![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Uwaga ! !
Witam to mój 1 posta na forum ale :
Cipsoft powiedział oficialnie na świecie Harmonia ponieważ to tam został zdobyty Spike Sword i to nawet 2 krotnie !!! Dlaczego już wam wyjaśniam : - Dlaczego dżwi były otwarte ?? Ktoś musiał je przecież otwożyć. Więc Potty of Harmonia niezdobył go 1. A teraz co powiedzieli GM'owie : -To start the quest go to mino hell. 2 dna - Yeah Potty have it but have Luck. Becouse some ([ONE]) open the dor with GOLDEN KEY ! 3 dnia -Potty of Harmonia : Yeah some one open door for me and i saw ded Mino Mage Student. - GM : Yeah Mino Mage Student drop key but one of 10 times you must have warry lucky. Jest to orginalna wersia nic nie zmyśliłem Pozdro ~ |
Cytuj:
|
http://tibia.pl/earth.php?x=32120&y=32051&z=13&q=217.63
czy to bug? edit: looknijcie co jest poziom wyzej |
Cytuj:
|
Cytuj:
Scross=] |
STONOGA cos w tym jest kiedys jak bylem na rooku to poszedlem z kumplami na minohell ale jak juz zeszlismy po schodach chodzil przy nich mino mag niewiem jak to sie stalo ale zdaje mi sie ze drzwi sie otworzyly i portal byl dostepny
|
Ten spike sword to jedna wielka sciema
|
@2up
A nie czasem [MONSTER]Apprentice Sheng[/MONSTER]? I edytuj posty.! |
Cytuj:
|
Ej no przeciez mowilas wyraznie "szukajcie sami" czyli jednoznacznie stwierdzialas ze miecz mozna zdobyc na rooku???:cygaro:
|
Przepraszam, ale czy ja powiedziałem, że zdobyłaś miecz z Questa? Ja jakoś tego nie widzę. Prawdopodobnie ty też nie...
SCross=] |
Tego nie widzialam :). Lecz skoro juz parenascie osob rozmysla nad tymi wypowiedziami gma... (ktore byly notabene smieszne) to jestem winna im wyjasnienia. To wszystko :).
|
Odpowiedz na pytanie Czemu najpierw mówilas "Szukajcie sami"?
@Scross'Rooker: Myslisz ze tylko dla magii RPG? No nic ja chce uslyszec od Slythi odpowiedz czemu powiedziala "Nie bedzie zadnego spoila,szukajcie sami" i dlaczego te posty zostaly skasowane? |
A co miała powiedzieć? Przez te kilka dni ludzie stali sie lepsi (przynajmniej większość) nie czekała na spoilery tylko szukała, duch i magia RPG ogarnęła rooka (przynajmniej większość). Postąpiła jak najbardziej słusznie.
A tak w ogóle gdyby powiedziała, że dostała od GM taki gość o nicku patton by się przyczepił, że ona ściemnia... Scross=] |
Cytuj:
A taki gosc o nicku Patton za swoje teksty jest przeze mnie ignorowany... |
Ale co ja ci zlego zrobilem? Ze chcialem sie dowiedziec jak wykonac quest?! Ja cie nic nie wyzywalem,bluzgalem to o co ci i wam ludzie chodzi?
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:35. |
|