![]() |
|
Neo, to prawda, 80zł to dużo. Ale jak kupuje się alkohol za granicą (np. we Włoszech) gdzie cena na polskie wynosi 45zł to kusi: >
@up E... Także tego ; x |
@Gelt
Ale ten Jack Daniels to nie jest oryginalny... chyba. |
Też pomyślałem o zdjęciu mojego soczku Caprio, który przede mną stoi, ale mnie uprzedziłeś : P
|
Nieźle daje w banie skurczybyk xD
|
zdjęcie Soldiera Moro się nie liczy :( popsuł efekt :<
|
I zepsułem zabawę.... ;)
|
A teraz na trzy wszyscy płaczemy... Raz, Dwa, Trzzyyy! ;(;(
|
Cytuj:
@down Sugerujesz, że Ati to nie kobieta?o_O |
@wielkiejaja23
Chciał być zabawny...trochę mu nie wyszło xDD |
@Drom: żeś tunel zniszczył. A dziesiątki Chińczyków tak ciężko pracowały. :'(
|
-
Cytuj:
|
Ale brzydkie meble.
|
Drom@
:( Drunk@ Czyje? |
-
Hello o boshe jak cos to nie u mnieX(
|
Nie wiem co mam myśleć... A gdzie jest spam fotek z sylwestra typu "to ja i moje wino za 3.49zl" albo "to ja i kibel do którego rzygałem bo jestem taki uber, że wypiłem tyle a tyle"? o.O
Zadziwiacie mnie... Chyba, że jeszcze wszyscy dochodzą do siebie... :/ |
Cytuj:
|
Czekam na fotq. Chyba miałem gdzieś zdjęcie jak stoję nad zezgonowaną dziewczyną leżącą twarzą w pudełkach pizzy: x
|
Wrzucanie fotek na tibia.pl juz nie jest trendi. Po co sie tu lansowac ; d
|
@Aryyt:
Emoł Behemłot? : P Btw. masz identyczne łóżko jak ja... @Drom: Musisz zaczekać, aż płytka z fotkami do mnie dotrze ; D |
@Glamri
Ja? Emo? No co ty.. To, że mam dłuuższe włosy [ zapuszczam ] to nie znaczy, że imoł jestem.. ; dd |
Cytuj:
edit: @up, nie zauważyłem posta x_x w takim razie się solidaryzuję. |
Cytuj:
@up Wracaj do R'lyeh. |
Też po zobaczeniu zdjęcia Aryyta stwierdziłem że imoł. Według mnie inaczej się wygląda przy zapuszczaniu włosów. Nie ma się równiutko obciętej grzywki i takich ślicznie obciętych włosów ogolnie :> Do tego robienie sobie samemu zdjęcia (sic!) od góry (sic!!!) potęguje imołotowaty efekt fotki ;<
@Wielkiejaja Wigilia na plastykowych ogrodowych krzesełkach dla dzieci? poooozdroooo XD |
@up
To znaczy, ze przy zapuszczaniu ma miec zniszczone wlosy? Dobrze, ze podcina i 'jakos' te wlosy uklada. |
emo to emo, przynajmniej z wygladu, bo malo jest "prawdziwych" emo.
|
Cytuj:
A ten pan już się przygotowywał, ale drom ocenzurował zdjęce (ciekawe co robi lewą ręką) :/ http://img222.imageshack.us/img222/50/schowek04wj3.jpg |
Cytuj:
To co każdy od 14 roku życia (Hardkorowce od 13) Aryyt@ Ale masz krzaczaste brwi, jak Rock Lee normalnie xD |
@up all
Musze was zdziwić, ale nie podcinałem jeszcze tych włosów ani razu.. : pp. Myślcie co checie, ale emo nie jestem i nie mam zamiaru.. @up Wiem, wszyscy mi to mówią. -.-'' |
Nie martw się, i tak Bernol (http://www.fotka.pl/profil/bernol/) ma gorsze foty.
Co gorsza chodzi do mojej szkoły xD Obczajcie sobie, nawet temat na forum założyłem, i z 10 osób go zrotflało no ale jakiś moderator usunął temat : < |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gościu miażdży... A mi jak włosy ni to krótkie ni to długie były to jakoś tak nie wyglądały jak spod nożyczek w salonie fryzjerskim ; D
|
kustosz, 0 rzezby i nie wiem czy to sam tluszcz czy oznaki miesni tez sa. Jak juz chcesz sie chwalic to lepiej czyms innym.
|
Separacja miesni zajme sie za jakies dwa tygodnie i okres ten potrwa do czerwca ( bo jak widzisz mam duza mase, a w lato masa gwaltownie spada)
@edit przedewszystkim jest to tez wina mojego wieku (mam rocznikowo 16 lat) |
@UP:
Yh... Czyli ciągle 15, ta? ; \ Komentował nie będę zdjęciapo tej informacji, brak mi słów. : P |
Cytuj:
|
@Mojżesz:
Do dupy z takim corpsepaintem. ; ] |
@Drom: nie kasuj tyle, w końcu to temat do komentowania :/
@Mojżesz: got czy pseudokorpspejnt? ; ) |
za duzo treningu na mase, rob stary mniejszy ciezar + wiecej powtorzen,miesnie wyskocza po paru tyg :)
|
Cytuj:
Plecki w avku nie sa twoje. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:32. |
|