![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pierwsze oficjalne pokazanie postaci :D
http://img394.imageshack.us/img394/2906/beztytuulxv.png I odrazu pytanie, za ile ten scroll pójdzie ? :D (eMS) |
Cytuj:
|
@up
nie cytujemy zdjec a w slimaki dal to dal potem zadnego skilla sie nie uzywa z 1 job'a chyba ze haste ale to taki zajebsity skill ze ho ho:baby: a co do scrolla to nie wiem czy ktos kupi |
Nie dosc ze BW to jeszcze one handed xdd gl anyway
|
Ja tego scrolla z BW atk gościowi za 70k opchnąłem xD.
|
A ja zyje z tych scrolli teraz az przestalem expic :o godzine stoje kupujac scrolle potem stawiam na caly dzien na fm i 10m do przodu xD hail nubki sprzedajace glvoes att po 1.5m i inne 60 % po 200k :D
@golumek tak, ja z nx nie mam problemu bo nie mieszkam w Polsce |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Jak jeszcze ciastko bylo takie gloves +5 za 500 k mozna bylo zrobic ;p
(sam tak zrobilem) @down xD nie przesadzaj ;D ale prawda jets taka ze 3 dychy za 4k nx to troche sporo |
Cytuj:
|
Mam jakiegoś buga, od razu po wlogowaniu na postać mam d/c :(:(.
Ktoś z was również ma ten problem?? |
Ale powiedz, jaką wersje gry ściągnąłeś, bo jeżeli globala, to masz 2 godziny ściągania instalki w plecy. Jeśli europe, to hmm... Może coś wykrywa jako "hack" i dostajesz dc o.O
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Napisałem, że zaraz po zalogowaniu na postać mam natychmiastowy dissconnect z servera. Czasem udaje mi się wbić lecz gdy przejdę o 4-5 mapki znów następuje dissconnect.;( @Pawolka93 Gram na Ems i nie mam hacków. Problem w tym iż przedwczoraj grałem normalnie moglem wbijać o której chciałem. A od wczoraj mam co chwile dissconnecty. Udało mi się dziś rano wbić o godz 11 coś i pograć trochę. A teraz o godzinie 16.30 wbijam i od razu dissconnect. |
Gdzie najlepiej expić 20 archerem?Podajcie kilka propozycji . Do tej pory chodzilem na Henesys hunting ground i na ukryte ekspowisko ze swiniami do ktorego niechcacy wszedlem.
Aha i powiedzcie czy dobrze poszedlem w skille. 3 w accuracy 1 w blow shot 1 w double shot 8 w zasieg 18 w critical shota. Zamierzam dobic critical shota na max i isc w blow shota. |
No gdzie expić to w sumie nie wiem, bo archera z 2nd jobem nawet nie miałem, ale jedno Ci powiem na 100% - idź w double shota a nie blow xP Double będzie Twoim podstawowym atakiem i to aż do 70 lvlu xP
|
Cytuj:
@tibijczyk222 ja chyba do 25 hhg i ant potem od 25 do 30 maski i tak jak npisal pawolka idz w double shota @btw co mi sie na aqua bardziej przyda strafe czy ar z ar to chyba tylko gobby jakies 2.1 k ze starfe szkoda ze ciagle tak nie wchodzi i 4 x ;D http://img145.imageshack.us/img145/4434/maple0005v.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02. |
|