![]() |
|
><
Można szału dostać z tymi kickami. Nici z DrAg hUnTu wrrr ><
|
Wbiłem mlvl:
http://i141.photobucket.com/albums/r67/Drymcio/mlvl.jpg Chwilę później mass kick a mnie 2 soldy biły :/ ale przeżyłem i dałem loga:( |
|
Żal !!!
Dziś już 3 razy kicklo kiedy to sie skończy szkoda pacca:)) nawet na rooku nie da sie grać:/ Już za pare dni wstawie troche ss
|
jebać tą tibie ... niech mi oddają dwa dni paca:P niechce mi się nawet logowac:) chciałem ss z full citizen zrobić a tu gówno :( mass kick i nie moge się lognąć
|
Dzis się tylko dałom Mlvl bic a więc są efekty i ss.
http://img463.imageshack.us/img463/2519/beztytuuot6.jpg GZ all advence. Aff te mass kicki X( |
Ludzie skączcie z tym spamem nudne to sie juz robi >.< Cip'ki maja problemy i nic to nie zmieni ,co wam daja te glupie kometaze " jebac ta gre " ; "niech mi 2 dni pacca oddaja" ; " nie bedzie mojego dragon hunta dzis"
no ja pierdole ohujac idzie ... |
:s
Dokładnie Sola ma racje macie 2 dni wolny time iddzcie na browara do parku czy pograc w piłke . Przezywacie to jak by był koniec swiata. Macie okazje zając sie Rl. No more spam bo nudzicie na maksa :S. Widze ze mase nowych ppl na forum heh :p
|
no bo wsyzscy tylko czekają aż servery będą normalnie chodzić :P Jebać tą gre i tyle :D wole pospamowac na forum niż logować się na 5minut i zaraz mnie wywali :D
http://img73.imageshack.us/img73/2605/wizardtextqd6.gif macie jakąś ciekawszą gre? albo otsa :D |
Cytuj:
|
To tylko gra ...
|
@Qnik no life?
wiesz mi na tej grze nie zależy :P jakbym grał 24 na dobe to można powiedzieć że niema zycia :D a zresztą jebie mnie to co o mnie myślisz :D niechce mi się jazdy kręcić bo zaraz bana dostane :D wiochmenie hsuahsaaha a jak ci sie nie podoba to że odbraziłem twoją gre bo napisałem: Jebać tA gre to sory ale jak narazie to goń się leszczu :D |
Heh, a wiecie co mnie wierci? ;D. Czy może jakiś 20lvl+ dobił lvl na tych mass kickach:D ja próbowałem ale jeden kick na soldach wystarczy...
To naprawde wkurza:( P.S. Zna ktos jakieś fajne enfo? :D |
To jest forum do wklejania SS a nie do gadania o tym jak ktos kogos nazwal.Prosze o SS.X(
|
Ano Passtor ma racje ;D Maszta okazje isc na swieze powietrze, a nie czekac na serv online jak na zbawienie... To tylko gra :] Sorka ze tez oftop ale jescze 10 postow nie mam...
|
Cytuj:
Wreszcie ktoś gada normalnie ^^ Na jaki temat się teraz nie zajrzy każdy przeżywa że nie pogra 2-3 dni a ja mam nadzieję że nie pogracie jeszcze następny tydzień i następny i już nigdy bo Cipsoft zbankrutuję ;p zajmiecie się czymś normalnym a nie graniem po 12h na dobę.!. Oczywiście z tym granie to nie do wszystkich, ale zapewne do połowy z Was =( |
Fajne zdjęcia. Dawaj jak najwięcej bo bardzo mi się podobają.
|
Gz All Advensów B) Może kiedyś wróce na Danere :] Cya... :]
|
Dzieci ulicy
Chciałem tylko powiedzieć żeby te kurwa "dzieci ulicy" nie na*******ały takich postów. Bo kurwa jak wychodziłeś na dwór tylko wtedy kiedy tibia nie działała to współczuje X( (Pare godzin przed update i w czasie ss hehe). Ty kurwa zrozum że niektórzy lubią grać wieczorem po dniu na podwórku i rano np. niektórzy kurwa grają podczas obiadu a raczej przed lub po gdy inni czekają na obiad. Dla niektórych ten błąd to nie powód do wyjścia na dwór tylko jebana nuda podczas gdy nie ma co robić osobiście gram z nudy i czasami nocą do pewnych godziny i w dzień kurwa nie ma jebanej chwili żebym nie wyszedł na dwór do kolegów jeżeli tylko tam są. Jeśli w tym momencie pomyślisz że moji wszyscy koledzy grają w tibie to się mylisz bo oni w większości się smieją z tej gry co prawda nawet jej nie znając.
Co do tematu to jak dla mnie niech tu będzie co dotyczy danery wszystko oprócz waszych kłótni bo mi to np pomaga że wbijam wieczorkiem i patrze na posty czy nadal są kick i już kurwa widzę że muszę się zająć czymś innym na szczęście jest telewizor + inny rzeczy związane z netem odwiedzam czasem wydarzenia z danery ale pustka i huj dobrze lepiej niech będzie jeden temat dotyczący danery i kłade na te wasze kategorie jak nie będziesz się kłócił nie będzie spamu napisz po prostu kto kogo i za co ujebał a reszta na priva że jeden jest lizodup a drugi nie to już nas nie za bardzo obchodzi szczególnie że to zwykłe wyzwiska a nie prawda w 90% oni tylko piszą że nadal są kicki i tylko przy okazji napiszą co tracą jakiś komentarz jak nie chcesz czytać to jak zobaczysz słowo kick przejdż do next posta. A i pierdole kurwy co kurwa przytakują jakby kurwa były lizodupami. Nuda zmusiła mnie do napisania tego postu i huj kłade na komentarze chyba że będziesz pierdolił jakieś głupoty bo głupoty nie znosze. Przepraszam za przekleństwa to tylko nasza mowa... |
haha ale zes sie zbulwersowal, fiu, fiu strach sie bac... (=
Blee czekam na 10 postow ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:54. |
|