Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Eldyn 02-09-2006 00:43

Kiksie myslisz ze jestes niezniszczalny pallem nie umiales grac a co dopiero sorcem :) i tak haker rozwiorze nasz problem i zajebie twoim charem ue w carlin pod depo i tak sie skonczy twoja historia :)
85 master to nie terminator :)

mechatronik 02-09-2006 02:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 968666)
Jak już pisałem kilkanaście stron wcześniej, pewnej nocy Aleksy zalogował się na Ventrilo i zadyszany i wściekły jak pies zaczał wyzywać ludzi o ciemnym kolorze skóry, a na pytanie co się stało to opowiedział nam jak to go napadli, a na pytanie co było dalej, wolał milczeć... Więc tylko można sie domyślać. Może nikt mu nie zrobił z dupy jesieni średniowiecza, może udało mu się uciec? Sam nie wiem, ale fakt jest faktem, został pobity ;D

Tak sobie czytam i przegladam photobucket no i pieknie trafilem...
Hmm...http://s81.photobucket.com/albums/j2...ent=gfhsfh.jpg
1.nie wlaz jesli masz slabe nerwy
2.nie ja to zdjecie tam dalem
3.pewnie ban? :D

mechatronik 2 02-09-2006 02:26

(nie)cała prawda o tibii i Azurze................http://tvn.o.tibia.by.kozlo.and.billy.patrz.pl/

@Najwyzsza prawda

Co do tego to masz racje ujj z tym ze draza pobili murzyni ma taka prace i sie jej niewstydzi tak jak Yavi sie niewstydzi twazy tibia to gra ale wy juz naprawde przesadzacie z tym przenoszeniem jej w rl zycie

@Wonski 89

masz racje 3\4 Wanted to sa ludzie napoziomiereszta to same smiecie

@Bibibube

Niestety niema czego gratulowac powinienes raczej napisac Azurze wspolczujemy Gammblera

@Zeus

Jak sie tobie niezdazylo oberwac w morde to wpadnij naBogatynie na Dzielnice Trzciniec po godzinie 23 zobaczysz jakto cudownie jest oberwac po mordzie.......8o 8o 8o 8o

oczywiscie zartuje sobie ;P

Sathan Bell 02-09-2006 03:08

Gammbler dzis wykaza sie pomyslowoscia po co chodzic po miastach kroic ludzi jak mozna zebrac ekipe pujsc na qesta i jednoczesnie sciagnac eq z 10 osob ;D ps. uwazajcie ludzie na banshe quest ;]

Raul de Azura 02-09-2006 04:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sathan Bell (Post 968836)
Gammbler dzis wykaza sie pomyslowoscia po co chodzic po miastach kroic ludzi jak mozna zebrac ekipe pujsc na qesta i jednoczesnie sciagnac eq z 10 osob ;D ps. uwazajcie ludzie na banshe quest ;]

trzeba byc naprawde ulomnym zeby sie skusic na dobroc serca przy pomocy w quescie ze strony Wanted

Druiddek 02-09-2006 10:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mechatronik 2 (Post 968824)
(nie)cała prawda o tibii i Azurze................http://tvn.o.tibia.by.kozlo.and.billy.patrz.pl/

@Najwyzsza prawda

Co do tego to masz racje ujj z tym ze draza pobili murzyni ma taka prace i sie jej niewstydzi tak jak Yavi sie niewstydzi twazy tibia to gra ale wy juz naprawde przesadzacie z tym przenoszeniem jej w rl zycie

@Wonski 89

@Bibibube

Niestety niema czego gratulowac powinienes raczej napisac Azurze wspolczujemy Gammblera

@Zeus

Jak sie tobie niezdazylo oberwac w morde to wpadnij naBogatynie na Dzielnice Trzciniec po godzinie 23 zobaczysz jakto cudownie jest oberwac po mordzie.......8o 8o 8o 8o

Jak obejrzalem ten filmik to myslalem ze n udusze sie ze smiechu, "Macie cos na sell?" / "Oto noob co uha sie na bocie jak Drazharm" Wracajac do tematu to rzeczywiscie jest przesada ze wojna na azurze przekształca sie w wojne na rl. Niedługo jak wanted da juz sobie spokuj i nabije bana noobcharami to bedzie swiety spokuj. UWAGA NA FORUM TIBIA.COM POJAWIŁ SIĘ POST Z NICKAMI NOOBCHAROW WANTED. ;)

I jeszcze co do gammblera to wiekszy noob niz myslalem, bo niedosc ze był protektorem 24lvl (pewnie i tak padnie z jego wlasnej reki) to jak go ubilem to nie mógł mnie znależć na exiva "xxx . :baby:

zeus1985 02-09-2006 10:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mechatronik 2 (Post 968824)

@Najwyzsza prawda

@Wonski 89

@Bibibube

@Zeus

Ciesze się że ktoś pamięta sprawe z kartą kredytową ;D Tylko że to było troszke inaczej... I nie domek tylko PACCa dostałem ;) Fajnie się grało na free 12 month PACCu do czasu aż się zalogować nie mogłem ;( No cóż, życie ;) Szkoda tylko że na tym straciłem 100k ( domek ) i czas...

Druiddek 02-09-2006 11:11

No co ty:confused: 0jęb@łęś komuś karte kredytową ?

Pavvulonik 02-09-2006 11:15

Mam pytanie kto z wanted byl na tym banshe quescie ?Bo jak byl tylko gammbler to przeciez ludzie co robili tego questa mogli mu nawalic :P

Adval 02-09-2006 11:46

@up
jak bys czytal uwaznie to bys zobaczyl kto w tej ekipie byl :P

Bibibube 02-09-2006 11:46

@ mechatronik 2

Ironia zamierzona, wykorzystujaca slogan reklamowy pewnego piwa. I na azurze, tak i innych krainach, czy rl, sa zlodzieje, szusci i nieroby. Gammbler jest azuryjska perelka w tych dziedzinach, ale co tam, tez gracz, tez czlowiek.

zeus1985 02-09-2006 11:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Druiddek (Post 969145)
No co ty:confused: 0jęb@łęś komuś karte kredytową ?

Jak byś dobrze przeczytał to doczytałbyś się słowa "dostałem" więc nikomu nic nie ojebałem...

Qual 02-09-2006 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 969160)
Mam pytanie kto z wanted byl na tym banshe quescie ?Bo jak byl tylko gammbler to przeciez ludzie co robili tego questa mogli mu nawalic :P

Byl Lord sensej, Gammbler, Weraxin i chyba tyle, a reszta to ludzie co robili questa to okolo 10 typa? Jakby sie rzucili na takiego Gammblera czy Weraxina to ja juz znam dalszy scenariusz :) No ale coz nie wszyscy na tyle sa odwazni, zeby nie bac sie pozniejszych konsekwencji, znow niektorzy nie maja honoru zeby sie przeciwstawic, a jeszcze inni to przydupasy Wanted co tam byli :P

tajemniczy111 02-09-2006 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 968771)
Kiksie myslisz ze jestes niezniszczalny pallem nie umiales grac a co dopiero sorcem :) i tak haker rozwiorze nasz problem i zajebie twoim charem ue w carlin pod depo i tak sie skonczy twoja historia :)
85 master to nie terminator :)

Tez Cie kocham :*
Down: + cors prent
Wczesniej ktos zapytal sie co oznacza ten ban , wiec mu wyjasnilem tempaku (do corsa). A szczegolu zostawilem dla siebie.
Aga a mialas nei grac ? ;]

Pearl Agata 02-09-2006 13:39

Gm'owie za PA karać nie mogą, więc jakim cudem Falzer za Abusing mógł dostać bana ? ;)

@Up
jakoś tak wyszło, namówili mnie :) btw Ty nadal w wojnie? Przecież hacka miałeś ...

@Siwus
Czasem zaglądam ale się nie wypowiadam bo szkoda słów :P a wpadłam żeby się nowym avatarem pochwalić :D

Cors Ent 02-09-2006 13:56

Dokladnie tak jak napisala Aga~
gm nie moze karac za PA wiec twoje wyjasnienie co to destruktive behavior swiadczy ze nawet Rules tibi nie znasz a nie nawet tej konkretnej sytuacji - ale co co 3 posty kłapnołes i po 5 insultów w kazdym to twoje.

macie za swoje społeczenstwo azury
pisałem ze jak gamb ryzykuje wylazenie z pz, latanie pare h z ekipa na banshee to jakis biznes w tym ma a nie nagle zrobił sie grzecznym gosciem
ale nie - nikt nie wierzył " on nam pomoze "

gz
gl & hf

Siwus 02-09-2006 14:02

O Qrcze Aga na forum :), myślałem, że go nie czytasz ;]

btw 3:0 dla neostrady

kick _/ i 100k w dupcie.. ;s

tajemniczy111 02-09-2006 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 969520)
Dokladnie tak jak napisala Aga~
gm nie moze karac za PA wiec twoje wyjasnienie co to destruktive behavior swiadczy ze nawet Rules tibi nie znasz a nie nawet tej konkretnej sytuacji - ale co co 3 posty kłapnołes i po 5 insultów w kazdym to twoje.
macie za swoje społeczenstwo azury
pisałem ze jak gamb ryzykuje wylazenie z pz, latanie pare h z ekipa na banshee to jakis biznes w tym ma a nie nagle zrobił sie grzecznym gosciem
ale nie - nikt nie wierzył " on nam pomoze "

Jak napisalem wczesniej czyli jest to ban za złe zachowywanie się ( starasz mi sie wmowic, ze to nie jest prawda to co napisalem, moze przesadzilem z tym, ze za PA.)
I co liczy mi ktos te posty ? Nabijam sobie jakis ranking czy jaki ch*j ? JA tobie nie wypominam ile ty piszesz postow, wiec mi tez nie licz. Pokaz mi w ostatnich 3 moich postac po 5 insultow to wiecej tu sie slowem nei odezwe.

mechatronik 2 02-09-2006 14:17

Jak sie podobal tamten filmik to mam tutaj jeszcze 2

http://tibia.jak.narkotyk.by.pietro.patrz.pl/

http://tibia.o.tvn.patrz.pl/

ale te juz nienawiazuja do azury;( ;(

Yavi a jak bylo dokladnie z ta karta dostales ja a czemu niemogles sie potem zalogowac???i czemu 100k w plecy??

bauhauahauaa od dzis chodze na questy tylko z Gammblerem on jest uczciwy i nierobi PA jezelisa mniej niz 3 osoby bauahauaa8o 8o

Raul de Azura 02-09-2006 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mechatronik 2 (Post 969563)

Yavi a jak bylo dokladnie z ta karta dostales ja a czemu niemogles sie potem zalogowac???i czemu 100k w plecy??

Banished because of invalid payment

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:22.