![]() |
|
a gdzie ja pisałem ze 'sie dziwnie'? : D mam 300MB hentaiów na kompie i jest git =D
@xantro niee, tentacl master tak tylko zeby wiadomo ze mam władze na nimi (frizz kiedyś cie dopadną,kiedy będziesz najedzony, i ich tym razem nie pokonasz!) |
@Up
I wirusow i innych syfow od kazdych 100kB :D Jak sciagac hentaie to z zaufanych zrodel, a nie... A doujiny to online. |
Taaa... wirusy ukryte w hentaiach ;p Coś za coś... toka kokan. W każdym razie wystarczy mieć antyvirka i można ściągać na kompa wszystko. Czasem trzeba będzie reinstalować Windowsa, ale chyba każdy go ma na oddzielnej partycji więc to nie sprawia problemu.
Nipah! Corgar Frizz |
nom zawsze zaufane witryny, a nie jakieś Googlowe : p AVG nigdy nie pokazał mi wirusa...
fajna tapeta (ale ze względów oczywistych nie mogę jej uzyc) Ukryty tekst:
właśnie nie wiem gdzie to było, ale chyba była tylko Ta rozdzielczość dostepna |
@Rayza
Fajna, mozesz mi poszukac jakichs wiekszych (1680x1050) ;) |
Ja tam póki co rozglądam sie po tej stronce i sie zastanawiam skąd wy je bierzecie :D. Przecież takie rzeczy można godzinami googlować i nie znaleźć xD. Jeszcze raz dzięki Rayza, a tapeta fajna ale przez te same względy i na mój pulpit nie trafi xD.
|
Rayza, te TLR rządzi lol.. obejrzałem na razie tylko 2 charpery i pare razy spadłem z krzesła ^^
O wiele lepsze niż anime, bo śmieszniejsze A co do hentai, wystarczy dobry antyvit i dobre źrodlo No i dzięx za stronkę. Ukryty tekst:
ten komander ZASTIN to PRO ^^ |
Rayza.... kolejny pedobear nam w temacie rośnie ;p A jak już jesteśmy w temacie hentai to oglądał ktoś Dyscipline albo Bible Black?
Nipah! Corgar Frizz |
Ja, Ja!
A oglądał ktoś Aikiba Girls, Another Lady Innocent, Momiji ?:P Darling ?:P. Więcej nie będe wymieniał, jeszcze warna dostane xD. |
@Corgar
Rayza pewnie... ;) @Xantro Tapetki z animepaper.net i 4chana. |
@Xantro
drogą linkową, link na stronie A do strony B (...) xD @TLR to moja ulubiona Manga,i to nie ze wgledu na Ecchi sceny (tak jak STUN,czy ta bomba rozpuszczająca ubrania) a za Humor,i ecchi sytuacje i postacie, anime ssie, ale Oavki z Riko nie mogę sie doczekać @andre zastin pro?, chyba poor Zastin... http://img93.imageshack.us/img93/5787/lalaswrathii6.jpg ja w Loli nie gustuje wiec pedo~ nie jestem |
@Rayza
Szukaj mi tapetek, a nie spamujesz :< |
Loli "Na granicy" (takie że wieku można domyślić się tylko z tekstów) IMHO nie jest złe :D
|
@Xantro
Badz co badz, wieku i tak i tak nie mozna okreslic. Chociaz nawet mimo to, loli hentai sa nielegalne >.< |
"dobry hentai nie jest zły " :D? a co z Ecchi?:
http://img243.imageshack.us/img243/3...llpaperqz1.jpg 40 dni do ECCHICON:4ND STRIKE! |
@Rayza
Pffffft... Chociaz racja, ty tam bedziesz pasowal xD |
ja jak ost. w grupie pojadę : p może z znajomą pojadę.. bo inna nie może.. ciekawe czy bede sprzedawać doujiny x3
ale i tak czekam na Animasturi '09 tyle meetingów będzie xDDD |
No, na AM sie troche osob wybiera ;) W tym roku ma byc pod koniec sierpnia.
|
Ja się na Ecchicona mam zamiar wybrac ; P.
|
Ja może na animatsuri się przejade ;p Narazie nie jestem pewny bo jeszcze sporo czasu zostało.
Nipah! Corgar Frizz |
Ja na 100% jade na Funekai i moze na Animatsuri.
Zaczalem ogladac Karas, po 1 epie - galy na wierzch, nie spotkalem sie jeszcze z takimi z****istymi animacjami walk. Poza tym, szykuje sie cos naprawde epickiego, obejrze 1 czesc (3 epy) to napisze wiecej. |
Jesli dobrze pojdzie to najprawdopodobniej pojde Funekai. Na Animatsuri tez bym pojechal ale jest w Wawie, wiec lepiej jest u siebie w rodzinnym miescie ^^
Na Echicon mialem jechac, ale zle mi sie zdawalo i ferie inaczej wypadaja, wiec nie jade ;p |
@Grocix
Jak mówisz że takie świetne to właśnie ściągam ;p Nipah! Corgar Frizz |
@Pacz
To Ty z Łodzi jesteś? I teraz mi mówisz?:S @Corgar Nooo, ściągaj, jak narazie w 2/3 pierwszej czesci, mega ciekawie. |
@Grocix
Hehehe, no pewnie ^^ Z Funekai nie powinno byc problemu, ale zalezy jeszcze jak wyjazd na wakacje wypadnie... Btw. A to zle ze z Łodzi jestem? ;/ @topic Ehhh szukalem, ale nie znalazlem ;< Moze mi ktos podac imie aktora, ktory podklada glos pod Sasuke. Oczywiscie w oryginalnym Japonskim voicingu. Ostatnio sie zdziwilem (ja wielki fan Naruta ;<) jak zobaczylem filmik na youtubie gdzie pewna pani podklada glos pod naszego tytulowego bohatera. No i okazuje sie ze to prawda xd @edit Heh mam babcie z Bełchatowa (tzn. kolo samego Bełchatowa, w Ruśćcu Łódzkim) >.< A tak pozatym to kto jeszcze ma zamiar jechac na Funekai? Btw. Dzieki za pomoc ;p |
@Pacz
Seiyuu - 5s w wikipedii: http://en.wikipedia.org/wiki/Noriaki_Sugiyama Co do Funekaia to pewnie się spotkamy, sam mieszkam 50km od Łodzi, a na Funekaiu będziemy mieć spotkanie grupą ;) @Edit Nari coś wspominał. I będzie cała grupa AnimeBrat, także sporo znajomych ;) |
U mnie występuje pewien dylemat Animatsuri vs Funekai. Sam nie wiem które mam wybrać, ale na jednym sie pojawie. Znając Corgara pojadę sam ;/, ale już sie na to przygotowuję psychicznie.
|
Btw. dużo was tu z Łodzi? Ja będę studiował w Łodzi w tym roku na WSHE (jeśli zdam oczywiście xD), więc można by skoczyć na piwko i pogadać o anime ; )
Jestem na 8 epie Clannad narazie zauważyłem tylko, że postacie są cholernie anemiczne, ale nie będę oceniać przed końcem serii ; ) |
@Up
Z Łodzi i okolic chyba tylko ja i Pacz. Na jaki kierunek idziesz na WSHE? Byłem tam w zeszłym roku na warsztatach, całkiem przyjemnie. @Otakuma Zależy czy wolisz tentacle Rayzy czy moje uszy i ogonki :3 |
Uszy i ogonki, powiadasz ;>?
Tak, tak po bardzooo głębokiej analizie chyba będę bardziej za Funekai xD. P.S. Te uszy to pewniak? 私の愛猫の耳 ;3. @Down W takim razie usuwam romaji xP |
@Up
Baaa xD Liderke grupy ubierzemy! Co do napisu, moja skromna znajomosc japonskiego mowi mi, ze kanji nie pokrywa sie z romaji :P Obejrzalem Karasa. Batman w japonskim wydaniu, zemsta, supermoce i swietna animacja. Imo - mocne 4/5, moze dlatego, ze niektore ataki przypominaly te z Power Rangersow... |
no weźcie : / nie bądźcie tacy : / nie zostawiajcie mnie sami...
@down parents? |
@Rayza
To przyjedz do Łodzi ;) Z Wawy masz niedaleko... Zreszta Animatsuri i Funekai nie wypadaja w te same dni? No, chyba ze masz inny problem... |
Funekai wypada na poczatku, a Animatsuri na koncu sierpnia : P
Zacząłem Azumanga Daioh, kolejny bezfabulowiec do kolekcji ^^ |
Cytuj:
Sam nie wiem na jaki konwent pojadę. Wiem, że na jakiś na pewno. Zobaczę gdzie będzie w tym roku Teleport, a jak będzie w krk to pewnie pojadę na jeden z w/w. Tyle, że wyjazd w okolice Warszawy to wydatek z rzędu 40+ zł, co dosyc obniża mój budżet ; P. |
Kalendarium tegorocznych konwentow:
http://anime.com.pl/calendar,list,2.html |
Yosh! all jedziemy na Funekai! .....a potem na animatsuri xD
|
@Up
Hai, desu~! |
Yatta!!
Tak więc do zobaczenia w sierpniu : D. |
Wczoraj było 175 stron... spammery jedne.
Do tego kłócicie się o jakieś bezwartościowe animce, miast pogadać o czymś wartym klikania tych przycisków na klawiaturze. Ciekawa rzecz, ostatnio pierwszy raz zdarzyło mi się czytać chapter mangi przy muzyce. To był akurat ost chapter Wybielacza a.k.a. Ichi vs Ulu. Co ciekawe podkład typu X-Ray Dog - Dethroned pasował zaskakująco dobrze. Może się skuszę częściej czytać przy muzyce. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:35. |
|