![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a moglby ktos napisac kto tam gra oprocz leana bo to juz wiem ^^ |
23:11 Laddy Quake [9]: WRACAJCIE BO FURORA WAS POTRZEBUJE
Miło jest słyszeć takie rzeczy... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Da sie zobaczyc,ze teraz na Furorze nie ma PA. Vision robilo tylko w czasie war jak nie mialo kasy. btw. Jak vision robilo POI to kto pkowal? HAHA. Zobacz ze pol furory bralo udzial w war i pewnie nie chca sie splacic. Jak sie splaca bedzie wiecej osob, proste? ;o |
#up
Ty przypadkiem nie byłeś za duskami? |
Cytuj:
Według mnie teraz jest lepiej niż podczas wojny.. w czasie ostatnich 2 miesięcy z PA sie nie spotkałem, tylko te noby Betii, i te noby które myślą że są w Vision to mogą tyle co Ima ^^ PoZdrO.. PS.. Rzeczywiście Duski moglibyście ruszyć troszke do przodu ^^ |
Duski nie robiły dużo PA no chyba ze sie zabiło noob chara fenixa... to 100 k
Vision nie robi teraz PA tylko wy*******ają z expa... |
Cytuj:
Trevour@ Jak masz dowod ze Betti robi PA , napisz z Katrila ( najlepiej jak skrina zrobisz i dostarczysz, bez dowodu niema niczego - pamietaj). Jak moze PA zniknac jak nikt nie daje sygnalu? |
No to było by nawet dobrze jakby katrila reagował(a) na pa jak kiedyś dusk.
|
Narrow a ja za wami wcale nie tęsknie fajnie mi sie gra na furorze, nikt mnie nie wyjebał z Hydr, Foxy mi pomagał nie widziałem nikogo z Vision żeby robili PA...
ogółem najsik ;] |
Cytuj:
Cytuj:
Ogólnie: wiele osób pisze, że było lepiej jak byliśmy na servie, że chcieliby żebyśmy wrócili etc. To nie są pojedyncze przypadki... |
No ja też nie narzekam chociaż kto by chciał hunt 17 lvl.Ale zobaczycie to się skonczy, nie robią pa bo expią, znudzi im się exp to zaczną pa itd.
|
Cytuj:
|
TAK :( A potem się obudziłeś/aś z ręką w nocniku :( Owszem kilka osób z Dusk robiło PA tyle że oni są obecnie członkami Vision ;( Ich nicki są oczywiście dobrze znane =] Imargam, Zwidek =] Więc JAPA -.-
btw. Cytuj:
|
Cytuj:
jakie wy ?? sorry ale ty jedyne co miałeś wspólnego z tą wojną to tylko to że robiłeś z 3 strony spamu jak ci ima zrobił PA na bohy...nie kpij sobie z ludzi |
@up
Widzę że mało wiesz :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54. |