![]() |
ta.. postaram sie pomóc xd
|
Dzisiaj chciałem se popkowac wybralem sie pkowac z 11 pallem o to co powiedzial:
16:34 Revirto [15]: Knight i Paladyn Rox :D 16:34 Leon Thotorek [11]: ???? 16:34 Leon Thotorek [11]: jakto 16:34 Leon Thotorek [11]: to ty jestes na roku 16:34 Leon Thotorek [11]: ?? albo: 16:36 Leon Thotorek [11]: znaczy jak masz bright sword to masz pacc? haha Ostrzy są ci Newbie :D Wkkoncu sie okazalo ze ma 10 lat i gra w tibie od 5 dni :) Nawet dobry jest bo wyszedł z rooka i nabił 11 :D 16:38 Leon Thotorek [11]: tylko sie niesmiej jak ci powim ile mam lat 16:38 Leon Thotorek [11]: 10 :)) :D |
Hahaha
Ale bajerka!
Pamietam ze jak napocztku tu wpadlem to wszyscy walili texty typu "O ja horzym.. przestan sie z nim klucic" "horzym po co go jedziesz" a teraz wszyscy sie tu pojezdzaja do tego stopnia ze Moderator nie daje rady kasowac postow hahahah;p Dumny jestem, I chyba bede tu czescie wchodzil bo smiesznie jest! @moderator.... OMg ale jestes meski! daj mi swoje Gg to jak przyjade do polski moze sie umowimy na jakies ciastko czy cos;)) lol @demek Dobry pojazd z tym ... "Patrząc się na twój profil a dokładnie "Świat" widzę, że pasujesz do większości* graczy na Valori." Dlugo sie z tego noka łachalem;p I dobrze mowisz tym pajacom... Wypad z tad ;p valoria to nie miejsce dla was |
Dawno mnie nie było na charze i na forum ale widze że jednak wszyscy" się nie wynieśli z Valorki...
http://i59.photobucket.com/albums/g2..._2006/omfg.jpg Tak to już jest, 35 osób na serwei a tu takie noobki się wysilają... BTWn: Horzym, czy ja się nadaje do Valorii?? Skoro mówisz że dużo osób się nie nadaje. P.S. Pozdro miszczu, jeszcze kiedys pójdziemy na dragi. i promiss! |
drugi char
dobra teraz wam wjebie moj drugim charem jest to juji gatame
cya beda lecialy unjusty :D :D :D powodzenia demek! |
A tu sewbiłem na valorie biłem jakiegoś 23 sorca i się Szanowna Pani Natalia odezwała. ŻAL... teraz mi wstyd, że jestem polakiem....
http://i35.photobucket.com/albums/d1...a/UO0052-2.jpg BTW. słyszałem od jednej osoby, że to taki nóp ale nie wierzyłem OMFG.... A i jeszcze jedno chce ktoś kupić medusa shield bo właśnie z jakiegoś Elore mi spadło ;o. EDIT. Właśnie przeczytałem post Art2. Powodzenia dla mie? Życz go sobie, bo podałeś mi swój nick i teraz padniesz ;o? EDIT2. serio?\/ |
zobaczymy kto padnie jak bede online to przyjdz do mnie i masz deada!:]
Edit@ no raczej tylko jakos narazie nie wchodzisz!! Edit2@ a tak wogole co na natali chcce od xenasa? |
Cytuj:
@Down A czy ja pisałem, że cię zabiłem? sklej wary i go away ;) _/Yours Haja ;o |
hahaha:D :D :D :D jeszcze mnie nei zabiles i co !!X(
|
Mateomens, jakbyś był może online to bym prosił o msg w grze bo mi trzeba coś załatwić^^
90 lvl pall: Alomy Abya coś ode mnie chce i mówi że jestem jakiś"bartek sprawiedliwy". Wie ktoś o co chodzi bo cosik mi się nie podoba jak mnie boundzi biją za nic^^ Edit: Nov 10 2006, 17:24:22 CET Killed at Level 46 by Dystansowiec No to suuper, a byłem online 2 dni... bili mnie lord danio, dystansowiec i alomy alba, nooby jak sukinsyn... |
powieddz jakiemus tutorraportnol o nick bo bartek sprawiedliwy ma hunta za nic od boundow i nie gra juz tamta postacia bound sux placi sie im a oni i tak cie dupcza :P
|
Cytuj:
_/Yours Haja ;* |
No mnie trapnęli we 4erech to nawet piernac nie mogłem:/
Wogle Valka teraz dużo nópów, gorzej niż na non pvp:/ Słyszeliście że Apiszon selnął chara(ziomki z kyry coś słyszeli że za 1.5keuro poszedł) |
Ostatnio mnie naszla ochota zeby pograc moim charem na valorii. moze mi ktos powiedziec jak jest teraz z bondami i swatami? dalej hunca wszystko co sie rusza? jak toak to od jakiego lvla bo chyba cosik wbije w ferie :P
|
o0 o0 o0 dlugo mnie tu nie bylo i co widze ? tak tak klutnia jak zwykle :D "wejdz to padniesz" uwielbiam Was ludzie :PP
|
Pojebało was wszystkich!!!
Nie chce mi się pisać do moderatora o zamknięcie tematu, ale jak znajdę chwilę to napewno napiszę... |
Cytuj:
@Bartek Grasz na kyrze? |
Bondy Swaty jak zawsze sie leja-.-
Ostatnio sie w Thais zbierali i gonili ich do gh O.o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:47. |