![]() |
|
101% poparcia dla braci zdunskich :] a jak nie wiecie co to honor i te sprawy posluchajcie firmy i popka bo nikt inny nie umie teog przeakzac tak jak oni :D i to nie zadne brednie tylko tak jak moze kawalkow wyjebanych nie maja, ale maja przekaz a to sie liczy w hip hopie nie ?
|
Zapetlacie sie troche,zapominacie ze paymenty i te sprawy to indywidualna sprawa osob co brala w tym udzial,jak uwazacie ze to jakis dyshonor to napiszcie tym osobom,ktorymi tak gardzicie to ingame. Jestem pewien ze beda mieli to gleboko gdzies bo ciesza sie szacunkiem ludzi obok ktorych walczyli i z ktorymi gadali o duperelach przez ostatnie klika miesiecy.
|
@up
Mowisz tak dlatego ze tez dazysz do wyplacenia sie. |
*Furher akurat teraz nie ma to zadnego znaczenia do czego daze. Jezeli twiedzisz ze nie mam racji tu wysun swoja teze,argument i dyskutuj a nie odwracasz kota ogonem. Czy jako "dazacy do wyplacenia" nie mam na tyle godnosci by dyskutowac z anonimkiem na forum?
up* gardzetoba.pl |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie bylo podane ze nie mozna, wiec w domysle nie ma ograniczen w transferze?
|
to widze fajter thorja plix ? :D
/dzolk. Ale siejeciei zamet ;/ juz wolalem jak pisaliscie o tym kto kogo dzisiaj nie zaoral ; < I to felixa "o stary dedlem ate armate" |
tu byl gdzie post filusha o waszym rozpisywaniu sie
powiem tylko, ze i ja czekam az ktorys z was pokusi sie o marne rozwiniecie mysli. oczywiscie przoduje w tym 'bracia zdunscy"; od biedy mozna dodac jeszcze faytera, ale mu tu jeszcze jakos wychodzi, nie tak jak temu pierwszemu. jego psychologia z trzeciej reki i horrendalna absurdalnosc wypowiedzi potrafi wpedzic kazdego w szczytowa irytacje. |
na czas egzaminów semi retired. pozdrawiam bob, legnica oraz waszka(g ofc). a i Cinek. /mistrz AoE2(rozjebalbym każdego)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
po drugie, nie napisalby zebys mu "ssal", gdyz moze to chyba zrobic rownie dobrze a nawet lepiej jakas jego kolezanka, kminisz "balznie"? po trzecie, moze i tego nie widzisz, ale to Ty jestes tutaj blaznem i nie bede pisal ile osob moze to potwierdzic, bo na to pytanie mozesz sobie sam odpowiedziec. ogolnie to jestem ciekaw czy ty kozaku przygotowales jakas kare dla mnie? moze bedziesz odbywal regularne logowania do serwera arcania w grze jaka jest tibia, aby wydawac komende swojej postaci, by atakowala moja? myslisz ze to kogos rusza? blazen i tyle... prosze nie usuwac, niech se poczyta |
lolus czemu nie piszesz nic o deRRbach????????????:ddddddddddddddddddddddddddddd ddddddddddddddddddddddddddddddddddd
|
Cytuj:
http://img10.imageshack.us/img10/4497/judesovia.jpg |
Bidula SiĘ NajeŻyŁ
Luuz To Tylko PiŁka Tak Jak Gra Tibia |
Czemu Fire Dragon Rage nie jest z Interr?;o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ate A co mam pisac ? Po ostatnich derbach jak przyszlo was 600+~, napisaliscie ze 780 ( :O) bez flag transow oprawy.. i teraz niby cos sie zmieni ^^? Dobra, przyjedzie do was polowa polski i napiszecie ze bylo was milion :>? http://i42.tinypic.com/1zzswvn.jpg NASZYM KLUBEM ZZKKSS ! |
Cytuj:
Dopowiem jeszcze że zbliza się HIT Legia - Lech i mimo że nie jestem kibicem obu drużyn bede trzymał kciuki za Legię. Bo kto jak kto ale Lech mistrza mieć nie powinien. Tak samo powinien z ligi spaść górnik z lechią :) |
marcza kto jak kto ale ty masz racje
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:40. |
|