![]() |
|
ludzie..
TIBIA TO TYLKO GRA !! gowno kogos obchodzi co straciles w WIRTUALNYM swiecie ,nie rozumiesz tego? |
Cytuj:
To załóż tibijską policje i ganiaj za zbrodniarzami.:o |
Cytuj:
wy popieracie kradziez ? |
Nie ,e bank to nie wirtualny swiat.
Nie,nie popieram kradziezy. Poprostu wasz pomysl jest dziecinny i idiotyczny. Idac waszym tokiem myslenie ide do sadu oskarzyc cip soft,z ich winy byl mass kik,padlem-stracilem- (wg was) ZLOTOWKI. |
dobra co zrobi dodi to jego sprawa ,powrocmy do tematu wojny ;p
Anical the Second Feb 02 2007, 07:56:41 CET Killed at Level 102 by Yunichi |
cip soft nie odpowiada za kicki z sensie prawnym
a zlodziej internetowy uzywa programow keylogerow do okradania ludzi identycznie jak zlodziej uzywa wytrychow do okradania domow |
Skończmy ten temat i zajmijmy się wydarzeniami z wojny.
|
Cytuj:
Cytuj:
Pozatym - wyobraź sobie... Teraz sądy nie mają czasu, żeby w szybkim tempie rozpatrywać ważniejsze sprawy a co by to było gdyby każdy gracz gier MMORPG ( no bo przecież Tibia nie jest jedyna ) zgłosił donos na hakera ?. Wedle prawa jesteśmy równi wszyscy więc sądy powinny tak samo potraktować hakniętego 200 lvl jak i 10 ;/. Ja sobie takiej sytuacji nie wyobrażam.... |
ktos moze ma filmik jak anical pada
|
Cytuj:
Albo Et nie chce udostepniac albo poprostu nie kreci... =/ |
Fingregher to polacz sie z tibia poprzez proxy :)
skoro jestes taki uczony |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sory Korzeniol mieliscie reason na mnie ;l
|
Porównywanie konta w tibi do konta w ebanku jest śmieszne:p to tak jak bys porównał forum trade na tibia.com do allegro.
Szkoda że Anical padł :( rozmawialem z nim dlaczego walczy po stronie Mannowa chociaż wie że Mannow robi explocki to odpisał że to nie jego pierwszy serv z Mannowem i że Mannow nie raz mu d*pe ratował więc on go też nie zostawi. A tak w ogóle to uważam że Polaczki znowu po dupie dostaną, ale jeśli chcecie to i tak nie gram wiec moge porzyczyć jakiejś zaufanej osobie 50k. A po dupie dlatego że nie porównywalny jest majątek Pephiego do Mannowa, jedyny polski gracz zajebiście bogaty to Vixi. Namówcie ją na porzyczki dla niej 1kk mniej czy więcej to mala różnica :p |
Co do Korzenioja to kozak i spoko typ. Nie znam jego next hara ale ma dobre pvp i zajebiste eq.
|
po 1 vixi to on
po 2 watpie zeby byl tak zajebiscie bogaty :p a taki pephy sobie idzie ubija turasa czy brazola i ma kase :D po 3 ma dobre pvp ? :o |
hehehehe, chyba nie wiesz co mówisz :P Ten eq Korzenioj kupił za rl kase od peero, nie wiem czy ma drugiego chara, ale napewno nie w ET. A jeżeli chodzi o Vixiego to też chyba nie masz świeżych informacji, bo do bogatych to on na pewno nie należy.
|
Suv możesz do mnie napisać na gg lub na priv mam do Ciebie sprawe a raczej pytanie dotyczące osoby protected by You :P
|
Korzenioj ma dobre pvp bo jak go jechalem wiedzial ze FE wali z explo i stawal mi na kape wogóle nie przydygal mnie przynajmniej jak niektórzy 50+ którzy dzidowali. A Vixi mówila mojemu koledze ze z 2 dni na mintwalin ma 100k no to policzcie sobie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:55. |
|