![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Fajna sklejka :D |
takie sytuacje jak ta z ss po prostu pokazują że w Tibię grają niedorozwinięte dzieci którym rodzice kupili neostradę na urodziny...robią aferę z żartu (jak dla mnie) osoby z Cip softu i zaraz snują niesamowite historię typu: zlootuj 2gp ze slima i za te 2 gp kupisz sobie Magic Longsword'a, Blessed Shielda i DSL
|
Ten quest jest tylko Cipy nie mają skryptu, bu po "WYBUCHU" tych ciał tam przy grobach pojawił się klucz... dla tego nie ma wejscia do MM...:baby:
|
Witam wszystkich Rookstayerów :D Tak sobie pomyślałem i stwierdziłem, że z jakiego powodu i po co stoi kosz na śmieci w Mino Hell. Nie wiem, może to jakaś wskazówka na temat tych Questów? Wiem, że zaraz zaczną się bluzgi, eee jaki noob, Troll itp...
|
Ten kosz to tajne przejscie do MM,minotaury przynosza jedzenie tamtedy MM
Powaznie: No przeciez musi byc tam smietnik bo gdzie by minoski wyrzucaly smieci?! One nie segreguja smieci wiec musza placic za wywoz a ze sa skape maja tam kosz bo nie beda do miasta szly?! |
@up
A jak to możliwe, że strzelasz z runek, jak to możliwe, że jak cię ktoś zabije to odradzasz się na nowo, jak to możliwe, że są ludzie Premium i Free, jak to możliwe, że życie dzieli się na punkty, jak to możliwe, że się ma manę, jak to możliwe, że można jeść surowe mięso. Takich pytań możesz zrobić x-razy tyle. @topic Śmietnik? CipSoft pewnie go pewnie tam dał, aby wyrzucać śmieci, które wiecznie walają się po MH. |
Według mnie nie ma questu ani na spike sword ani na otwarcie komnaty z mino magiem cipsoft specjalnie tak zrobił być my się głobili.
A to że czasami ktoś zdobył spike sword to wina bugu ja raz znalazłem w wilku bag. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Widac ze ...
Stonoga ty sie w ogole nie znasz widac ze wy sie nie znacie!!!!! Ten qest jest prosty jak ... ! Na youtube jest calutki filmik nakrecony w 5 minut jak 16 lvl Shadow Rex/ks przeszedl tego qetsa!!! Tam gdzie biega orc spearman i 2/3 orci jest dziura na szkielety, trzeba odkopac i wejsc. Powybijaj szkielety i idz na sam na dol... Sa tam (nie wiem ile) grobow :p Trzeba polozyc dedy potworow jak np. minosa,rata,orca,szkieleta itp. i na sam srodek grobow polozyc czaszke i wylac LifeFluid na czaszke. Nacisnac prawym na czaszke i masz o prosze golden key co nie? proste jak ... nie chce mi sie przeklinac sami zobaczcie prosta zagadka podam wam linka http://pl.youtube.com/watch?v=IGDb1HpN7oA Jakby co to pisac na gg to cala prawda :cup::cup: :evul::evul:Hahahah nic nie trzeba pisac do npc tylko isc na calosc !!! Pozdro All ;)
|
@up Sorki ludzie za przeklinanie. S*******aj i czytaj wcześniejsze strony spammerze, trollerze.
Scross=] |
oj, oj, bardzo nie ładnie
Każdy poza trollem ma prawo do wypowiadania się na forach dyskusyjnych. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rozwiązanie
Uwaga! Chyba rozwiązałem zagadkę! :cup:
Kolega mi pokazywał, że w basenie (Azura) jest popsuty basen. Jeden kwadracik da się odsunąć i można wyjść po za basen. A gdyby popłynąć do spike sworda, tak, żeby mozna było wziąć sword? Kto wie, może teleport jest przy spike swordzie w wodzie?! Wiem jedno, że jeśli to prawda to 2 levele będą chodziły na mino hell :baby: przez co będzie jeszcze bardziej zajęty. Pozdro! |
@p
badz laskaw dac ss albo powiedziec gdzie to |
Cytuj:
|
Kocham cie Slythia8o
|
...
No i co z tego ze wiem jak rozwiazac tego najslabszego qesta po spike sworda? To jest prosty qest dlatego podaje wam link B)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:53. |
|