![]() |
ja mam na uniterze Oddryne Thuja xd
|
Nikczemny Pomidor Zaglady
@btw Dlaczego ten temat jest w Tajemnicach Rookgarardu xD? |
Straz miejska
|
Cytuj:
|
:D:D:D:D:D:D:D:(:(:(:(:(:(:(:(8o8o:cup::cup::cup:: confused::confused::confused:8o8o8o:]:]:p:p;););):):):(:(:(B)B):D:D:o:oX(:baby:
|
Cytuj:
|
Rolnik Dentysta ( to ja xD)
Włosy z dyupy z kawalkiem kupy ( titania dawno nie pamientam jak to typ napisal) Odbyt Dragon Wielki (Zbanowali mnie ;( ale na rox666 jestem i służę pomocą ;) ) Moj kolega sie nazwal Ale mam glupie imie (titania) Lewitujancy kabanos (titania ) 8o |
nie prawda nie ma rolnik dentysta !
Could not find character Character Rolnik Dentysta does not exist. Could not find character Character Lewitujancy kabanos does not exist. |
Cytuj:
|
Ja Wam Pokarze xd to najlupszy nick jaki widzialem:p
|
Cytuj:
a co do tego pedala to z tym też bym się kłucił bo kto se nakręcał na kamerce jak se wali konia? bo chyba ty ":D |
Elokzs Elodreip --czytać od tyłu-- (Inferna)
Poprostu Kolin (Candia) |
Cytuj:
dokladnie to Sorcerer Druid Knight i był palkiem :p sry za double posta, nie chciało mi się edytować. :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. <to forum o tibi> W sumie nie kojarzy sie ani troche z tym npc ;p |
Cytuj:
ale przyznaj ze to noob ja se robi nick z gothica w ktorego nie umie grac i gra na kodach z czego niema zadnej przyjemnosci.. |
no nie wiem ja go nie znam :P
a skad wiesz ze gra na kodach :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D8o8o:o:o:o:o:o:D:D:D :D:o:o:o:evul::evul::evul::evul::evul:;(;(;(;(:cup ::cup::cup::confused::confused:X(X(X(:baby::baby:: (:D:D:D:(:]:]8o:p:p:p |
Cytuj:
jesteś moim kuzynem no znaczy on :D po 2 patorc to rl jego i my to wiemy |
Cytuj:
ale koniec tego spamu... o jakims kolesiu co w tibi zrobil sobie nick podobny do npc z gothica xD w tibi jest sporo "dziwnych" nicków @edit sporo ten wasz rl nie gral :) Last login: May 11 2008, 14:57:10 CEST |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:08. |