Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

YoungGorti 01-07-2008 14:53

Teraz też tak będzie , wiekszość polaków ma bloka u mnie bo jestescie takimi kurwami co z noob charów wyzywaja lub szorują dupe -,-
Sporo osob miało racje że br jest lepsze od was..

Mendolina 01-07-2008 15:25

@Gorti
Każdy się już poznał na tobie, nie wiedziałem kim naprawdę jesteś, Kacperka miał rację.
Ty też piszesz z noob chara na tibia.com:baby:

DarkKZ 01-07-2008 15:29

Mowilem wam od poczatku... Gorti to klamliwa kurwa :}

YoungGorti 01-07-2008 15:34

@Up
Mówi to kurwa która ukrywała się a jak wpierdol wkońcu dostałą to sie przyznał -.-

@2 up
twoj wybór dupolizie , było nie pisać na forum z Amaya Yara czy jakoś tak na forum.
Btw. dziwisz się że gobrysł cie zablokował?
Mówił że w*****łeś go tym lizaniem dupy mu :)

Mendolina 01-07-2008 15:42

@up
Już od wyzwisk zaczynasz? I dopiero teraz mi o tym mówisz za co mnie zablokował?xD
Tyle, że ja wiem za co - za to, że powiedziałeś mu co pl o nim sądzą jak im skopiowałem jego tekst :@

Kacperka 01-07-2008 15:46

LooL widze ze ludzie przejzeli na oczy...
A co do Poredy to ciekawe co on teraz mysli jak taki kozak byl gdy bronil gortiego a teraz nawet on juz wie kto mial wtedy racje.. Z reszta nie jestes od niego poreda lepszy..

@
A co ludzie planujecie na wakacje?:D Chyba nie bedziecie grac ciagle w tibie ?:)
Ja w czwartek do polski :D

HellFrycek 01-07-2008 15:46

Użytkowników czytających ten temat: 9 (zarejestrowanych: 8, gości: 1)
HellFrycek, Kacperka, Mendolina, holuu, Dawergo, DarkKZ, GirNi11

NICE :D

holuu 01-07-2008 15:49

Shaka moze lizal dupe gobryslowi, ale kto mu kupil kiedys pacc jak nie ty? tak mu i aervaniemu w dupe wchodziles ze cie widać nie było. :O

I nie mów ze nie bottujesz bo pierwszą lepszą rozmowę z gg moge wkleić na forum, tylko ze po co skoro kazdy wie. Naucz sie chociaz przyznac ze bottujesz. teraz 90% graczy bottuje wiec dla mnie to zaden wstyd sie przyznac ale ty wszystkie chary na bocie robiles a honoru nie masz sie do tego przyznac. Jeszcze w roku szkolnym Young Gorti codziennie do ssa online na bocie na zolwiach bo ty w szkole byles. Gorti nie oszukuj sam siebie, kazdy wie ze botowales a probujesz wszystkim wmówić ze ty święty jestes.

YoungGorti 01-07-2008 15:52

@Wszystkie up

Dostane booziaka?;<

@up
Tak , ciągle mu pacce kupuje :D

A kto tu liże dupe to wiadome..
Dałeś sethowi char żeby tylko się mu podlizać...
I teraz mu lizesz żeby tylko nie użył tego listu żeby cie zbanowac..

Mendolina 01-07-2008 15:59

@Gorti
Nawet jak dał to miał powód, nie miał czasu na expienie to skorzystał, w porównaniu do ciebie on nie wstaje o 5 rano do Tibii :@

YoungGorti 01-07-2008 16:00

A nie o 4?

holuu 01-07-2008 16:02

Nom dałem mu chara, nawet dałem mu RK, mówie ci dałem mu tez całe moje eq zeby mu dupe lizać, jeszcze mu pacce kupuje na wszystkie jego chary bo chce w dupe mu wlazic tak jak ty wszystkim naookolo. Biore przyklad z ciebie i zajebiscie mi sie podoba YEAAAAA, biore nauki od mistrza

zal mi cie lamusie

YoungGorti 01-07-2008 16:05

@up
ok ale nie bij :(

Dawergo 01-07-2008 16:11

Wyjaśni mi ktoś co tu się dzieje? :D

holuu 01-07-2008 16:23

A czy ktoś cos wspominał o biciu? No własnie :evul: W bani ci sie jebie o tej gry xD

Kacperka 01-07-2008 18:01

No o tym lizaniu dupy jak pisalem wczesniej i paccu dla Gobrysla to tez mnie wszyscy wysmialiscie ^^

poreda 01-07-2008 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 2153069)
LooL widze ze ludzie przejzeli na oczy...
A co do Poredy to ciekawe co on teraz mysli jak taki kozak byl gdy bronil gortiego a teraz nawet on juz wie kto mial wtedy racje.. Z reszta nie jestes od niego poreda lepszy..

@
A co ludzie planujecie na wakacje?:D Chyba nie bedziecie grac ciagle w tibie ?:)
Ja w czwartek do polski :D

co mysle? mysle to co wczesniej, sram na to jaki on jest dla innych, ja ocenialem to jaki byl dla mnie.

DarkKZ 01-07-2008 19:58

@Gorti
Zgasiles sie i juz nie masz co pisac... te twoje teksty "nie bij" itd. sa zalosne tak jak i ty :}
Do tego zeby sie wybronic wymyslasz kolejne bajeczki xD

Kacperka 01-07-2008 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2153337)
co mysle? mysle to co wczesniej, sram na to jaki on jest dla innych, ja ocenialem to jaki byl dla mnie.

Jechales mi i smiales sie z moich argumentow przeciwko Gortiemu.. A teraz przekonujesz sie o tym ze jednak nie slusznie.. Wiec raczej nie zrozumiales mojego poprzedniego posta.

Kalorek 01-07-2008 22:01

A ja i tak lubię Gortiego xD

@ All

W którym poście Gorti wypiera sie botowania? :P

Ja nie zauważyłem :P

Nie, ze go bronie, ale nigdzie tego nie wywnioskowałem z jego wypowiedzi XD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:19.