Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73450)

Marcin24 27-12-2007 13:00

Cytuj:

LoL to co z tego ze daje ludziom objasnienie jak rozwiazac zagadke?
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=158845

YOziom123 27-12-2007 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FreQok (Post 1809712)
LoL to co z tego ze daje ludziom objasnienie jak rozwiazac zagadke?

Bez komentarza

Saddy 27-12-2007 16:11

Uwaga ! !

Witam to mój 1 posta na forum ale :
Cipsoft powiedział oficialnie na świecie Harmonia ponieważ to tam został zdobyty Spike Sword i to nawet 2 krotnie !!! Dlaczego już wam wyjaśniam :
- Dlaczego dżwi były otwarte ?? Ktoś musiał je przecież otwożyć.

Więc Potty of Harmonia niezdobył go 1.

A teraz co powiedzieli GM'owie :

-To start the quest go to mino hell.

2 dna

- Yeah Potty have it but have Luck. Becouse some ([ONE]) open the dor with GOLDEN KEY !

3 dnia

-Potty of Harmonia : Yeah some one open door for me and i saw ded Mino Mage Student.

- GM : Yeah Mino Mage Student drop key but one of 10 times you must have warry lucky.

Jest to orginalna wersia nic nie zmyśliłem

Pozdro ~

Slythia 27-12-2007 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saddy (Post 1810115)
Cipsoft powiedział oficialnie na świecie Harmonia ponieważ to tam został zdobyty Spike Sword i to nawet 2 krotnie !!! Dlaczego już wam wyjaśniam :

2 dna

- Yeah Potty have it but have Luck. Becouse some ([ONE]) open the dor with GOLDEN KEY !

3 dnia

-Potty of Harmonia : Yeah some one open door for me and i saw ded Mino Mage Student.

- GM : Yeah Mino Mage Student drop key but one of 10 times you must have warry lucky.

Pozdro ~

Hahaha :D. Gm sobie zartowal... Poza tym powiedzialam jak zdobylam tego sworda...

JanasMaster 28-12-2007 00:24

http://tibia.pl/earth.php?x=32120&y=32051&z=13&q=217.63
czy to bug?

edit: looknijcie co jest poziom wyzej

Pan Klocek 28-12-2007 11:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JanasMaster (Post 1811282)
http://tibia.pl/earth.php?x=32120&y=32051&z=13&q=217.63
czy to bug?

edit: looknijcie co jest poziom wyzej

Na Litość Boską! Było już mówione pierdyliard razy! To jest bug na tibia earth. Tibia earth robią ludzie, ludzie popełniają błędy, programy popełniają błędy. To jest błąd.

Scross'Rooker 28-12-2007 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saddy (Post 1810115)

2 dna

3 dnia

Pozdro ~

Wątpię aby Potty mówił: "ded", że GM mówił "dor" oraz, że mówi sie Orginalna wersia, otwożyć, dżwi, niezdobył i oficialnie...
Scross=]

Gaxe 28-12-2007 14:05

STONOGA cos w tym jest kiedys jak bylem na rooku to poszedlem z kumplami na minohell ale jak juz zeszlismy po schodach chodzil przy nich mino mag niewiem jak to sie stalo ale zdaje mi sie ze drzwi sie otworzyly i portal byl dostepny

Gaxe 28-12-2007 14:13

Ten spike sword to jedna wielka sciema

Metal'Hard'Rocker 28-12-2007 14:15

@2up
A nie czasem [MONSTER]Apprentice Sheng[/MONSTER]?
I edytuj posty.!

Slythia 28-12-2007 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scross'Rooker (Post 1811885)
Wątpię aby Potty mówił: "ded", że GM mówił "dor" oraz, że mówi sie Orginalna wersia, otwożyć, dżwi, niezdobył i oficialnie...
Scross=]

Ile razy mam mowic, ze nie zdobylam tego miecza z questu i nic nie wiem o quescie? Dlatego tez wszystko co mowilam (mowil potty) oraz gm w mojej obecnosci to jedna wielka bujda... W koncu trzeba bylo cos powiedziec....

Patton 28-12-2007 14:31

Ej no przeciez mowilas wyraznie "szukajcie sami" czyli jednoznacznie stwierdzialas ze miecz mozna zdobyc na rooku???:cygaro:

Scross'Rooker 28-12-2007 14:31

Przepraszam, ale czy ja powiedziałem, że zdobyłaś miecz z Questa? Ja jakoś tego nie widzę. Prawdopodobnie ty też nie...
SCross=]

Slythia 28-12-2007 14:43

Tego nie widzialam :). Lecz skoro juz parenascie osob rozmysla nad tymi wypowiedziami gma... (ktore byly notabene smieszne) to jestem winna im wyjasnienia. To wszystko :).

Patton 28-12-2007 14:54

Odpowiedz na pytanie Czemu najpierw mówilas "Szukajcie sami"?

@Scross'Rooker: Myslisz ze tylko dla magii RPG?

No nic ja chce uslyszec od Slythi odpowiedz czemu powiedziala "Nie bedzie zadnego spoila,szukajcie sami"
i dlaczego te posty zostaly skasowane?

Scross'Rooker 28-12-2007 15:03

A co miała powiedzieć? Przez te kilka dni ludzie stali sie lepsi (przynajmniej większość) nie czekała na spoilery tylko szukała, duch i magia RPG ogarnęła rooka (przynajmniej większość). Postąpiła jak najbardziej słusznie.
A tak w ogóle gdyby powiedziała, że dostała od GM taki gość o nicku patton by się przyczepił, że ona ściemnia...
Scross=]

Slythia 28-12-2007 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scross'Rooker (Post 1812079)
A co miała powiedzieć? Przez te kilka dni ludzie stali sie lepsi (przynajmniej większość) nie czekała na spoilery tylko szukała, duch i magia RPG ogarnęła rooka (przynajmniej większość). Postąpiła jak najbardziej słusznie.
A tak w ogóle gdyby powiedziała, że dostała od GM taki gość o nicku patton by się przyczepił, że ona ściemnia...
Scross=]

Zgadza sie... Nie wymyslilam nawetz zadnego questa.. Co w sumie byloby ciekawe :D.
A taki gosc o nicku Patton za swoje teksty jest przeze mnie ignorowany...

Patton 28-12-2007 15:17

Ale co ja ci zlego zrobilem? Ze chcialem sie dowiedziec jak wykonac quest?! Ja cie nic nie wyzywalem,bluzgalem to o co ci i wam ludzie chodzi?

Scross'Rooker 28-12-2007 15:24

Cytuj:

Dawac ten spoiler bo to jest juz szczyt chamstwa i za to nalezy sie bo to jest utrudnianie dostepu do questa!
Cytuj:

Mimo to ja nadal mysle ze probojecie cos zatuszowac,w kazdym razie poszukiwania beda napewno dalej prowadzone na kyrze!
Cytuj:

A ja mysle jednak ze ktos wykonal ten quest i teraz jakas grupa h-lvl na rooku chce to zatuszowac by tylko oni mieli ten miecz.
Dalej nie chce mi się szukać. Co do tego, że niby Slythia chciała zrobić szum to powiem, że szum był słuszny bo koniec końców miała tego Spike Sworda...

Salarigoth 28-12-2007 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patton (Post 1812117)
Ale co ja ci zlego zrobilem? Ze chcialem sie dowiedziec jak wykonac quest?! Ja cie nic nie wyzywalem,bluzgalem to o co ci i wam ludzie chodzi?

Gadasz glupoty,spamujesz i denerwujesz ludzi , styka?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:35.