![]() |
|
O c.... chciało by się powiedzieć.. Co moje Sroki robią? Chyba straciły ducha walki:( Oby szybko Mike zatrudnił odpowiedniego managera który ich poskłada w całość i uratuje przed dalszymi blamażami..Co jak co trzeba przyznać ManU zagrał dziś świetny mecz.
|
Cytuj:
@Edit: A, no i menedżerem miesiąca został nie kto inny jak Arsene Wenger ;) |
Cytuj:
|
Ronaldo!
Seedorf! Ronaldo! Kaka'! Pato! ! |
Ja wroce jeszcze do ManU 6 - 0 Ncstl
Ogladam osbie pierwsza polowe - ale nudy ide na basen. Wracam, patrze na onecie: 6-0 i tylko szukam najblizszej powtorki na c+ : ) |
A złotego buta Barclays Premiership dostał Emmanuel Adebayor. Nic dodać nic ująć, klasa sama w sobie ;)
|
dzisiaj gra barca z sevilla :) oby pokazala tak wysoki poziom jak ostatnio :)) szkoda tylko ze E2 pojechał na puchar narodów ;| bo forma mu wrocila ostatnio ;) ale heniem tez pogramy xD VeB!
|
Cytuj:
A hENIEM to sobie mozecie pograc, ale na PSXie. bARCA, cabrón! |
@up
Na PSXIE nawet nie pograsz,gdzie znajdziesz fifa 98:WC i 2000? Po drugie:Urwanie Birmingham punktów to jest naprawdę trudno,tylko przeżywa kryzys ale potem to już zdobędzie 14 x LM |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Maniche w Interze,jego doswiadczenie w meczach o stawke i dobre uderzenie z dystansu moze byc pomocne podczas potyczki z eLeFCe.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lassana Diarra nie jest już piłkarzem Arsenalu Londyn. Został sprzedany do Portsmouth za około 5kk funtów.
|
Cytuj:
|
Nie mogę się powstrzymać: Ilu gra Anglików w Arsenalu Londyn? Więcej niż Włochów w Interze?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:25. |
|