![]() |
smok cieni na 10 lvl paladynem
|
Cytuj:
GSa 16 druidem - LMM przez 20 minut. up/down jeśli się liczy Jak nie to po prostu draga i tyle. |
55 sorkiem frosta/dla
23 pallkiem gsa/hero |
Cytuj:
KURWA TO KONTO KOLESIA TO PROWOKACJA! ZBANOWAĆ GO KURWA Sry panie modku. @topic ja ice golema na 21 druidzie (new koncie)a na starym koncie to 28 lvl (teraz 39) draga |
Lorda Voldemorta w piątej części 'Harry'ego Pottera' na Xboxie!
|
Jakiegoś komara co mi właśnie na kolanie usiadł.
A tak tibijsko to pokonałem polaczka. Wyszedł mi z expowiska kiedyś. |
Ja tym 19 palkiem uwaliłem rsa 30 sorka i na 16 lvlu draga w kanionie przy kazzo. 1 drag i dragonka :cup:
|
teraz ja :D
1. 16palkiem solo ws wyw :P skil 60/54 2. solo 20 lvl sorc vs wyw ;p zeszło 4 mp :) |
Cytuj:
|
62 Pallem (86/70 wtedy +/-) Dl,a i rh ;]
|
:d
:evul::evul: 23 rp -> Drag bez uzycia potkow :D
:evul::evul: 50ek -> Bk quest solo, hero, 60 ek 2 dle i 1 drag <naraz>:evul::evul: |
^^ bueheheh
Hunter Uriziel (84 pall) - GHAZBARAN Z DEMETHESS !!! xD Moja Chwala niestety hacked Doower (83 Ek) - Jaggernaut Na Poi z Bomba Boys :) a solo Hunter - DeMc xD a Doower - Nic innego niz dle nie huntalem xD |
216 kin demc solo ^^ potow nawet nieliczyłem ;p....
|
36pall dl
18 potkow :-) i tak myslę, że to mało jak na dl'a :) |
best solo:
wyweryn :P 16palkiem skill 60/55 mlvl8 wyweryn solo 20 sorcem mlvl 25+ z exevo flam hur :p |
Nie wiem czy to dobrze ubiłem na 15 lvl beholdera solo Knight
|
orszabala 17 master sorcerer bilem z sd
|
solo dragon 17 pall, miałem 10 potów skills 49/37 [done]
solo dragon 21 sorc, miałem bp manasów [done] zabijałem dragi jeszcze innymi noob charami ale to już +30 lvl |
14 palek dragon
Ok. 45-50 ek - 2 gsy exori style 55 ek - 3x bog raider+mutated tiger, też exori style 52 ek - earth elemental Teraz pracuję nad wyrmem + gs :D |
Best team (ja bloker) - warlock, behemoth, 3 dl'e naraz, hydra, infernalist - 51ek
Best solo - 53ek dl, 49 palek dl |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34. |