Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

MatiStw 25-06-2008 14:19

A jeszcze sobie przypomniałem dlaczego w tedy wybuchła jakaś "wojna"(to aż zal wojną nazwać) mój drogi Kafarze. Nie dlatego że Saweh na kogoś sie tam obraził czy coś, nie nie nie ;) Tylko dla tego że jak Tenshinkhan zabił jakiegoś nooba to zaraz to całe wspaniałe "SR" w którym przez pewien czas był (odszedł jak zaczęły dochodzić noby) przybiegło go bić (Smieszny Krell i jego banda osłów na czele z Siarem zabójcą 8o) lecz w tedy nadszedł saweh i sytuacja się odwróciła B) wielkie fightery stały i nie wiedziały co sie dzieje:confused:. I przypomnę ci to
że zostałeś jedyną osobą (old Rise) która nie wyszedła z gildi jak zacieli walczyć przeciwko Tenshiemu:p. I te osoby nie odchodziły ze strachu, tylko z grzeczności ;)

Małe sprostowanie pt. "Jak rozpętałem wojnę na Morganie) bauhauhauahua !!!

Darkfas 25-06-2008 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffffar (Post 2138227)
Odeszles od Hurri gdy rozpczela sie wojna. Nie napisalem ,ze uciekles bo sie bales lub cus takiego.

Właśnie o tym cały czas mówię, odszedłem NIE jak wojna się rozpoczęła tylko w trakcie (przyczyniły się do tego pewne okoliczności). I nie mów o Hurricane wymieniając Knobika bo on akurat był z Royal Navy. Hurricane to był inny klimat i inni ludzie. Chociaż to co mamy w Arpens jest nawet lepsze od Hurricane i życzę każdemu kto gra w Tibie żeby jego gildia była tak zintegrowana jak nasza.

ps. Nie mówi się "odeszłeś" tylko "odszedłeś" , ehh ten błąd jest tak powszechny, że pewnie niedługo uznają tę formę za poprawną.

MatiStw 25-06-2008 14:29

A ty skończ pierdolić i idź russelowi torta upiec.

@down
Ja nie zdałem :( sorry.

Darkfas 25-06-2008 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiStw (Post 2138259)
I przypomnę ci to
że zostałeś jedyną osobą (old Rise) która nie wyszedła z gildi jak zacieli walczyć przeciwko Tenshiemu:p.
!!!

Sorry za wypowiedź nie związaną z tematem, ale to jakaś plaga na tym forum jest. To, że macie już wakacje chyba nie zwalnia was z myślenia. Może jakiś przyklejony temat z koniugacją czasownika "iść" (i czasowników jemu pochodnych) by się przydał.

Darkfas 25-06-2008 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiStw (Post 2138278)
A ty skończ pierdolić i idź russelowi torta upiec.

Hahahaha czekałem na to aż ktoś z powodu braku argumentów zacznie sypać wyzwiskami. Jednak zła sława tego forum nie bierze się z nikąd. OK idę, już idę. Tylko jeszcze jedno zdanie do Kafara: Mam nadzieje, że chociaż trochę rozjaśniłem twój pogląd na mnie i Hurri w czasie tamtej wojny, jeśli masz jakieś pytania zapraszam w grze. Na razie i życzę wszystkim udanych wakacji ;)

MatiStw 25-06-2008 14:52

Ty ziomek ale ja to napisałem przed twoim postem kierowanym do mnie ;)

"Tutaj chodzi o silę, tutaj chodzi moc":cup:

Tensz-in 25-06-2008 16:21

Jezeli juz tak zaczeliscie o starych czasach ;P To prawda, Tobi aka Saweh byl/jest (moge smialo powiedziec) najlepszym kumplem jakiego mialem w tibii. Oczywiscie byli tez inni, ale wiadomo, wojna nie wojna, raz kumpel a zaraz frajer. Za to Tobi byl kumplem od zawsze. Po zakonczeniu wojny Royal Navy, jako moj przeszly wrog sam zaproponowal mi pomoc, zaproponowal zalozenie naszej wspolnej gildii People Who Eat You. Ogolnie bylo zajebiscie zawsze moglem na nim polegac, ale pamietam jak zawsze mialem mu za zle ze invituje niektorych nubow do gildii ktorych nie lubialem ;P Wkoncu powstala plota ze saweh wyzywa polakow czy tam hiszpanow z naszej gildii, wszyscy poszli w pizdu do SR, ktora na czele z Krellem wypowiedziala nam wojne. Wtedy People~ skladalo sie z 3 osob - mnie, Saweha i Getura. Mimo ze Saweh nie raz mial pz to i tak nigdy SR nie dalo rady go sciagnac. I wcale nie bylo tak ze Saweh blagal o pokoj, poprostu wszystko poszlo na ugode. Potem juz Krell i Saweh byli kumplami i wszyscy zyli dlugo i szczesliwie. To byly zajebiste a zarazem najlepsze czasy na morganie. Pamietam jeszcze gildie w ktorej bylem, teraz nie pamietam nazwy (wypadlo mi z glowy ;D ) w ktorej byl sliccery i inni hiszpanie. Wtedy bylismy zajebistymi kumplami, i o tej gildii rzeczywiscie mozna powiedziec, ze byla i w pewnym momencie nawet pierwsza na morganie.

No to koniec tego wspominania od tenshinkhana ;p

@edit
Tak btw. wlasnie razem z ta w/w gildia pamietam jak kiedys wpadlismy do carlin po Darkfasa, a ten siedzial w domku Harcera Division, ten sie wystraszyl kicknal Darkfasa i poszla gleba ;D Haha to byly czasy...

MiszczuPefalpe 25-06-2008 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darkfas (Post 2138293)
Sorry za wypowiedź nie związaną z tematem, ale to jakaś plaga na tym forum jest. To, że macie już wakacje chyba nie zwalnia was z myślenia. Może jakiś przyklejony temat z koniugacją czasownika "iść" (i czasowników jemu pochodnych) by się przydał.

Twoj stary to prof. Miodek?

Grebol 25-06-2008 19:09

Punshido
Jun 25 2008, 17:59:39 CEST Killed at Level 100 by Master of Lightnings

ab pk team _/

Hansonik 25-06-2008 19:11

a Ty sam jestes swoim starym? stary pryku daj juz spokoj komputerowi i wez sie za zycie.

taaak znizylam sie do waszego poziomu rzucajac obelga, ale tak mam jak nie lubie jak ktos obraza moich kolegow.

pozdro

Darkfas 25-06-2008 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MiszczuPefalpe (Post 2138746)

Nie, ale bardzo mi miło, że tak o mnie myślisz. Z drugiej strony jednak przykro mi skoro ja mając naciągane 3 z j. polskiego na koniec liceum i 50% z matury uważany tu jestem za syna Miodka... (Lavio się do mnie nie przyznaje :<)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tensz-in (Post 2138517)
Tak btw. wlasnie razem z ta w/w gildia pamietam jak kiedys wpadlismy do carlin po Darkfasa, a ten siedzial w domku Harcera Division, ten sie wystraszyl kicknal Darkfasa i poszla gleba ;D Haha to byly czasy...

Nie wiem czy miałeś to na myśli, ale ja grałem na Darkfasie do 126 lvl i padłem tylko raz od gracza (na OB zostałem zabity przez Lord Mortul). Wszystkie późniejsze zgony to już nie moja robota =)

Mapa_Europy 25-06-2008 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MiszczuPefalpe (Post 2138746)

Jeśli tak uważasz to musisz mieć niezłą ortografię.

MatiStw 25-06-2008 23:07

Ty Darkwas to po chuj sie udzielasz jak ty juz ta postacią nie grasz ? :confused:
Hansonik tera mnie to wali, a mała niech wy*******a.8o

";(NIE Lubie jak obrażają moich kolegów" ;( TO idz sie poskarż moderatorowi.:evul:

Hawan 25-06-2008 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SirAravras (Post 2135071)
Niezły filmik, tamte czasy były fajne, kopenga/kara codziennie ktos padał, nie było nikogo kto mogł być 100% bezpieczny :P

Mylisz się była jedna osoba, a mianowicie : Russel Inferno, który all time kampił PZ :)

Gustaw_konrad 26-06-2008 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hawan (Post 2139733)
Mylisz się była jedna osoba, a mianowicie : Russel Inferno, który all time kampił PZ :)

Gowno wiesz to po chuj sie odzywasz? idz pisac posty w ktorcyh pytasz sie o wolnosc

Hawan 26-06-2008 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gustaw_konrad (Post 2139773)
Gowno wiesz to po chuj sie odzywasz? idz pisac posty w ktorcyh pytasz sie o wolnosc

Tak pisać sobie możesz do starego czy starej (chuj wie).
Jeśli chodzi o posty "O wolność" to hawan od okoła miecha jest już sprzedany cieciu, więc trzymając się twojego toku myślenia "Gówno wiesz to po huj sie....."

Btw. Czego się wciąż nie ujawniasz kozaku?? Boisz się, że bedziesz kims kto lamersko padł na wojnie (O ile jesteś jednym z żydów)??

Hansonik 26-06-2008 00:16

@Mati~

widzisz, nie wiem czy zauwazyles, ale napisalam ze znizam sie do waszego poziomu piszac tego posta. nic milego poczuc sie podobnie do stereotypu "dzieciaka z rise" bo wiadomo ze nie kazdy z was to taki bercik.
zachowalam sie glupio, znizajac sie do poziomu g*wna, tak wiem, robie Ci miejsce na dole na pojazd na mnie^^

tyle z mojej str na tym zalosnym forum.

MalutkiDrut 26-06-2008 00:21

Sorry ze pytam, ale co ty masz do Bercika?

Gondzio 26-06-2008 01:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hawan (Post 2139777)
Tak pisać sobie możesz do starego czy starej (chuj wie).
Jeśli chodzi o posty "O wolność" to hawan od okoła miecha jest już sprzedany cieciu, więc trzymając się twojego toku myślenia "Gówno wiesz to po huj sie....."

Btw. Czego się wciąż nie ujawniasz kozaku?? Boisz się, że bedziesz kims kto lamersko padł na wojnie (O ile jesteś jednym z żydów)??

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hawan (Post 2132518)
@HAJKER
Ziomek na kazdym temacie musisz to dawać??
Zrób sobie temat KEYLOG i tam pokazuj sobie swoje zajebiaszcze ss'y jak wbijasz 110 na rooku, albo ss z POI xd.

Delatroupz
Jun 23 2008, 07:45:15 CEST Killed at Level 54 by Hawan Prock
and by Manis Slayer

Druid Dikerex
Jun 23 2008, 07:58:21 CEST Killed at Level 48 by Hawan Prock

Delatroupz pozdro dla ziomka, zamiast utamo vita zrobił mino archera , GRATZ!!!!:*

Jakby to Dari powiedzał: "KU LEPSZEJ MORGANIE!!!!!!" <rolf>

Pozdro. Hawan~

to jak zabijasz ludzi charem ktorego juz nie masz?

Victorin111 26-06-2008 01:41

asuhasuhasuhsa ciężko to wytłumaczyć xdddd

MalutkiDrut 26-06-2008 02:08

Spac chlopacy

Victorin111 26-06-2008 02:50

Jeszcze nie xd

xBardolekx 26-06-2008 08:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansonik (Post 2139788)
@Mati~

widzisz, nie wiem czy zauwazyles, ale napisalam ze znizam sie do waszego poziomu piszac tego posta. nic milego poczuc sie podobnie do stereotypu "dzieciaka z rise" bo wiadomo ze nie kazdy z was to taki bercik.
zachowalam sie glupio, znizajac sie do poziomu g*wna, tak wiem, robie Ci miejsce na dole na pojazd na mnie^^

tyle z mojej str na tym zalosnym forum.

proszę cię tylko o to, aby nie porównywać ani bercika, ani vohyta, zirkova czy chuj wie jakie oni tam chary jeszcze mają, do rise. oni nigdy nie byli z rise, nie są i nie będą... tak tak wiem.. już widzę te posty, że przecież oni byli w rise, walczyli, padali.. ale jakbyśmy my wygrali oni i tak by nie grali ;] a to może lookeyy, lavio, sepiritz, nashgan i kto tam z nami na vt siedział jeszcze ;]

@ktoś tam wcześniej
tak, byłem w SR, nightre arcain to był char na wojne, moja postać to Yoork'ey

SirAravras 26-06-2008 08:32

Gondzio,dobra robota :P

Z tym poprawianiem można dac sobie spokój i tak nikogo nikt nie zmusi do pisania tak jak należy ważne żeby sie dogadać.

Też gram od poczatku tego serva i zdecydowanie lepiej wspominam młodą morgane,gdzie nie bylo jeszcze 200 lvli,każdy każdego poznawał i ogólnie było ciekawie,była wtedy inna Tibia niż to co jest teraz,lamerstwo z każdym updatem.

Gustaw_konrad 26-06-2008 11:43

@hawan
"cieciu" tak to cie stary na obiad wola. A co do tego ujawniania sie ci co maja wiedziec wiedza jakim charem gram a tobie to chuj do tego.
Napisales ze sprzedales postac bo byles taki fajter a nagle pokazal sie post o z pytaniem o twoja wolnosc? wstydzisz sie tego co zrobiles ze tak napisales?
jak to gondzio swietnie napisal gubisz sie w faktach dzieciak

jak chcesz sie dalej klucic pisz na priv nie zamierzam wiecej "spamowac" tego forum z twojego powodu

MiszczuPefalpe 26-06-2008 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darkfas (Post 2138944)
Nie, ale bardzo mi miło, że tak o mnie myślisz. Z drugiej strony jednak przykro mi skoro ja mając naciągane 3 z j. polskiego na koniec liceum i 50% z matury uważany tu jestem za syna Miodka... (Lavio się do mnie nie przyznaje :<)

Nie wiem czy miałeś to na myśli, ale ja grałem na Darkfasie do 126 lvl i padłem tylko raz od gracza (na OB zostałem zabity przez Lord Mortul). Wszystkie późniejsze zgony to już nie moja robota =)

masz hunta za te swoje bluzgi... padasz kurwa jak tylko 30 dobije i fe bede miala. myslisz ze taki kozak jestes bo z senothem kiedys we 2 "szeryfami thais" byliscie? ogarne was moim pk teamem hunta masz

Tensz-in 26-06-2008 14:03

@up
Boże, i jak tu nie lać ? 8o

@Darkfas
Mnie to malo interesuje czy to wtedy byles ty czy kto inny ;P Dla mnie Darkfas to pixelowy ludek i o niego mi chodzi, a nie o tego kto nim sterowal.

Darkfas 26-06-2008 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tensz-in (Post 2140759)
@Darkfas
Mnie to malo interesuje czy to wtedy byles ty czy kto inny ;P Dla mnie Darkfas to pixelowy ludek i o niego mi chodzi, a nie o tego kto nim sterowal.

Rozumiem Twoje podejście, ale ja mam trochę inne, otóż dla mnie postacie w grze nie mają kompletnie znaczenia w przeciwieństwie do ludzi, którzy nimi grają. Szanuje ludzi, a nie postacie. Dlatego też odpisałem na Twojego posta, bo gdybym wiedział, że tak podchodzisz do sprawy nie zwracał bym na tą wypowiedź uwagi. Sorry za nieporozumienie =)

MatiStw 26-06-2008 17:48

@up
Ty stary to może zacznij grac w bierki jak masz takie podejście :cup: KURWA Z KAŻDYM DNIEM CORAZ WIĘKSZE LANIE NA TYM GÓWNIE.

BOOREKKK !
DO JUTRAAAAAA !!!! B) bum bidi baj baj ;)

Grebol 27-06-2008 01:11

Niezła masakra byla w ab panowie xD gz rsów hahaa

Grebol 27-06-2008 16:53

Aquish
Jun 27 2008, 14:51:54 CEST Killed at Level 120 by Leayson
and by Master of Lightnings

+ 2 budasków

ab pk team _/

Magroo 27-06-2008 17:31

17:23 Aquish [120]: siedziec w pz campy jebane
17:23 Aquish [120]: xD
17:23 Aquish [120]: "in memory of Cria ;("

teksty wyjete z cama ; ) kiedy to aquish probowal lansowac sie pod dp : )
EDIT ;
Pixocholik
Jun 27 2008, 17:27:05 CEST Killed at Level 82 by Ihox Thux
and by Froxer

Jaz' 27-06-2008 17:31

rzal..<znaki>

Magroo 27-06-2008 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz' (Post 2143955)
rzal..<znaki>

mi ciebie ; )

Jaz' 27-06-2008 17:42

Mi jego ;) Dajcie cam, chce luknąć jak padł...

Kevon 27-06-2008 18:26

Oracie, oracie chlopaki :D

Btw. A Aquish to nie Arcy czasem? :D

Lansik mu wyszedl nieprzecietnie xDDD

Victorin111 27-06-2008 19:44

I już kłótnia jest w Avis. Mówie wam, to PA was zniszczy prędzej czy później. ;]

Mordag_ 27-06-2008 20:38

juz nie ma.

Kafffffar 27-06-2008 20:43

Ale beda nastepne ;) Tyle roznych nacji , i ludzi nie moze zyc ze soba w jednej gildi.Kazdy ma jakiegos znajomego ,a teraz bedzie czas PA i PK wiec beda zabijac ,az w koncu znowu trafia na kogos z "Rl friend" i znowu bedzie klutnia i znowu beda sie karac ;)

Mordag_ 27-06-2008 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffffar (Post 2144481)
Ale beda nastepne ;) Tyle roznych nacji , i ludzi nie moze zyc ze soba w jednej gildi.Kazdy ma jakiegos znajomego ,a teraz bedzie czas PA i PK wiec beda zabijac ,az w koncu znowu trafia na kogos z "Rl friend" i znowu bedzie klutnia i znowu beda sie karac ;)

Okazuje się czasem jednak, że kłótnia może nas wiele nauczyć :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:15.