Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wydarzenia z Morgany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70602)

nalog 09-05-2007 17:51

Tibia to tylko gra a piksele i pier***enie na forum nie mają nic wspólnego z patriotyzmem. Władza nad serwerem nie jest warta tylu obraz i pesudo-patriotycznych wypocin... Caleth idzie za tymi, których zna. Liczyliście, że porzuci "przyjaciół" dla swoich rodaków, bo prawdziwy patriota chce żeby to polacy rządzili w Tibii! Debilizm... Przyjmijcie do wiadomości że to jest TYLKO gra.

Co do określeń w stylu "typowy polaczek" to w zupełnie zgadzam się z tym co napisał Lavio.

A co do ciebie Crealcośtam, to najlepiej stul pysk a dokładniej odłącz klawiature. Jak przeczytałem "bo nas trzeba obrażać" to złapałem się za łeb. Polacy mają swoje wady ale nie wyskakuj z takimi tekstami. Zamiast obrażać nas i siebie, lepiej zachowuj się tak jakbyś chciał żeby każdy Polak się zachowywał i dawaj sobą przykład, że stereotypy o Polakach nie dotyczą wszystkich. Lepsze to od żałośnego "nas trzeba obrażać".

Vacek 09-05-2007 17:59

Ehh... A dla mnie większość tych cool wannabe zostanie typowymi polaczkami :)

Spai 09-05-2007 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crealnex (Post 1420791)
Bo nas trzeba obrażać.
Taki żałosny naród.
Cóż zrobisz?

Załosny to jesteś ty... lepiej wyjdź z tego forum ;]
Starzy cie pewnie bluzgają ,więc uwazasz ze to jest normalne... :)

Lavio 09-05-2007 18:29

@Co-mbo

Dziękuję za poparcie..

@reszta

Możecie tyle nie przeklinać, bo to nie wnosi nic nowego, a wręcz przeciwnie.. bo to powoduje że forum wygląda jak spirala, która dąży ku dołowi czyli spodleniu.. A forum ma być dawcą informacji z danego świata, a nie dawcą nowych przezwisk, wulgaryzmów itp.

Onionhawk 09-05-2007 19:08

"Liczyliście, że porzuci "przyjaciół" dla swoich rodaków, bo prawdziwy patriota chce żeby to polacy rządzili w Tibii! Debilizm..."

100% popieram

@up

To co wypisales pod "reszta" ksztaltuje nasz w oczach innych.

i nie myslcie sobie ze jak napiszesz po polsku to inni nie dowiedza sie co napisales... to i tak wyjdzie na jaw, i te glupoty sa brane pod uwage, gdy ktos ocenia polakow, i jak takie osoby wyzywaja same siebie i nie traktuja sie powaznie, cala tibie traktuja jak glowne zycie a nie gre to potem jestesmy wyzywani od "polaks" -.-

Quini

Crealnex 09-05-2007 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spai (Post 1420871)
Załosny to jesteś ty... lepiej wyjdź z tego forum ;]
Starzy cie pewnie bluzgają ,więc uwazasz ze to jest normalne... :)

Oj nie bluzgają ;]
I mówię co myślę, tak jak powiedział tam ktoś kilka postów up~.
Pojedzie polaczek, zarobi, nachla się, i taką mamy opinię.
Więc Ty Spai, wielki 35+, który wszystko wiesz najlepiej, przymknij się ;-)

@UP
Nic dodać, nic ująć.

@Lavio
Ale przekleństwa są częścią języka polskiego...

Co-mbo 09-05-2007 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crealnex (Post 1421123)
Oj nie bluzgają ;]
Więc Ty Spai, wielki 35+, który wszystko wiesz najlepiej, przymknij się ;-)

@UP
Nic dodać, nic ująć.

@Lavio

Weś sie stul pajacu czego tak ukrywasz ten swoj nick. Boisz sie hhahahahahah;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Nie kaz nikomu sie przymknac tylko sam sie przymknij MOCZORYJU.

BTW. Mnie stac na Z@L DLA CIEBIE -.-8o

nalog 09-05-2007 20:25

Cytuj:

Oj nie bluzgają ;]

Heh, to fakt że tak bywa i to dosyć często... Ale ty też jesteś Polakiem i narzekanie na "reszte" nie sprawia że przestajesz nim być. :) No i jako naród mamy też swoje dobre strony. Takie zachowania są głęboko zakorzenione w psychice Polaków, imho najlepszy sposób na zwalczenie tego to świadczenie samemu za siebie i nie przejmowanie się resztą. Jeżeli nie możesz wpłynąć na innych słowami, przekonaj ich czynami. Sam bądź w porządku i nie dbaj o "reszte".

P.s. Sorry że tak na Ciebie najechałem w poprzednim poście ale zdenerwowało mnie to co napisałeś.

Vacek 09-05-2007 20:35

Cytuj:

Oj nie bluzgają ;]
@Lavio

Nie musza byc uzywane co 2 slowo... Chyba...

OWRZ 09-05-2007 21:21

Hmmmm ... może skończymy już pisać o PATRIOTYZMIE. Koniec obzywania się i pisania obraźliwych postów o narodach ITP ... zacznijcie pisać ciekawe wydarzenie i ciekawostki z MORGANY. Dziękuje.... :]

Spai 09-05-2007 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OWRZ (Post 1421402)
Hmmmm ... może skończymy już pisać o PATRIOTYZMIE. Koniec obzywania się i pisania obraźliwych postów o narodach ITP ... zacznijcie pisać ciekawe wydarzenie i ciekawostki z MORGANY. Dziękuje.... :]

Szkoda tylko ze najwiekszy pajac na tym forum (czyt. Crealnex) , jest z nami tutaj na forum :( i co najgorsze , wypowiada się. :/
@Crealnex
Nie gram w tibie więc nie wbije 35 lvl'a , btw. Napisz jak zrobisz awans z 20 na 21... :). Ja rzadko coś piszę , a ty bluzgasz innych ... zyskując rzesze " fanów ". btw. Ja o patryotyźmie nic nie gadam więc nie wiem o co ci chodzi.
@Do ludzi uczestniczących w wojnie.
Jezeli bylisbyscie tak laskawi , jak bedzie openbattle zróbcie filmik i wzućcie go na tibiacams- było by super ;P

Delarev 09-05-2007 21:51

tak ja też bym plicksował o filmik z jakiegokolwiek battle :P

HardClan 09-05-2007 22:07

No to zaczynamy ;)

@Większość
Tylko takie przypomnienie, że Tibia to gra.

@Narodowść
Mogę trzymać z br, swe albo z kimkolwiek będe chciał bo oni potrafią 'mnie szanować'. Jeśli tak jest to okej.

@Avis vs Succ~
Każdy chce walczyć na SWOICH warunakch...musicie to brać pod uwagę.
Każdy ma swój plan i swoje techniki i nikt mu tego nie zabroni ;)

@Nirek
Ludzi w wojnie pomagających...zaliczmy jako War Related Frag

@Zaznos team
Jeśli chcesz 1vs1 na Tibi to z chęcią go przyjm,nę, bo zasłużyć na sd od combo bot to naprawdę 0 <zero>. Gra się for fun. DLa Ciebie zabijanie to fun dla mnie również, ale każda zabawa ma w sobie coś pięknego...

Czyli...
Można się dobrze bawić bez alkoholu? Tak.
Można grać w Tibie bez botów? Tak. I to naprawdę jest fun ;)

Mielosz 09-05-2007 22:15

Reasumując ostanich 40 (no może 60 postów)- nie licze wyzwisk i itp. itd. ofc

Nizahem gra Russel ale to już chyba wiedzą wszyscy, a przynajmniej Ci co czytaja forum na tibia.com

Jofag nie należał do Avis nim padł - mi to zwisa czy się liczy czy nie ważne że padł :p

Moim zdaniem jako frag nie powinien sie zaliczać ten hacknięty char z Succ~ jego nicku nie pamiętam już:p Jako dowód niedowiarkom moge powiedzieć tyle że nie znam osoby ktora dala by sobie 5 razy zabić postać i to na tym lvlu

@up

też mam nadzieje że będzie filmik z OB, ale kręcony przez uczestnika wojny a nie jakiegoś noobchara

@ Avis vs. Succ~

Obie gildie zgrywają kozaków, a wlaściwie niektórzy jej członkowie, ale chyba bardziej by sprowokować przeciwnika a niżeli naprawdę kozaczyć ale oczywiście moge się mylić:) . Nie dziwie sie też obu gildiom że nie chcą walczyć na terenie gdzie przeciwnik ma przewagę.

@ Polacy vs. Polacy

To jest gra i sluzy rozrywce oraz ma na celu jednoczyć ludzi z rożnych krajów, anie potęgować rasizm i homofobie. Każdy ma prawo wyboru i propagowania własnych poglądów, ale z wyjątkiem takich które obrażają odczucia innych:p

@Avis
Chcialbym aby na tym forum wypowiadalo się więcej Polaków(Polek) z Tej gildii, jeżeli to robią niech się ujawnią bo chcialbym znac opinie obu stron tego konfliktu :)

omg ależ ja to mądrze napisalem :p

Babis 09-05-2007 23:53

@up

Pomysł :] podpisuję się pod tym

@up do wszystkich z podniesionym ciśnieniem:
Dajcie na luz chociaż przez jakiś czas. Szkoda spamować obelgami itp. jak trwa wojna.
Więcej szczegółów od wtajemniczonych, a najlepiej od biorących czynny udział w konflikcie obu gildii. Gram na Morganie i zależy mi na informacjach jasnych i obrazowych. Z góry thx;)

Ashlon 10-05-2007 00:59

Widze, ze zmierza to w nieodpowiednia strone. Temat dot. ''polaczkowania'' i patriotyzmu skonczony, teraz zajmijcie sie innymi watkami tejze wojny ;)

Lavio 10-05-2007 08:03

@up

No w końcu jakaś reakcja i od razu popieram.

Nireek 10-05-2007 09:51

orshaball ??? jaka szkoda ze nikt nie zabije ;/

Fureyka 10-05-2007 10:25

@up
Orsh~ jest?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mielosz (Post 1421534)
@Avis
Chcialbym aby na tym forum wypowiadalo się więcej Polaków(Polek) z Tej gildii, jeżeli to robią niech się ujawnią bo chcialbym znac opinie obu stron tego konfliktu :)

Tylko ja mam tu konto i chcialam wam pisac opinie Avis, jednak sie nie da bo po kazdym moim poscie pelno waszych z bluzgami (patrz posty nizej?), wiec to nie ma sensu.

Jesli wam zalezy na filmikach to moge wrzucic te z fragami Avis.

Nireek 10-05-2007 10:40

@up tak jest orshaball

pokaz jak zab'ster pada

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:31.