Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Zimpa 06-03-2007 00:01

Po co mi krzeslo... Zaraz TVN by mi sie zwalil na glowe ze patologiczne dziecko uzaleznione od komputeraz itp... ja to wole dyplomatycznie nawrzucac - psychika jest zawsze slabsza

Tragicall 06-03-2007 01:00

Zimp z tego co piszesz to chcesz nawrzucać swojej mamie za to, że masz kłopoty w szkole. Notabene nie z jej powodu, ale z braku trzeźwości umyslu u ciebie <lol>. Gratuluję umiejetności oglądu sytuacji i wyciagnięcia odpowiednich wniosków.

Zimpa 06-03-2007 07:37

Nah nawrzucac chce jej za jej skapstwo i podbieranie moich, wlasnorecznie zarobionych pieniedzy... A czy ty nazwalbys srednia 4.2 i 11 nieustrawiedliwionych godzin w pierwszym semestrze klopotami?? Ale w/e to jest forum galany a nie klopotow zimpa...

EDIT...

Musze sie porzegnac na jakis miesiac zabieraja mi pc... < wlasciwie to dostane za to 2000 zl... > Mam nadzieje ze nic waznego mnie nie minie CYA

Formos 06-03-2007 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimpa (Post 1303016)
Nah nawrzucac chce jej za jej skapstwo i podbieranie moich, wlasnorecznie zarobionych pieniedzy... A czy ty nazwalbys srednia 4.2 i 11 nieustrawiedliwionych godzin w pierwszym semestrze klopotami?? Ale w/e to jest forum galany a nie klopotow zimpa...

EDIT...

Musze sie porzegnac na jakis miesiac zabieraja mi pc... < wlasciwie to dostane za to 2000 zl... > Mam nadzieje ze nic waznego mnie nie minie CYA

Cóż za stara, kolejny sorc 100 lvl- tym razem Dredz...

aragorn uczciwy 06-03-2007 18:08

MDW 300lvl... Ale to wydarzenia z galany a nie harmonii...:P

Cytuj:

Cóż za stara, kolejny sorc 100 lvl- tym razem Dredz...
Dziwne... jak on mial 65 lvl, to ja mialem 28 lvl, i mi zbieral hardended.... A teraz on ma 100 lvl a ja 26.... COs nie tak xD Jesli do Wakacji czegos nie zrobicie, to juz nie macie co wracaj na galane... Levandero, Rica, Camuch, Toxo, Dredz, Zazek wbija do tego czasu 170-200 lvl^^

@Down
Zawsze mi sie myli... to tak jak chu* i hu*...

Toca 06-03-2007 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1303799)
MDW 300lvl... Ale to wydarzenia z galany a nie harmonii...:P

Dziwne... jak on mial 65 lvl, to ja mialem 28 lvl, i mi zbieral hardended.... A teraz on ma 100 lvl a ja 26.... COs nie tak xD Jesli do Wakacji czegos nie zrobicie, to juz nie macie co wracaj na galane... Levandero, Rica, Camuch, Toxo, Dredz, Zazek wbija do tego czasu 170-200 lvl^^

Juz tera tak mozna pwoiedziec -,- i pisze sie camuh a nie camuch -,-

Dzumior 06-03-2007 20:47

Mateusz Dragon Wielki w sierpniu dokladnie 14.08.2006 mial 185 lvl xD

libner 06-03-2007 23:11

Kurde zdecydowalem ze ten server to jedno wielkie PA -.-'

Mojego sroca huntuje lutore za to ze kogos tam lalem ale nvm z tym...
Ok siedze sobie moim noobcharem [CHAR]Plusdron[/CHAR] (sytuacja chyba z przed tygodnia) no i tak stoje pod dp -.- a tu nagle wylatuje mi Amazonfisken czy jakos wali we mnie z sd no trudno byloby sie wyuchac -.- padlem polecialy c legs kasa etc etc. Jakos to przebolalem dzisiaj zadowolony, z odkupionym eq, z uhami za*******am sobie na DC (przez OC) a tu mi wylatuje jakis 51 ek nie pamietam nick z "leave leave" no to ja wracam on mnie tlucze -.- dobiegl tak ze mna pod veno gdzie czekal [CHAR]Vikcel[/CHAR] 61 ms oraz jakis 61ek -.- omg ale teraz byl pokaz pvp szwedow bo zjebalem im z trapa (trzymali mnie 10 min, ja bez df i musialem czekac az fb zniknie) przebieglem cale veno na jebanej neo ( thx neostrada =* -.-) i zjebalem na boat now jestem hunted bez wytlumaczenia -.- omfg galana really sux -.-

Mlecziii 06-03-2007 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez libner (Post 1304540)

Mojego sroca huntuje lutora za to ze kogos tam lalem ale nvm z tym...
Ok siedze sobie moim noobcharem [CHAR]Plusdron[/CHAR] (sytuacja chyba z przed tygodnia) no i tak stoje pod dp -.- a tu nagle wylatuje mi Amazonfisken czy jakos wali we mnie z sd no trudno byloby sie wyuchac -.- padlem polecialy c legs kasa etc etc. Jakos to przebolalem dzisiaj zadowolony, z odkupionym eq, z uhami za*******am sobie na DC (przez OC) a tu mi wylatuje jakis 51 ek nie pamietam nick z "leave leave" no to ja wracam on mnie tlucze -.- dobiegl tak ze mna pod veno gdzie czekal [CHAR]Vikcel[/CHAR] 61 ms oraz jakis 61ek -.- omg ale teraz byl pokaz pvp szwedow bo zjebalem im z trapa (trzymali mnie 10 min, ja bez df i musialem czekac az fb zniknie) przebieglem cale veno na jebanej neo ( thx neostrada =* -.-) i zjebalem na boat now jestem hunted bez wytlumaczenia -.- omfg galana really sux -.-

Galana 260 GER
Dolera 361 USA PvP-enforced
Widać niedługo bedzie tylko 100 osób grać na galanie

Morbom 06-03-2007 23:30

Eee tam, ja tam czekam na pierwszy lepszy nowy pvp świat ;-d
Na galanie nie ma co ;)
Chara już sprzedałem więc mały odpoczynek od tibii przyda się.
Życzę wszystkim powodzenia z ****ami z HwL ;)

Wielki Mancyz 07-03-2007 08:10

ludzie to jeszcze polacy na galanie siedza ? ostatnio jak tam grałem to swe pieprzone się sadziły może teraz wy ich rozpieprzcie w pył :D

aragorn uczciwy 07-03-2007 08:14

Cytuj:

Widać niedługo bedzie tylko 100 osób grać na galanie
I wiekszosc rookslayerow xD

Cytuj:

Szybki jestes^^ Ps. Trzeba bylo dac im sie zabic, by zmarnowali fraga, i nie bili next osoby^^ A najwazniejsze to im nie placic, im mniej noobow zapalci, tym wolniej beda wbijac lvl...

libner 07-03-2007 11:35

Cytuj:

Szybki jestes^^ Ps. Trzeba bylo dac im sie zabic, by zmarnowali fraga, i nie bili next osoby^^ A najwazniejsze to im nie placic, im mniej noobow zapalci, tym wolniej beda wbijac lvl...

No dokladnie xD trapuja mnie a tu "pay armor and boh now!!!" xD

Btw. gdzies tam bylo ze na galanie niedlugo bedzie 100 osob gralo~

Galana 112 GER (new record?) kto tak server potrafi zjebac xD

Toca 07-03-2007 14:57

O to przyklad ;]

7.30
Galana 103 osob
Inferna 55 osob ( pvp-enf )
Isara 89 osob
Antica 331 osob

13.50
Galana 192 osob
Inferna 163 osob ( pvp-enf )
Arcania 502 osob

Potem sprawdze jeszcze wieczor co bedzie sie dzialo ;]

P.s jednym slowem bravo HWL xD

Mlecziii 07-03-2007 15:49

Galane powiny zrobić pvp-enforced
P.S.
The maximum on this game world was 951 players on Jan 26 2006, 16:30:30 CET.
Stare dobre czasy :D

Raziel kosiaz 07-03-2007 16:23

Hehe jak bylo te 951 osób wtedy pamiętam na MT siedziałem :)
5,6x lepiej było jak byli stare patriostsy.
Teraz to takie pojeby wjebały się na ten serv : Daero , Vaero , Dredz , Dredix , Camuh , Toxo Yeangus.
I wogule.. odkond to nuskei wyszedl z patsów i zrobił HWL Galana zaczoła się robić nudna :/

Aha i widzieliście kiedyś teksty Zazka?:D
Śmiać się chce mi :D

aragorn uczciwy 07-03-2007 16:54

Cytuj:

Aha i widzieliście kiedyś teksty Zazka?
Śmiać się chce mi
Przeciez to twoj pro xD

Cytuj:

Hehe jak bylo te 951 osób wtedy pamiętam na MT siedziałem
Co to MT??

Cytuj:

No dokladnie xD trapuja mnie a tu "pay armor and boh now!!!" xD
Przewaznie jest tylko: "Pay boh"

Kenseji 07-03-2007 16:54

TAK WIDZISLIŹMY

OIAJoAIhjIOAOAIhjaoIhAOIo

libner 07-03-2007 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenseji (Post 1305191)
TAK WIDZISLIŹMY

OIAJoAIhjIOAOAIhjaoIhAOIo

0o pan jeszcze gra? the best asslicker :D no przez ciebie Lady Mot dostala hunta i skonczyla grac pffff wtedy komu lizales dupe bo nie pamietam? no ale nie klucmy sie bo znowu zamknam nam temat wtedy bylo z tego powodu co nie?

Beawulf_Okrutny 07-03-2007 17:13

Jak było te 951 osob online siedzialem na dragah na ankh...

Pamietam jak wbilem reda i tak sobie z nim 3 tyg biegalem no ale pewnego dnia przybiegli Anarchist z kolega Tyrandosem i skonczylo sie na tym ze moje bohy wyladowaly we wodzie :], 44 rp vs 105 rp i 80+ ek... Ciekawie było :).

Toca 07-03-2007 17:17

"Co to MT??"

Jednym slowem "zalamka" -,- czemu robisz z siebie takiego nooba ?;(

libner 07-03-2007 17:28

No rox rox ogolnie :P HWL doprowadzili do takiego stanu jeszcze sobie zadowoleni zrobili liste z cenami na galanie jak itemow nie ma komu sellac :P tydzien sellam 10~ items jak nikt nie kupil tak nikt nie kupil :D ten server to porazka niedlugo hwl nie bedzie mialo z kim walczyc nawet xD sami sie pozabijaja xD

Kenseji 07-03-2007 17:46

PojĄŹdziK

plx more,;<<<

aragorn uczciwy 07-03-2007 18:17

Cytuj:

PojĄŹdziK

plx more,;<<<
? CO ty pierd****??

Cytuj:

Jednym slowem "zalamka" -,- czemu robisz z siebie takiego nooba ?
Serio nie wiem co to MT..;/

PS. Adelao ujebales mi Rla^^ Ale on pro by Lord Hybrid, wiec zabiles osobe protektowana przez asslickera HWL xD

Toca 07-03-2007 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1305327)
? CO ty pierd****??

Serio nie wiem co to MT..;/

To przynajmniej nie ro z siebie takiego debila ;(

Mlecziii 07-03-2007 18:38

Widać HWL se nową zabawe znalazło i latają z grorlamem po thais :D

Cataclism 07-03-2007 20:24

Cry Me A Riverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

FajerWarjor 07-03-2007 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlecziii (Post 1305390)
Widać HWL se nową zabawe znalazło i latają z grorlamem po thais :D

No HWL znalazło se nowa zabawę :D

Morbom 07-03-2007 22:50

Jakby nie było uwidacznia się nowy hwl asslicker, a jest nim Riki Tiger... te jego komentarze o polakach i w ogóle ten topic:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1571057

jeden wielki żal :(
no ale cóż chłopak boi się o swoją sytuację na Galanie ;s

@kenseji
heh cod mi pisał, że jesteś wporzo ale patrząc po twoich commentach chyba masz coś z deklem

Kenseji 07-03-2007 23:25

ŻĄL !!!!! Asslicker kkeal plx him no bye mens mi no bak

Cataclism 07-03-2007 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenseji (Post 1305978)
ŻĄL !!!!! Asslicker kkeal plx him no bye mens mi no bak

why are you so eful menz ?

libner 08-03-2007 01:18

Omg!!1111oneoneone :P

Mi jest was zal? ladnie mowiac "sprzedajne kurwy" trzymac z tymi co sa u wladzy zeby sie samemu utrzymac tak tak nice idea niby tylko gra ale mnie to bawi. Czy co jakby wybuchla wojna nie walczylibyscie po stronie polskiej bo z gory bylaby zalozona przegrana? Omg to sie nazywa patriotyzm lepiej walczyc razem z szwedami, huj i tak wiadomo ze ten server jest ich tak bylo i bedzie ale najlepiej poddac sie bez walki albo tak jak wy przylaczyc sie do nich? Kenseji z toba bedzie jak z parencikosem xD tak im lizal dupy ze wkoncu go ujebali funny co nie? Teraz przynajmniej walczy po poprawnej stronie ale musial sie przejechac pffff zaraz bedzie tysiac komentarzy "ale z ciebie noob plix tibia to tibia a real to real" huj mnie to btw. zeby nie bylo macie moje nicki w grze [CHAR]Gidnurg the Second[/CHAR] oraz [CHAR]Plusdron[/CHAR] mozecie mnie sobie huntowac :D bo bedzie ze jestem madry na forum a boje sie podac nick.. ten server nigdy nie bedzie normalny juz lepiej bylo jak byl xerizezo czy jejo u nich przynajmniej nie byl hunted za byle co czy tez placenie za to ze sie idzie na DC -.-' Powodzenia ja wole zmienic server niz wam placic :D eq sellam za cala kase kupuje sd i all idzie do LS tak to jest jasne ze nie wygraja wojny no ale mam nadzieje ze wywalcza "wolnosc" ok cya -.-'

Uzu 08-03-2007 01:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez libner (Post 1306103)

Mi jest was zal? ladnie mowiac "sprzedajne kurwy" trzymac z tymi co sa u wladzy zeby sie samemu utrzymac tak tak nice idea niby tylko gra ale mnie to bawi. Czy co jakby wybuchla wojna nie walczylibyscie po stronie polskiej bo z gory bylaby zalozona przegrana? Omg to sie nazywa patriotyzm lepiej walczyc razem z szwedami, huj i tak wiadomo ze ten server jest ich tak bylo i bedzie ale najlepiej poddac sie bez walki albo tak jak wy przylaczyc sie do nich? Kenseji z toba bedzie jak z parencikosem xD tak im lizal dupy ze wkoncu go ujebali funny co nie? Teraz przynajmniej walczy po poprawnej stronie ale musial sie przejechac pffff zaraz bedzie tysiac komentarzy "ale z ciebie noob plix tibia to tibia a real to real" huj mnie to btw. zeby nie bylo macie moje nicki w grze [CHAR]Gidnurg the Second[/CHAR] oraz [CHAR]Plusdron[/CHAR] mozecie mnie sobie huntowac :D bo bedzie ze jestem madry na forum a boje sie podac nick.. ten server nigdy nie bedzie normalny juz lepiej bylo jak byl xerizezo czy jejo u nich przynajmniej nie byl hunted za byle co czy tez placenie za to ze sie idzie na DC -.-' Powodzenia ja wole zmienic server niz wam placic :D eq sellam za cala kase kupuje sd i all idzie do LS tak to jest jasne ze nie wygraja wojny no ale mam nadzieje ze wywalcza "wolnosc" ok cya -.-'

Masz u mnie browarka ^^

Bartol1 08-03-2007 08:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez libner (Post 1306103)

Stary masz racje, wszystko ladnie i pieknie. Problem w tym ze musimy zaczac fragowac bo samymi checiami nic nie zdzialamy.

Toca 08-03-2007 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartol1 (Post 1306188)
Stary masz racje, wszystko ladnie i pieknie. Problem w tym ze musimy zaczac fragowac bo samymi checiami nic nie zdzialamy.

"musimy" , "zdzialamy" ? ;>

Name: Navoxiv
Guild membership: General of the Preliator Noxis

libner 08-03-2007 15:34

lol wypowiedziamy nic nie zdzialamy niestety... ale mam nadzieje ze tak dluzej nie bedzie ale moge sie zalozyc ze niedlugo hwl bedzie zalowac tego co robia sami nie dadza dac rady na servie komus musza przeciez sellac itemy etc. Ale LS jakos nie daja rady pfff... nie wiem, wola sie wykupowac? no ale trzeba wspierac chlopakow nie wiem dawac szmal nie ma co bo to nic nie da -.- trzeba wspierac poprzez walke no ale ci co chca walczyc (np. ja) maja szmal ale nie maja lvl i latwo nas ubic a nie bd prosil innych h lvls z polski zeby walczyli bo to jest kwestia nastawienia

Toca 08-03-2007 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez libner (Post 1306525)
lol wypowiedziamy nic nie zdzialamy niestety... ale mam nadzieje ze tak dluzej nie bedzie ale moge sie zalozyc ze niedlugo hwl bedzie zalowac tego co robia sami nie dadza dac rady na servie komus musza przeciez sellac itemy etc. Ale LS jakos nie daja rady pfff... nie wiem, wola sie wykupowac? no ale trzeba wspierac chlopakow nie wiem dawac szmal nie ma co bo to nic nie da -.- trzeba wspierac poprzez walke no ale ci co chca walczyc (np. ja) maja szmal ale nie maja lvl i latwo nas ubic a nie bd prosil innych h lvls z polski zeby walczyli bo to jest kwestia nastawienia

Tak, jest to kwestia nastawienia, ktore nie zawsze jest takie jakie powino byc ;]

libner 08-03-2007 16:12

Kurde :D tak mi sie podoba ta wypowiedz ze musialem ja przerobic i tu skopiowac xD

Galana - server w którym żyję, tfu, gniję,
Na forum wciąż te same zakazane ryje,
I tak sobie myślę, że w tym serverze szykuje się rewolucja,
Nie na ulicach, w głowach, w sposobie myślenia,
W sposobie postrzega rzeczywistości, w świadomości,
To oni nas tego nauczyli,
To oni chcąc nie chcąc nas do tego przygotowali,
A przygotowywali długo, tak więc pewnego dnia
Dzieci rewolucji podniosą dumnie głowy,
Nastąpi przewrót,
Ci którzy będą w pierwszych szeregach pogryzą się o władzę,
Z tymi którzy byli w cieniu, z tymi którzy czekali,
Rewolucja zje swój ogon, historia się powtórzy,
Wszystko i nic ulegnie zmianie,
Zmieni się wszystko i nic,
Równowaga zostanie utrzymana,
To stanie się na twoich oczach,
Tuż obok ciebie,
To od ciebie zależy czy będziesz wiedział kiedy to się stanie,
Bo wiesz, to się dzieje codziennie,
Dzień w dzień na każdym servie,
W tej pojebanej grze,
To się nazywa walka o przetrwanie

IntoTheRain 08-03-2007 17:42

jestem z wami ppl i z checia zapodam wam co moge by wspomoc bo na 36 lvlu raczej nie pierdne do nich nawet co nie znaczy ze money support sie nie przyda, @uzu PW:)

Raziel kosiaz 08-03-2007 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1305190)
Co to MT??

o ya pierdole ;p
MT - Mino Town , Mintwail jak tego nie bedziesz wiedział to ja ..
A tego riki tigera besztaja za ten post na forum :)
A co do użytkownika "libner" :
Popieram , może gdyby to ty miałeś jeden z wyższych lvl może udało by ci się coś zmienić na galanie bo z tym charem nie możesz nic ale przynajmniej umnisz dobrze przemawiać.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:03.