Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134780)

Mr.eXs 22-07-2008 03:18

Co jest kurwa night fajterzy? Czemu loga daliscie?

Mish 22-07-2008 03:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr.eXs (Post 2192494)

Bo ty sie lognales a wszyscy sie ciebie boimy:/

Sck 22-07-2008 03:32

Ile ty masz kurwa lat? Skonczyles jakakolwiek szkole dajaca ci PODSTAWOWE umiejetnosci matematyczne? Umiesz liczyc do 10? Bo okolo tylu nas bylo, z czego 90% to 100-120 lvle, kim mielismy walczyc? Gdzie byles jak VU dostawalo? Oh zapomnialem, w mojej dupie...

Boytano 22-07-2008 03:33

Cytuj:

a ty czemu dales exita jak noobcharem na vdlu ci battla zrobilismy?

ExsiliunFighter 22-07-2008 03:37

Cześć Exsiliun. Musiałem zrobić konto bo już nie moge tak patrzeć na twoje jebane super wypowiedzi na forach. Pierwsza sprawa, kim ty wogóle jesteś? Przybiegłeś tu z furorki bo tam chciałeś być kozakiem ale ci nie wyszło. Tu też próbujesz być? Najs VERY NAJS ale jak tak kozakujesz co robimy w nocy to może opowiedz nam jak było w noc, a raczej wieczorem na meetingu Duskiness jak przyjechaleś polizac dupki? Co się stało, powiedz ogólnie na forum. Nara frajerze ;)

Mish 22-07-2008 03:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ExsiliunFighter (Post 2192499)
Cześć Exsiliun. Musiałem zrobić konto bo już nie moge tak patrzeć na twoje jebane super wypowiedzi na forach. Pierwsza sprawa, kim ty wogóle jesteś? Przybiegłeś tu z furorki bo tam chciałeś być kozakiem ale ci nie wyszło. Tu też próbujesz być? Najs VERY NAJS ale jak tak kozakujesz co robimy w nocy to może opowiedz nam jak było w noc, a raczej wieczorem na meetingu Duskiness jak przyjechaleś polizac dupki? Co się stało, powiedz ogólnie na forum. Nara frajerze ;)

Podaj jego nick z furory plz xD

Edit. Fallathanu kociaku. Jak pytalem cie podczas naszej wojny to powiedziales ze to nie ty ;< wstydzisz sie czegos? :((((

Mish 22-07-2008 03:55

Taaa napisz jakto dostales wpierdol na meetingu ;<

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fallathanu (Post 1976023)
a co do Exsiliuna to juz doszly mnie sluchy ze to ponoc ja xDDDDDDDDDDDD Wiec powiem Ci tak : nie jest mi przykro :< Ale jak chcesz zem na pograc to pisz na prv dam ci ip jakiegos otsa sprawdzimy kto ma lepsze pvp, no chyba ze masz chara na furora to sie pona*******amy przed ss ^^

Mr.eXs 22-07-2008 03:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sck (Post 2192496)
Ile ty masz kurwa lat? Skonczyles jakakolwiek szkole dajaca ci PODSTAWOWE umiejetnosci matematyczne? Umiesz liczyc do 10? Bo okolo tylu nas bylo, z czego 90% to 100-120 lvle, kim mielismy walczyc? Gdzie byles jak VU dostawalo? Oh zapomnialem, w mojej dupie...

10 vs 15 no naprawde byliscie bez szans nocni fajterzy :(

A co do Twojego zapytania gdzie bylem jak vu dostawalo w dupe to samznasz odpowiedz, jacys frajerzy dawali mirobic kase i shooterow na wojne :D Wiesz z tego co widze od czasu jak doszlismy do wara to jeszcze opena nie wygraliscie :(

Widze ze strasznie negatywny emocje u Ciebie wywoluje ta gra, idz sobie herbatke zaparz a ja ide spac, zrobcie jakiegos sneaka o 6 rano wtedy nas nie bedzie pewno

@up

Masz racja inteligencie, moglem sie przyznac ze to moj char i dostac hunta, widac ze w mozg to Cie bozia nie wyposazyla :/ Moge Ci opowiedziec jak Ci tata wpierdolil za to ze padles na paralizzuuuu

ide spac czolem a wy trolujci tu dalej nie bede was juz dzisiaj karmil

Mish 22-07-2008 04:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr.eXs (Post 2192506)

A co do Twojego zapytania gdzie bylem jak vu dostawalo w dupe to samznasz odpowiedz, jacys frajerzy dawali mirobic kase i shooterow na wojne :D Wiesz z tego co widze od czasu jak doszlismy do wara to jeszcze opena nie wygraliscie :(

Widze ze strasznie negatywny emocje u Ciebie wywoluje ta gra, idz sobie herbatke zaparz a ja ide spac, zrobcie jakiegos sneaka o 6 rano wtedy nas nie bedzie pewno

1st oczywiscie idzie wam lepiej bo tY jestes z vu. podczas robienia kasy na wojne musiales lizac tak duzo az wylizales 154ek. duzo lizania cie to kosztowalo.

2nd czemu nie napisales nic o meetingu. Pisz fajterze, posmija sie wszyscy ^^

"Masz racja inteligencie, moglem sie przyznac ze to moj char i dostac hunta, widac ze w mozg to Cie bozia nie wyposazyla :/ Moge Ci opowiedziec jak Ci tata wpierdolil za to ze padles na paralizzuuuu"

nie pierdol ze nie napisales bo nie chciales hunta. czlowieku wszyscy cie za szmate uwazaja. wole nie miec tego mozgu niz byc psem i posmiewiskiem. masz cos do moich starych?

Nebulafighter 22-07-2008 04:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mish (Post 2192507)
1st oczywiscie idzie wam lepiej bo tY jestes z vu. podczas robienia kasy na wojne musiales lizac tak duzo az wylizales 154ek. duzo lizania cie to kosztowalo.

2nd czemu nie napisales nic o meetingu. Pisz fajterze, posmija sie wszyscy ^^

"Masz racja inteligencie, moglem sie przyznac ze to moj char i dostac hunta, widac ze w mozg to Cie bozia nie wyposazyla :/ Moge Ci opowiedziec jak Ci tata wpierdolil za to ze padles na paralizzuuuu"

nie pierdol ze nie napisales bo nie chciales hunta. czlowieku wszyscy cie za szmate uwazaja. wole nie miec tego mozgu niz byc psem i posmiewiskiem. masz cos do moich starych?

Ty nie masz mozgu, maja cie wszyscy za szmate i posmiewisko.
To chyba gorzej co nie? Idz lizac jaja razem z mietkiem, stworzycie prefekcyjna pare dwoch jadro lizaczy, NASZ NAROD POTRZEBUJE TAKICH LUDZI JAK TY. Dobra ide grac dalej w mario, wczesna pora jest

Finix 22-07-2008 10:25

@Exsiliun
I co myślisz że jak doszliscie do wojny 60-80lvl to cos znaczycie? Myslisz ze to dzieki wam Vu teraz wygrywa? Uważaj bo marnujesz czas i nie zdarzysz komus w
du*e wejsc ;) Danish? ;>

A i skupcie się na wojnie nie "walce" na wyzwiska na forum.

/Jaca

Mish 22-07-2008 11:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nebulafighter (Post 2192511)
To chyba gorzej co nie? Idz lizac jaja razem z mietkiem, stworzycie prefekcyjna pare dwoch jadro lizaczy, NASZ NAROD POTRZEBUJE TAKICH LUDZI JAK TY. Dobra ide grac dalej w mario, wczesna pora jest

Moje pisanie na forach juz nie bedzie tak czeste i nie bede musial czytac jak pisza takie sciery jak ty. Jak nauczysz sie pisac na poziomie polskiego przecietniaka to moze ci kiedys odpisze ale narazie nie zaslugujesz na to bo nawet sie nie przyznasz kim jestes macie ten sam syndrom z eksiljónem boicie sie ze beda sie z was smiac bo pewnie zwykla cipa jestes tak jak fallathanu albo cos pokroju seredo ;) Wkoncu bende mugl nolajfowac bo pak bendzie. czym sie i elo marginesie

Legendanebuli 22-07-2008 11:17

Cytuj:

A przypomnieć ci "walkę" w AB? Jak zrobiliście na mnie nieudanego mass loga, a później se biegałem sam i biłem całą Omege? Stanąłem w Hellgate, jak zacząłem z niego wybiegać, to wy wszyscy "utani hury, gran hury" i do dp. Dopiero jak Tana ci poradził, żebyście jednak mnie bili ( za moją namową ) wbiegliście i zaczeliście mnie bić. I wtedy było 1 vs 15, CZEMU NIE CHCIELIśCIE WYJść WTEDY? STRACH? ;<

Pozdro Poćwicz pionku

Sck 22-07-2008 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr.eXs (Post 2192506)

@up

Masz racja inteligencie, moglem sie przyznac ze to moj char i dostac hunta, widac ze w mozg to Cie bozia nie wyposazyla :/ Moge Ci opowiedziec jak Ci tata wpierdolil za to ze padles na paralizzuuuu

ide spac czolem a wy trolujci tu dalej nie bede was juz dzisiaj karmil

Opena? To powiedz mi gdzie i kiedy... Ah zapomnialem, jestes tylko kolejnym pionem dla vu tak jak waterfall i reszta ciot i masz tu gowno do gadania.
A czy ta gra wywoluje we mnie zle emocje? Moze i tak, jak widze takie cioty jebane.

Mietek919. 22-07-2008 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nebulafighter (Post 2192511)

Pogadamy jak dorośniesz.... 14 latku

http://img225.imageshack.us/img225/3184/kutasfj5.jpg

Legendanebuli 22-07-2008 13:40

Dobra, chciałbym tylko oznajmić, że narazie jestem bardzo retired, ale na forum będę wchodzić i na tibię czasami pogadać z kolegami (ale rymuje chcehcheh).

Ahh zapomniałbym czegoś napisać.
Kiedyś tu wrócę. Być może prędzej niż myślicie ;]]]]

Seredo 22-07-2008 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mish (Post 2192775)
Moje pisanie na forach juz nie bedzie tak czeste i nie bede musial czytac jak pisza takie sciery jak ty. Jak nauczysz sie pisac na poziomie polskiego przecietniaka to moze ci kiedys odpisze ale narazie nie zaslugujesz na to bo nawet sie nie przyznasz kim jestes macie ten sam syndrom z eksiljónem boicie sie ze beda sie z was smiac bo pewnie zwykla cipa jestes tak jak fallathanu albo cos pokroju seredo ;) Wkoncu bende mugl nolajfowac bo pak bendzie. czym sie i elo marginesie

Masz coś do mnie Klopsie ?? powiem ci tyle Wy*******aj bo wołają cię na lizanie dupska. Nie chce mi się już komentować tych twoich dennych postów. Więc proszę ciebie kulturalnie odpierdol się od mojej osoby bo ja nie latam z jęzorem na wierzchu w przeciwieństwie do ciebie.

Mish 22-07-2008 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2193343)
Masz coś do mnie Klopsie ?? powiem ci tyle Wy*******aj bo wołają cię na lizanie dupska. Nie chce mi się już komentować tych twoich dennych postów. Więc proszę ciebie kulturalnie odpierdol się od mojej osoby bo ja nie latam z jęzorem na wierzchu w przeciwieństwie do ciebie.

jak mi podasz chociaz jeden nick z vo z kim rozmawiam to sie odpierdole

Boytano 22-07-2008 17:08

Seredo jak mówisz o lizaniu dupska to spójrz na siebie. Ale chyba jestes taki sobie w tym fachu skoro Castor z ciebie kpił :(

August 22-07-2008 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boytano (Post 2193453)
Seredo jak mówisz o lizaniu dupska to spójrz na siebie. Ale chyba jestes taki sobie w tym fachu skoro Castor z ciebie kpił :(

Ty bys z takiego kretyna nie kpił?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17.