![]() |
|
Cytuj:
ano Taifun jest jaki jest i mozna go lubic albo nie :) |
Cytuj:
Em... Cytuj:
|
Film z walki pod Tiq~ który tak bardzo chcieli¶cie ;)
http://uploads.tibiabr.com/download....58262fd70cf90c na Tibicams~ nie dałem bo tam max 2 mb można a to ma 2.11 mb ;>, więc nie pisać Rehost itp~ P0zdrawiam |
hehee
No payment ma ale tyle kasy to chyba nawet taifun :< ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
edit: Sorry za 2 posty zapomniałem edytować poprzedni. |
19:51 Norman Hella [6]: WIESZ CO SIE LICZY?ZE ZWIDEK POD TESCO KWICZY Z VISIONISTAMI JEBANYMI BANANAMI. MACIE RYJ JAK KARTON PO MURZYNKACH PZDR OD DJ ALISEJNY LOFMESYK ZOLTOS TORUŃ
Ja nie wiem co oni maj± do tej piosenki.... |
No dobra Ej Ima~ xD (sorry ze nie pamietam) czy moglbys nam napisac czy pozwolisz taifunowi placic bo bradzo by mnie cieszyla wiadomosc ze 300 lvl to Polak a zaraz po taifunie Mateusz ;]
|
Ja tam bym wolał żeby Imargam pierwszy wbił tego 300 lvla ;)
PS.Wiem że to nie za bardzo możliwe ale to co :D Mam nadzieje że nie dopu¶cicie żeby Taifun wbił 280 ,a co dopiero 300 !!! |
@up
A ja mam nadzieje że dopuszcz± :P |
no wiesz nie to ze jestem jakims zwolennikiem TAIFUNA. Wiem ze zrobil wiele zlego ale kazdy czlowiek ma szanse zeby sie poprawic ;]
|
^^
Cytuj:
Pragne tego aby taifun wbil jako pierwszy 300 lvl do tego wystarczy zaplacic za swoj blad plecak crystali :) |
Czemu nie wkoncu Ima pozwolil mu placic ;p xD
Czyli mozna powiedzec ze Taifun ma jeszcze szanse :D niech sellnie swoj domek i do\brze bedzie pujdzie se na hydry na nocke zbierze lotta ;] zeby wypelnic pustke albo przeznaczyc lott na runy :p xD Zawsze jest jakis wybor |
Cytuj:
hehe , o kase dla nas bym sie nie martwil gdyz taifun zbieral soczysty plecaczek crystali od poczatku srva ;)) Pozdro petro =***************** |
Ja jestem ciekaw jak zareaguje Taifun jak Mateusz będzie miał taki lvl jak on albo wyższy... kwestia tygodnia expienia
|
ima troche nie rozumie. Czyli Taifun ma kase ale nie chce placic??:D
Czy caly czas zbiera??:d |
^^
YoDog nie taifun niema kssy i chce placic masz pac? to przejdz se pod jego chate...a tak na powaznie wydaje mi sie ze taif zaluje ze dolaczyl do wojny a zaplacic niezaplaci bo niechce sie upokorzyc :] uhuhuhu gdyby h levele doszly do vision to kto wie ...:>
|
hehehe pacc mi sie skonczyl.. dokupilbym ale czasu na to nie mam ;] a chcetnie wyslucham jak wyglada jego chata;p
A pozatym czekam do wakacji jak bede mial czas na gre to sobie wykupie i zterroryzuje Furore;p x |
:)
Taifun ma kase ale nie chce placic ... ;d
Jest pare mozliwosci ;p 1) Taifun placi , cala tibia sie z niego smieje <taifun odchodzi> 2) Taifun nie placi , war trwa 2-3 lata <taifun odchodzi> xDDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57. |
|