![]() |
|
Co jest kurwa night fajterzy? Czemu loga daliscie?
|
Cytuj:
|
Ile ty masz kurwa lat? Skonczyles jakakolwiek szkole dajaca ci PODSTAWOWE umiejetnosci matematyczne? Umiesz liczyc do 10? Bo okolo tylu nas bylo, z czego 90% to 100-120 lvle, kim mielismy walczyc? Gdzie byles jak VU dostawalo? Oh zapomnialem, w mojej dupie...
|
Cytuj:
|
Cześć Exsiliun. Musiałem zrobić konto bo już nie moge tak patrzeć na twoje jebane super wypowiedzi na forach. Pierwsza sprawa, kim ty wogóle jesteś? Przybiegłeś tu z furorki bo tam chciałeś być kozakiem ale ci nie wyszło. Tu też próbujesz być? Najs VERY NAJS ale jak tak kozakujesz co robimy w nocy to może opowiedz nam jak było w noc, a raczej wieczorem na meetingu Duskiness jak przyjechaleś polizac dupki? Co się stało, powiedz ogólnie na forum. Nara frajerze ;)
|
Cytuj:
Edit. Fallathanu kociaku. Jak pytalem cie podczas naszej wojny to powiedziales ze to nie ty ;< wstydzisz sie czegos? :(((( |
Taaa napisz jakto dostales wpierdol na meetingu ;<
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do Twojego zapytania gdzie bylem jak vu dostawalo w dupe to samznasz odpowiedz, jacys frajerzy dawali mirobic kase i shooterow na wojne :D Wiesz z tego co widze od czasu jak doszlismy do wara to jeszcze opena nie wygraliscie :( Widze ze strasznie negatywny emocje u Ciebie wywoluje ta gra, idz sobie herbatke zaparz a ja ide spac, zrobcie jakiegos sneaka o 6 rano wtedy nas nie bedzie pewno @up Masz racja inteligencie, moglem sie przyznac ze to moj char i dostac hunta, widac ze w mozg to Cie bozia nie wyposazyla :/ Moge Ci opowiedziec jak Ci tata wpierdolil za to ze padles na paralizzuuuu ide spac czolem a wy trolujci tu dalej nie bede was juz dzisiaj karmil |
Cytuj:
2nd czemu nie napisales nic o meetingu. Pisz fajterze, posmija sie wszyscy ^^ "Masz racja inteligencie, moglem sie przyznac ze to moj char i dostac hunta, widac ze w mozg to Cie bozia nie wyposazyla :/ Moge Ci opowiedziec jak Ci tata wpierdolil za to ze padles na paralizzuuuu" nie pierdol ze nie napisales bo nie chciales hunta. czlowieku wszyscy cie za szmate uwazaja. wole nie miec tego mozgu niz byc psem i posmiewiskiem. masz cos do moich starych? |
Cytuj:
To chyba gorzej co nie? Idz lizac jaja razem z mietkiem, stworzycie prefekcyjna pare dwoch jadro lizaczy, NASZ NAROD POTRZEBUJE TAKICH LUDZI JAK TY. Dobra ide grac dalej w mario, wczesna pora jest |
@Exsiliun
I co myślisz że jak doszliscie do wojny 60-80lvl to cos znaczycie? Myslisz ze to dzieki wam Vu teraz wygrywa? Uważaj bo marnujesz czas i nie zdarzysz komus w du*e wejsc ;) Danish? ;> A i skupcie się na wojnie nie "walce" na wyzwiska na forum. /Jaca |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro Poćwicz pionku |
Cytuj:
Opena? To powiedz mi gdzie i kiedy... Ah zapomnialem, jestes tylko kolejnym pionem dla vu tak jak waterfall i reszta ciot i masz tu gowno do gadania. A czy ta gra wywoluje we mnie zle emocje? Moze i tak, jak widze takie cioty jebane. |
Cytuj:
http://img225.imageshack.us/img225/3184/kutasfj5.jpg |
Dobra, chciałbym tylko oznajmić, że narazie jestem bardzo retired, ale na forum będę wchodzić i na tibię czasami pogadać z kolegami (ale rymuje chcehcheh).
Ahh zapomniałbym czegoś napisać. Kiedyś tu wrócę. Być może prędzej niż myślicie ;]]]] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Seredo jak mówisz o lizaniu dupska to spójrz na siebie. Ale chyba jestes taki sobie w tym fachu skoro Castor z ciebie kpił :(
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17. |
|