![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Lol, czytaj uwaznie. Arcurad La'Flak z Weraxinem blokowali przejscie , a Gammbler , Lord Sensej i Anarchos na*******ali all. To bylo cos ala oboz zaglady. Stoja w zamknietym przejsciu i nagle GFB GFB GFB itd. itp. i dawaj armor, BOH'y itd. itp. Po 2. MYsle ,ze kazdy co tam byl znienawidzil Wanted i moze nawet do DoF-a niektorzy przejda. @Horrigan I ta , i ta xDD @Co do filmikow. Juz wczesniej je widzialem ,ale do teraz sie z tego smieje. Ten lektor to po prostu wymiatacz. WWW.Ziomy.50.centa.patrz.pl To jest o wiele lepsze ,ale nie o Tibi .haha. |
akcja na banshee normalnie jak gang olsena
|
Cytuj:
|
@ Talib
Ten lektor to "Syntezator mowy Ivona" @ Banszi quest Widziałem keidyś filmik z podobej akcji("no Bapupa plx!"). Nie wiem jak można być tak cholernie naiwnym i pójść z Głomblerem na quest -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kurw@ sorry przylamiłem. Pomyłka:baby: A pozatym Mioduch mi wszystko powiedział ;)
|
Kończymy tego banshee~, czy nie kończymy... ? :rolleyes:
|
Normalnie Del Torro ;)
|
@Seyl
co ja mam do tego co ty na forum piszesz? ja Ci tylko tłumaczyłem jak byłes u mnie oco chodzi z tym wycofywaniem kasy za pacc.... nastepnym razem przeczytaj dokładnie i nie pisz postow kiedy jestem w WC :D :baby: |
Banshee Quest
A oto czego moglismy sie spodziewac. Cala ekipa z banshee Quest jest hunted. Brawa Dla Gammblera.
Zgadzam sie z Horriganem 3/4 tej ekipy to byly noobki ale tej 1/4 zal @down Regulamin Forum.Tibia.pl Jakich treści w postach zawierać nie wolno: 1. Wulgarnego języka, przekleństw, wyzwisk i obrażania innych userów. Nie wolno również omijać auto-cenzury poprzez wstawianie kropki w srodku wyrazu bądź zamiany np. "u" na "v". |
Wywiad z Drazem....
|
Kórwa Miodóch nie fikaj bo na zajeciech cie zrobie PA i bedziesz do domu wracał w majtkach. Wyjebał bym ci plombe ale cie kórwa lubie. Dobra a teraz kórwa dam linka na filmik, tylko nie płacz powiem ze to od ciebie kozaku. I z tym kozaczeniem to pora z tego wyrosnąć bo ty jak draz grzejesz pz'ta i przez 2 lata nie expiles. film o drazie:http://tibia.wywiad.z.drazharmem.patrz.pl/
|
Cytuj:
hahaha ta akcja ze skorpinami mnie rozjeba*a. Pamietam te dedy :D |
BUAUHAUHAHAUAUHAUHAUHAUAHUAHUAHUHUVHAUHVUAHUVHUAVU HUHVUUhvuHVUHuvhuUAHVUAHVUDVSvuhUVHUVHUvhuvhuHVAUH VUhuvhauvhuAHUahva.
To do filmika. |
Jeszcze troche czasu i obczaje kilka programów to zrobie z Mioduchem filmik o calutkim wanted. Będzie jazda bez trzymanki. Mioduch obczajaj Movie Maker a ja sie zajme scenariuszem. Składajcie propozycje... Dajcie linki do edytorów wideo, linki do filmów od tibi... Postaramy sie je przerobić.
|
@up
Seyl ja Cie zdeczka nie pojmuje :D Post wyzej jeszcze mnie wyzywałes ;] ale Zeus z ekipa wyprzedzili nasze plany :P ale trzeba zrobic inne ;] |
Cytuj:
Po 1: Ty nic nie masz do tego (to po co piszesz tego posta) Po 2: Ja bym tak nie gadal wszystkiego o wszystkich, kiedyś mozna się przejechać na tym. (i nie wmawiaj mi ze ja ci przejade bo tak tu kórwa nie napisalem, i blłagam nie kozacz sie ze walisz z SD w ludzi po xxx bo mnie to nie interesuje, tym bardziej ze z tego prawie nie korzystasz) po 3: Dlaczego ja cie lubie? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:00. |
|