![]() |
@refresh
Sory za refresh :P Na rooku w bibliotece Chain Armor a na Main bohy w dedzie kolesia na dragach :P |
Loot z Pk ;>
Ja znalazłem w Okolicy Thais WoI, 2-3 bp Manasów i Healthów A chwile potem w Boxie Knight legs 8o
|
Kiedyś na eternii poszedłem moim 64 palkiem na gsy (poh). Expie sobie tam od dłuższego czasu, patrze nie dobity gs. Myśle - ktoś padł :o. Dobiłem tego gs, poszedłem dalej, zobaczyłem jeszcze 2 gs'y obok ciała. Rozprawiłem sie z tymi pająkami, otwieram ciało a tu g armor, boh i demonka ;).
|
Ja crown helmet, batled cape i bp healków
|
Dragon Shield jak gość się wkurzył i dp czyścił xd
|
ja w deadzie kolesia na dragach znalazlem mms,pall arm crus helm i jego bp czyli duzo manaskow itp
|
Cytuj:
Czyli z kolesia wszystko spadło? Nie wierze, no chyba że miał red skulla |
^^
Ja na roku znalazlem studed armor,mace,carlin sworda ;D
a na mainie oj duzo znalazlem byly free itens Dsm i Boszki ;] a takto loot bag a tam 2dwarvenki |
<tarcze-z-dwarfów>
|
Ja charem na 2lvl(rook;p) na free items 100platynek -na antice
|
A ja znalazłem worek z 3 orcish axami. Jak to był lootbag, to chyba komuś nie wyszła kryjówka, bo worek leżał na środku w uczęszczanym korytarzyku przy dużym respie wilków w okolicach kazo.
|
Loot bag z OF na 15k~~
|
ja znalazłem na południe Thais niedaleko minoturów w boxach
Cyclops Trophy, Minotaur Leather i pare runów fire i destroy field |
ehehe
To byl chyba vamp shield jak koles do skrzynki parcelem nie znalazl;);)
|
U ha ha ^^
Ale takiej babki miesiac temu na antice nie pobijecie xD dostala lagga (odsunelo ja 1 kratke do tylu) a na jej depo leżały jej softy xD <soft boots -.-"> to biegne szybko, ale jakis 100 lv mnie przegonil xD wzial i uciekl xD a babke kicknal server... U HAHA XD |
moja najcenniejsza rzecz jaka znalazlem to c armor koles sie nim bawił i myslal ze jest fajny ale ja bylem sprytniejszy:]
Ps.to było 13 |
xxx
ja znalazlem na rooku jakies slabe itemki , tylko magic plate armor , golden boots , dragon scale legs , golden helmet , i jakis spike sword wiec je wywalilem do kosza ;p
a na mainie znalazlem w depocie parcel <lubie grzebac w smieciach> i tam az 32 platynki!!!!!! mialem se cos kupic :) |
Itemki
Ja na rooku znalazłem copper shield i carlin sword
A na mainie tylko 5k ;p |
Na Rooku, na innej postaci wczesnym rankiem na rynku leżał sobie Mace :)
Na Mainie... za Dwarven Bridge kiedyś znalazłem Scale Armor. |
Na Fibuli bag waga 5k o.z. i tam kusze, steel shieldy, inny zlom(78 d ham).(ale tylko 2k gp :( )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:44. |