![]() |
|
hack
@H3JK3R
To nie hack w tym podpisie? :] @edit sry Darefiend pojebało mi się :P |
?
Przecież ja mam podpis ~~PYLICE TEAM STYLE~~ i nie zauwazyłem żeby to był link.:D
@Vodur Spox dzięki tobie zauważyłem że troche biedny ten podpis troche zmieniłem. TY. hehe :D |
Mamy nowego ots do "cwiczenia" war danera jak ktos chce msg do mnie w game :cyclops:
Przypuszczam ze reset serva na bank jutro bedzie :) |
@Tadead
daj ip tego otsa :) ja chętnie pogram xD |
:)
Też bym pograł...........czasem gram na tym który podał cato :) ale jest offline.
|
@marcysia123
Wyjdź, po co tu przyszłaś?? Żeby naspamować tutaj i na forum Pacery, żeby potem założyć temat z keyloggerem? Ehh... żal... BAN PLAX @Edit: K***a, już było dobrze ale oczywiście znowu są kicki... Już miałem iść na guardy... -.-' teraz jeszcze bug sie w********ł -.-' |
Cytuj:
co do soli posta o mnie... musze nabic 10 postow zeby ss wstawic :D wole takie cos pisac niz glupoty... @topic GZ wszystkim |
Vodur ja też czekam na namelocka bo już mam nowy nick. I napewno lepszy od tego. ale co moge zrobic żeby go szybciej dostac??
|
hmm
A moj podpis podoba sie?? :cup: z nudow dalem
|
hmmmmmmmm.....
@Zabujca
Ładny ale cato ma lepszy B) |
Takie se nawet ciekawe
|
Orzech congratz :P
Drizzt Corellon May 06 2007, 10:58:00 CEST Killed at Level 69 by Orzech Chaos :) |
=]
Hello<< wie ktos kiedy update??>>X( ;(
|
update chyba w wakacje :) a wczoraj to tylko danera takie crashe miała? czy wszystkie servery?
|
Cytuj:
Raczej te w USA niektore mniej niektore wiecej |
Cytuj:
Niemieckie servy też miały problemy. Gadałem wczoraj z kilkoma osobami z europejskich serverow i nie mieli najlepszego zdania na temat jakości wczorajszej gry. Gz Orzech ale bardziej mi sie podobał inny ded : Cerbero Mytos May 05 2007, 08:41:51 CEST Killed at Level 95 by Sir Damu Krazy :) Raichu zabiło Psyduck'a |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zabijaj... Ale w tym wypadku mój ded nie będzie świadczył o mojej słabości |
nie dobrze :( znowu mass kick :((((( no i jak można expic...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:52. |
|