![]() |
|
Gdzie expic?
skille 60/40 level 25 .... gdzie expic? p set ? pacc on gdzie expic??
|
Palkiem skile 67/48
eq: P-Set, Dark helmet, Zwykle buty, V shield , szalik, LVL 28 :) THX |
Gdzie mam expic wszystko jak w profilu.Tylko nie mówcie "tomby".
|
jak mozesz zrob se pirate questa i idz na piraty jak nie to polecam:
-tomb -dragi ank -scaraby |
Siemka,
gdzie expić sorkiem i palkiem (jest PACC) : -Sorc[26]: medium mag set, all wandy, ok 2k do rozdysponowania; prosze o miejscówki z dośc szybkim expem (ale bezpiecznym) -Pall[13]: p set, guardian shield, speary/arrowsy/bolty, także 2k do wydania, skile 46/36 oby był szybki (sprawny) exp i mało ludu Pzdr. |
@up
sorcem idz do jakiegos tomba z monkiem pallem idz na oil tomb -1 |
Wiesz odpowiedź jakiegoś mnie nie zadowala :/ może konkretny tomb i ew. poziom tombu.
A palkiem skorzystam tylko podskiluje do 50 |
sorcem idz do teg tomba nie pamietam jak sie nazywa masz mape
http://tibia.pl/earth.php?x=33276&y=32742&z=0 na -2 pzdr |
żeby to jeszcze linki sie poprawnie otwierał...
a prócz tombów nic innego nie ma ? na tombach po upku siedzi dużo kinów |
Na czym expic ?
Mam 23 lvl knight skille 55/55 i...;(
WSZYSTKO JEST ZAJENTE X( |
Cytuj:
To znajdz jakies puste miejsce lub zmien pore grania.. Albo kup pacc. |
Cytuj:
|
Witam.
Mam sorca 33 lvl 37 mlvl PACC EQ: B robe, p legi,drag shield,scarf ,fur boots,wszystkie rozdzki Gdzie efektywnie expic bez waste ?? Jeśli tomby to prosze napisac ktory i ktory poziom. Pisze jeszcze raz bo mi nikt nie odpowiedzial |
dobry exp i szybki beda
-Hydry -Piraty -oil tomb -2 z monkiem @down dark katedra |
postać taka jak w profilu gdzie mogę expić "tym czymś"?
|
Cytuj:
Elfy, dasz rade na katedrze (uwazajac), kopalnie (tam gdzie duzo rotow i dwarfow), mino... |
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę expić: 30 Knight Skille 65+/65+ EQ: Noble Armor, Vampire Shield, Fire Sword, Plate Legs, Scarf, Steel Helmet Proszę o propozycje dla FACC jak i dla PACC :) Proszę także powiedzieć na co ewentualnie zmienić eq :) Pozdrawiam! |
Cytuj:
a pacc to może żółwie i tomby gdzie ghule chodzą ;) |
Mam Knighta: 16lvl, skille 43/40.
-Steel Helmet -Plate Armor -Plate Legs -Dragon Shield -Bright/Serpent/Spike Sword Który miecz obecnie używac{po updacie}, dam rade behom czy cycom? Gdzie moge sobie poexpic? Mam FACCA. |
na twoim lvlu najlepsza bronia teraz bylby do uzytku serpent sword, na cyce nie oplaca ci sie chodzic poniewaz nic im nie bedziesz robic a beta cie hitowac na beho tez sie nie wybieraj, pojdz najlepiej na dwarfy.
pozdrawiam |
EK 35 skile 75/75
Mam elite knighta 35, skile 75/75 gdzie moge dobrze poexpić?
|
Mam Druida 23 lvl i 21 mlvl gdzie moge dobrze poexpic
|
@2up
-zolwie -tomb @up proponuje: -poh cyce -dwarfy,dwarfy soldiery pozdrawiam |
Gdzie expić 40 Royal Palladynem dist. 71... zeby lvl szbko szedł:) ?
|
slyszalem taka plote ze podobno knight moze miec dwa miecze jedno reczne zalozone nie wiem czy to prawda czy to ktos zmyslil ale wiem tylko jedno ze nigdy knightem nie gralem :confused: bo uwazam ze sa troszki lipni
przypatrzcie sie knight musi podejsc dopiero walnac nie ma prawie czarow |
Gdzie expić palkiem lvl 20 ze skilami 52/30 7 mlvl
jeszce 3 dni pacc i gdzie zarabiac duza kase? plz odpowiedzcie fastemB) eq B robe Devil hlemet p legi booty kusza i bolty |
Cytuj:
Knight nie jest taki lipny... Ja go bardzo lubie (przed i po upade), fajnie sie nim gra, jest wytrzymaly... |
@2up
idz to tomba.. @down obojetnie najlepiej do oil -1 |
Cytuj:
@up ee i tak ide do tarp ^^ |
A teraz mając 20 level i słabe skille równe 47/46 oraz mając ekwipunek składający się z : Plate Legs/Armor, Soldier Helmet, Spike Sword and Dragon Shield gdzie mogę expić? ;d
|
Gdzie expić palem 47 dist / 30 shield / 3 mlvl i 13lvl tak aby wbić szypko 20lvl
|
@Pepin
Nie exp... Skilluj! Potem na 60 distans fighting na dwarfy lub jak sie nie boisz na Cyklopy |
@up
Mialo byc szybko @2up Szybko Co do expienia, to radzilbym isc na slimy/ghule/roty na DC. Ze slimow exp, z nieumarlych kase, a z rotow zarcie. Wez sporo strzal, a potem dorabiaj je. |
Na czym expić
Mam 18 lvl skille 42/38 plate legsy, dragon shield, knight armor, dark helmet, knight axe, scarf
Na czym mogę bez ryzyka szybko expić?? |
@up
dwarfy,dwarfy soldiery pozdrawiam |
spokojnie mozesz isc na dormalne darfy ale tez na orki spermany tam co u gory napisalem jest wszystko gdzie je znalesc przypominam ze trzeba zabrac ze soba line :) aha jeszcze jedno zrobili byscie mi konto na tibi co cos nie moge ;/ wiecie co to moze byc ??
|
@up Lap passy
7583821 5g4acy8s Ty myslisz ze twoje poradniki są fajne? Zalosne ;d |
ze to to do mnie ?? o tych zalosnych poradnikach ?? :] :]:]:]:]:] jak do mnie to kolo dupy mi to loto :]
|
Cytuj:
|
jaja se robisz z tym poradnikiem czy na powaznie go napisales?? ;>
Cytuj:
wiecej mi sie nie chce cytowac ;P musialbym prawie caly poradnik xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:10. |
|