Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Łodzianin 29-10-2006 16:07

No to Holu go zgasiles :P

Co do Creatora to tego Sokzu i ten 39 MS zrobiles dla niepoznaki :)

Michael Rzotkiewka 29-10-2006 16:26

@Holu
jejeje jestem noobem ^.^ hail! :-)

Kattinka 29-10-2006 16:57

@Neo
No nie wiem.. dla mnie to ,,zgaszenie'' nie było takie wspaniałe. Jestem zdania, że nie powinno się krytykować kogoś za coś, czego on sam nie może zmienić. Nie może sobie znaleźć dziewczyny... może jest nieśmiały ;p Albo od urodzenia nie jest też przystojniaczkiem. xD Nie to, że się Ciebie, Holu, bez sensu czepiam, albo, że jestem po stronie Rycka. Po prostu gnojenie kogoś w taki sposób jest troche dziecinne...

creator 29-10-2006 17:24

dla niepoznaki to skasowales swojego posta jak mowiles o 40ms =]
ja nie przybieram sie w inne nicki bo nie mam takiej potrzeby, w port hope mam swiety spokoj od tego kretynizmu z thais xD a jak ktos to bedzie chcial zaburzyc to napotka opor innych osob ceniacych cisze/brak noobow zabijajacych sumony xD

marcinekk 29-10-2006 17:36

Mam dziwna sytuacje:
Okolo godziny 13 probowalem wejsc na moje acc lecz pisalo ze jest zablokowane na 5 min, ponownie sprobowalem wejsc o okolo godziny 17.25 i wciaz jest to samo napisane i dotego za drugim razem pomylilem haslo (numer wpisalem dobry) i ku mojemu zdziwieniu pisalo to samo sprawdzilem wpisujac obojetnie jakie haslo do mojego nr to i tak pisalo ze jest zablokowane an 5 min, Czym moze to byc spowodowane??

Kasztaniaczek 29-10-2006 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez marcinekk (Post 1053990)
Mam dziwna sytuacje:
Okolo godziny 13 probowalem wejsc na moje acc lecz pisalo ze jest zablokowane na 5 min, ponownie sprobowalem wejsc o okolo godziny 17.25 i wciaz jest to samo napisane i dotego za drugim razem pomylilem haslo (numer wpisalem dobry) i ku mojemu zdziwieniu pisalo to samo sprawdzilem wpisujac obojetnie jakie haslo do mojego nr to i tak pisalo ze jest zablokowane an 5 min, Czym moze to byc spowodowane??

mi sie po grze na otsie pojebaly passy i tez tak mialem zmien passy albo poprosatu wejdz tak jakby cie zhackowali. i niech ci wysli jeszcze raz na maila acc numbera or zrob new passowrd ...

@Kattinka czemy takie gnojenie w ten sposob jest dzicinne gdybys widziala fote rycka z 1 klasy bys zmienila zdanie...
bez obrazy rycek ^^

marcinekk 29-10-2006 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek (Post 1054005)
mi sie po grze na otsie pojebaly passy i tez tak mialem zmien passy albo poprosatu wejdz tak jakby cie zhackowali. i niech ci wysli jeszcze raz na maila acc numbera or zrob new passowrd ...

@Kattinka czemy takie gnojenie w ten sposob jest dzicinne gdybys widziala fote rycka z 1 klasy bys zmienila zdanie...
bez obrazy rycek ^^

niestety na my account na tibi com tesz pisze bez przerwy ze jest zablokowane i nie moge nawet na konto wejsc:/

Łodzianin 29-10-2006 18:07

Pulpet wiesz czym moze byc to spowodowane? Poprostu ktos zna Twoj Account Number lecz nie zna dolu i za wszelka cene proboje sie wlamac.. Albo poprostu jakis posrany zart rl kumpla..

marcinekk 29-10-2006 18:13

@ up
Haslo zna tylko moj kuzyn (narkoman) i cos mi dzisiaj mowil ze ma jakiegos wirusa i powiedzial abym zmienil haslo ale juz wtedy nie moglem.

Kattinka 29-10-2006 19:02

@Mati
A czy to jego wina, że tak wyglada? Nobody is perfect.

marcinekk 29-10-2006 20:41

Odzyskalem account:) (poprzez tibie com, jednak na cos sie przydaje:P)

Narkoman 30-10-2006 08:09

@up
fajnie ze dales rade ;)

do wszystkich 8o

czy ktos tego chce, czy nie, mam knighta i na razie nim skiluje. Cos mi sie wydaje, ze jak dojde do 70/70 lub ewentualnie 65/65, to se pogram ^^. Mam nadizeje, ze sie cieszycie ;)
dlaczego? namowil mnie kumpel, mianowicie -Escheuso. Wiem, ze darzycie go "ogromna" sympatia, ale tak naprawde wiekszosc z was, nawet go nie zna, ale mniejsza z tym ;)

Łodzianin 30-10-2006 09:31

@Narkoman
Albo mi sie zdaje albo ktos mowil ze na zawsze od tibi odchodzi ;)

@Pulpet
Gratz

A moze Leo Lenidas powroci na Silvere? :>
No i moze Anarchia of Legolas? :>

Holu 30-10-2006 11:09

@Łodzianin

fajnie miec takiego qmpla jak Ty :evul: niedlugo znowu bede w Łodzi to moze sie spotkamy i skoczymy na jakiegos browca, pogadamy xD :D

@Kattinka

nie chodzilo mi o 'gaszenie kogos tam' tylko rycek bez sensu wypisuje cos na forum, poprostu to jest niepotrzebne wiec po co zaczynac jakies spory?:evul:

Łodzianin 30-10-2006 12:11

@Holu

Oo widze ze zakochales sie w Lodzi :evul:

A ja bylem tydzien temu na wycieczce w Tomaszowie, bylem w Centrum, ale jakeis 2h siedzialem w MC Donaldzie, moze sie spotkalismyh a nawet o tym nei wiemy :evul:

Dawergo 30-10-2006 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narkoman (Post 1054932)
@up
fajnie ze dales rade ;)

do wszystkich 8o

czy ktos tego chce, czy nie, mam knighta i na razie nim skiluje. Cos mi sie wydaje, ze jak dojde do 70/70 lub ewentualnie 65/65, to se pogram ^^. Mam nadizeje, ze sie cieszycie ;)
dlaczego? namowil mnie kumpel, mianowicie -Escheuso. Wiem, ze darzycie go "ogromna" sympatia, ale tak naprawde wiekszosc z was, nawet go nie zna, ale mniejsza z tym ;)

Fajnie ze wracasz ale zle ze z tego powodu... Mam nadzieje ze masz troche rozumu i nie będziesz robił tego co on...

MegameN 30-10-2006 14:32

@Narkoman
Mówiłem Ci, że wrócisz :D
PS. Bardzo się cieszę z tego powodu B)

Kacperka 30-10-2006 14:46

14:34 Skejt Skejcior [18]: PK jest na dc ;/
14:34 Skejt Skejcior [18]: i sie musialem wylogowac
14:35 Skejt Skejcior [18]: jakis Rycerski Michal
14:35 Skejt Skejcior [18]: znasz ??

zaraz pozniej napisal do mnie inny noobek.. czy znam Rycka itp.. ze go bije.. itd.. znam troche tych noobkow.. chcecie to sie smiejcie.. ale chyba na tym forum byl juz poruszany temat zabijania polakow na dc.. dlatego nie komentuje tego zdarzenia..

ludzie nie sprzedawajcie postaci.. pozniej polacy sa uznawani za noobow i pk.. nie jedna osoba mi mowila ze nienawidzi pl bo zabijaja za darmo.. aff.. faktycznie fajny nowy owner.. n/c

Łodzianin 30-10-2006 14:56

@Kacp
Ehh.. Niestety nowy owner jets noobem. Myslisz ze ma 60 lv i skills 80/80~ to juz jets potezny :S

Kattinka 30-10-2006 15:08

@Holu i Neo
Powiedzcie kiedy, to ja też wpadne xD
@Holu
W gruncie rzeczy to ja tez tu jestem niepotrzebna. Nie lubie po prostu jak ktoś na kogoś bluzga bez sensu, można przeciez powiedziec co sie ma na mysli delikatniej... ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:50.