc ze cie w szkole gnebia to jeszcze nie poruchasz zadnej bo laski patrza na ciebie z obrzydzeniem. Totalna porazka :/

Zegea 06-12-2009 22:38

@Zel
Najlepiej to jest przyjsc na gotowe , co nie?;] I dolaczyc do LEADUJACEJ GILDII, bo na Obsidii Niklas Cie karal pewnie, lamusem jestes yo!

Ciri the Witcher 06-12-2009 22:58

Dzieki za nightmare shielda :P

ejgej 06-12-2009 23:05

Tibia schodzi na psy przez te ostatnie updaty przestancie w to grac .
elo

Zegea 06-12-2009 23:19

I co Kamyxx spusciles sie? Jeszcze napisz to na forum.tibia.tr/swe/de/en/ i chuj Ci w dupe. Jaro i chuj.. siema pizdo.

@Koszal
Wspolczucia ;o ;s Dobrze ze sa normalne osoby ktorym nie szkoda zrzucic sie dla kumpla z gildii, elo.

Gorrath 06-12-2009 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 2700228)

Nawet go nie powachasz to po co szczerzysz zeby na widok tarczy w MMORPG?
zenada

Yours Waszka

Ciri the Witcher 06-12-2009 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zegea (Post 2700238)
I co Kamyxx spusciles sie? Jeszcze napisz to na forum.tibia.tr/swe/de/en/ i chuj Ci w dupe. Jaro i chuj.. siema pizdo.

@Koszal
Wspolczucia ;o ;s Dobrze ze sa normalne osoby ktorym nie szkoda zrzucic sie dla kumpla z gildii, elo.

koszal ma wiecej siana niz wy wszyscy razem wzieci i jeszcze sie dla niego zrzucacie, hahah, parodia

@wacha
niestety fail : P

Lakii 06-12-2009 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 2700228)

Za co dziekujesz lamusie skoro nie ty go masz?

Gorrath 06-12-2009 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 2700248)
@wacha
niestety fail : P

Failem mozna opisac cala Twoja tibijska i zyciowa kariere, niestety...

Yours Waszka

Ciri the Witcher 06-12-2009 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gorrath (Post 2700254)
Failem mozna opisac cala Twoja tibijska i zyciowa kariere, niestety...

Yours Waszka

aktualnie to nie ja jestem w dupie, a wy, i to wam sie jebie wszystko na co tyraliscie tyle lat, wiec nie, to nie moja "tibijska kariera" okazala sie failem ; )

a zyciowa... raczej watpie ^^ moje zycie jest pelne wzlotow i upadkow, ale zawsze wychodze na prosta, mam wszystko to co chce, wiec znow to ty zaliczasz faila

2:0
:*

Lakii 06-12-2009 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 2700258)
aktualnie to nie ja jestem w dupie, a wy, i to wam sie jebie wszystko na co tyraliscie tyle lat, wiec nie, to nie moja "tibijska kariera" okazala sie failem ; )

a zyciowa... raczej watpie ^^ moje zycie jest pelne wzlotow i upadkow, ale zawsze wychodze na prosta, mam wszystko to co chce, wiec znow to ty zaliczasz faila

2:0
:*

'FAIL' powiedziala matka Kamyczka gdy go zobaczyla po urodzeniu. Zapamietal to slowo i teraz powtarza.

Wez zapytaj jeszcze pare razy kiedy wanted zaakceptują war mode :D

Nuriel 07-12-2009 00:03

Nie ma to jak porządna, merytoryczna rozmowa NA TEMAT, same argumenty ad personam i to dość mierne..

@Wacha - ktoś Cię w końcu zirytował? Nie wierzę aż.. :P

Gorrath 07-12-2009 01:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nuriel (Post 2700268)
Nie ma to jak porządna, merytoryczna rozmowa NA TEMAT, same argumenty ad personam i to dość mierne..

@Wacha - ktoś Cię w końcu zirytował? Nie wierzę aż.. :P

Nie irytuje, ja jestem spokojnym czlowiekiem i ciezko wyprowadzic mnie z rownowagi, wspolczuje jedynie ludziom takim jak Kamyxx, dla niego jest 2:0, bo jego ludzik po 6 latach gry w koncu moze pozwolic sobie na odrobine szalenstwa, to jest dopiero fail. :D

Yours Waszka

Lakii 07-12-2009 01:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gorrath (Post 2700289)
...w koncu moze pozwolic sobie na odrobine szalenstwa...

Powiedzial Rudy Wojtek wchodzac na redtube

PussyWizak 07-12-2009 02:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 2700258)

Ta, aż ci normalnie zazdroszczę tej tibijskiej kariery. Po 6 latach gry po wbiciu pzta masz szanse, że ktoś cię nie sprzątnie w krócej niż 10 sekund. MADAFAKA!!
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Wicther
2:0 :*

http://i298.photobucket.com/albums/m...d/facepalm.jpg

Ciri the Witcher 07-12-2009 13:17

Banishment:
Account banished until Dec 14 2009, 10:48:22 CET because of offensive statement ("you banana eaters". Racist statements are a violation of Tibia Rule 2a)

XDDDDDDDDD tydzien wolnego xdddddddd

twistoff 07-12-2009 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 2700113)
wiec. siemano musisz dodac jeszcze punkt 6 i 7.

tak wiec :
6. Nephilims nie przegra wojny
7. Jesli bedzie hujowo zrobimy tak ze bedzie kolorowo

Dobrze wiesz,ze w tej sytuacji nie mozecie zrobic nic,oprocz tego ze wykazecie sie nadzwyczajnie dobrym pvp,i odeprzecie atak ze strony waszych wrogow.Bo jesli chodzi o ludzi,to zaczna was oni jedynie wkrótce opuszczać.

Kamyxx-tobie w 60% moze podziekować nephilism i wanted,za sprowadzenie tu br'ow.Przez twoje rasistowskie szczekanie i wyzywanie ich na forum.Bo oni wcale nie mieli na celu przenosić tu całej swojej gildii

Ciri the Witcher 07-12-2009 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2700357)
Dobrze wiesz,ze w tej sytuacji nie mozecie zrobic nic,oprocz tego ze wykazecie sie nadzwyczajnie dobrym pvp,i odeprzecie atak ze strony waszych wrogow.Bo jesli chodzi o ludzi,to zaczna was oni jedynie wkrótce opuszczać.

Kamyxx-tobie w 60% moze podziekować nephilism i wanted,za sprowadzenie tu br'ow.Przez twoje rasistowskie szczekanie i wyzywanie ich na forum.Bo oni wcale nie mieli na celu przenosić tu całej swojej gildii

;D to chyba w ramach podziekowan od gildii dostane tego nightmare shielda, bo w koncu cos ruszy w tej wojnie, bo z takimi piczkolami jak wy nie dalo sie zabawic

AdiZgOlekk 07-12-2009 14:17

i co sie tak szczerzysz, jak i tak nie ujrzysz nawet jednego gp za tego shielda

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:47.