![]() |
|
ja go zlurowałem :D a mówiliście że jest "za mądry" żeby przyjść a tu lipa :P
|
o boze ale suchar XD zesmy odjebali nvm
|
22:46 Crealeth [154]: 22:44 Van Hellsin [127]: slyszles 22:44 Van Hellsin [127]: ze vironowi 22:44 Van Hellsin [127]: Hotkeye 22:44 VanHellsin[127]: zablokowali 22:44 Van Hellsin [127]: nie wiemy jak
22:46 Crealeth [154]: jaja co 22:46 Crealeth [154]: ? hehehehehe:DDD no hehe dzis z 1;20 ehehehe 22:52 Crealeth [154]: i torcida placi wiencej 22:52 Crealeth [154]: za helpik:D hehehehheheheheh torca jest oki guild nie dedujmy ih wiencej:D |
22:48 Airon'Fenix [14]: my 1 msg do virtue 22:48 Airon'Fenix [14]: i jest akcja
Wychodzi na to ze Virtue to ehem.. psy Torcy ^^ |
Cytuj:
|
hahahaha ale wczoraj na demonii dostaliscie :D zal
|
Cytuj:
|
Je wracam se z Hiszpanii a tu tyle nowych fragow, widze ze dzielne bongosy nie proznuja!
pozdro dla fewola, vikinga,lapciucha, pimola, kieluszka, a nawet dla karolka ;d <3<3<3 no i dla calej ekipy gietewu, ej! |
Witam wszystkich wróciłem :cup:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kiełek, haha xD <3
|
lol bym nie zobaczyl tego
siusiak siusiak siusiak |
kiełczon , znalazłem spory zbiór bajek z bulinkiem <3 na VHS
chcesz być potencjalnym nabywcą :cup: ? |
Cytuj:
@Valard :D |
A teraz wszyscy razem...
LYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
@up
pojebało Cie? ;d |
@karolek - To jeden z tych dni o ktorych rozmwialismy na forum jakis czas temu :) A jebniety jestem... tylko ze pozytywnie <cup>
|
zauważyłem ;d
|
hehe sir haken boruta na rel future i torcida plus aslikery virtue na nowe miasto hehehehehehehehehehehehehehe karolek skoluj mi nr komy hakena to borutka bedzie 20 na 20 jak chcecie hehehe
|
|
8o Br Retard, dawkowanie po 3 szpryce dziennie, na czczo, pol godziny przed ekspieniem 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Szkoda ze mi nikt nie grozi wjazdem na chete:(... adres bym podal :)
karolek daj te fotke xD |
chill, czekamy na post miszcza;p
|
ja tez mam konto na fotka.pl
by nie bylo offtopa: na iridi padlo kilka osob |
kto taki kiedy resm itp ?
|
Karolek z Białego, więc jak coś to priv i Hajnówka Team się zjedzie, hehe ;pp Berger dawaj ten adres ;D
|
Cytuj:
> Originally posted by Sir Haken on 06.04.2008 > 18:27:39: > > @Illidan Hellscream > > > > bcuz Virtue wrote about well-known ppl, > > so 'community'(spelling i bet;< ) can be > interested > > about that... > > And u bought char above level 90, did 100 and wrote > in comment like it was done by u in 100%. and getting > rid of it, you still need to lick virtue? bleh thats > pathetic ur so wrong atention seeker... dunno anything but talking about everything... and btw me and my boys are aight with ur date next suterday 20vs20 chcialem, zebys mi dal nr tel tego Hakena, przeciez ty, jak sam pisales nie znasz go irl. I chyba sobie wszystko wyjasnilismy, kolo miesiaca temu, aye? |
o qwa boruta
|
Cytuj:
|
A zresztą, who cares;]]
|
Cytuj:
Ja Cię znam tylko z forum, więc moja opinia może być z dala daleka od prawdy :>. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
//pozdro z emigracji |
o kurwa Karolek wyjebalem orla przed kompem XDDDDDDDDDDDDD
jestes wiekszym frajerem nim myslałem XDDD tylko ej plz wez mi do chaty nie wjezdzaj z ziomami plz wiem ze masz wtyki w cia etc etc i mozesz miec kazdy adres ale zostaw moja rodzine w spokoju plz :< |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14. |
|