![]() |
|
@up,
Prawdziwa jazda jest bez wazelinki. Tylko mięczaki potrzebują smarowideł doodbytniczych :< My z Dromem jeśli już to jedziemy z takim sprzętem: http://allegro.pl/item204960474_wibr...warancja_.html |
@Drom.KOrektor
aha Rozumiem :D DROM se Stoi [jak to wielbład] a ty go tym czymś zadowalasz?? xD |
Stulić qwa pyski. -.-
; P |
EJ Spamujecie, a nikt moich seksi fotek nie komentuje!! ;(~~
@down Wiem :P |
One są seksi :)
|
Ja w pierwszej klasie podstawówki krzyczałem "zerówka parówka" i byłem taki dowcipny, że łohoho. W drugiej klasie krzyczałem "pierwszaki to dzieciaki". To się nigdy nie nudzi, a że potem kiepsko się wszystko rymuje to się mówi "czternastolatki som gupie", "czynasto to dupyki i guwniaze". Ale mi nadal się to podoba więc wszyscy co macie <<<15 lat = hehe gupki jesteście!!
|
Glamri! Daj cos specjalnie dla mnie ^^.
Jakos pogubilam sie w waszej konwersacji, dlatego tez nie nawiaze do niej... Przydaloby sie wyjasnienie ;) |
Masz 17 lat? To ponabijaj się z 16/15/14 latków, zobaczysz jakie to przyjemne i odrazu załapiesz o co tu chodzi ;p
|
Cytuj:
|
Klimmek pamietam cie z Secury ;-)
Gralem Acid'em ~ Pozdrowienia. |
Szkoda ;(. Ale jakies ladne by moglo byc, no prosze ;).
Chce wiecej! :P. Albo mi wyslij jakies... |
Cytuj:
@EDIT: Czesia, jesteś jazzy bo pijesz dwa brofce na raz! Ticz mi! |
O... Ktoś tam wypasa świnie... I karmi je piwem...
|
@ up
1. chyba poi jak juz 2. masz za malo inteligentne teksty zeby po mnie jechac, byle co mnie nie obraza; p |
Jak ja lubię zdjęcia Luthiego. Nie wiem czemu, ale są fajne. Wywołują u mnie dziwaczny rechot.
HE_HE |
grzybki!!! <3 <3 <3
|
Luthi, skąd ta fotka z grzybami i nasionami?
|
No jakto... z Katowic a jakze :).
Z Amsterdamu.;p |
Cos wam nie wychodzi bycie forumowymi blaznami
|
Oo CO jest juz od prawie 3 dni nikt nic nie pisze Oo Wczesnie wakacje zaczeliscie czy co? :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57. |
|