Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

sliver 18-11-2006 22:01

boze, dlaczego wy sie w szyku nie trzymacie :confused:

i taka moja mala dygresja wy jebiecie wszystkie akcje nawet gorzej niz ryba, a myslalem ze to nie mozliwe :D

Xairax_pl 18-11-2006 22:07

http://i104.photobucket.com/albums/m...War/UO0062.jpg
My sie szyku nie trzymamy?
Po za tym zobacz na gorna czesc ekranu i sie przyjzyj. Maciek mial sporo szczescia.

aragorn uczciwy 18-11-2006 22:08

Haha skad go wytrzasli?:P

Xairax_pl 18-11-2006 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1086829)
pojebane ostawienie za przeproszeniem juz tutaj widze trzeba bylo sie ustaic w jednej lini knighci z przodu a nie pomieszane jakis szyk prostakatny chyba i potem jak zwykle run run ratuj wlasna dupe sux ;< az mi zal

Dobrze bylo, tylko gdyby nie te nooby co nas przesuwaly. Jak widziales filmik to wiesz o co chodzi.
Moze i popadalismy, ale takie mielismy zalozenie, ze jak padamy to wszyscy i nikt ma nie uciekac, wiec nie rozumiem o co ci chodzi z tym "run run ratuj wlasna dupe".

Jakby nie patrzec na fragi to bylaby to dobra walka :)

sliver 18-11-2006 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xairax_pl (Post 1086844)
Dobrze bylo, tylko gdyby nie te nooby co nas przesuwaly. Jak widziales filmik to wiesz o co chodzi.
Moze i popadalismy, ale takie mielismy zalozenie, ze jak padamy to wszyscy i nikt ma nie uciekac, wiec nie rozumiem o co ci chodzi z tym "run run ratuj wlasna dupe".

Jakby nie patrzec na fragi to bylaby to dobra walka :)

no bo chyba ze 3 osoby zostaly wypchniete pomiedzy hwl byle gdzie odbyla sie egzegkucja.. gdzie byla wtedy reszta? pozatym.. nie wiem jak to ujac jak sie patrzy to widac zajebista sile ktorej nie umiece wykorzystac. 143 dostal takie kombo ze w pol sec mial deep red niemalze. ale to pojedyncze sprawy sa niestety bo sd malo od was lata

Rybzor 18-11-2006 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xairax_pl (Post 1086820)
[IMG][/IMG]
My sie szyku nie trzymamy?
Po za tym zobacz na gorna czesc ekranu i sie przyjzyj. Maciek mial sporo szczescia.

No tak kazdy wszystko widzial, ale nie liczy sie ze ktoś na redzie sie wyuhal tylko to czy padł, poza ayl spoto szczescia mial tez xees pod bramą ab etc... ale liczą sie fragi, a szczęscie sprzyja lepszym... mozna by komentować fragi (te niekorzystne;p) kazdego z Was, ale nie ma sensu.

Co do noob charow to fakt bardzo uprzykrzały Wam życie..

sliver 18-11-2006 22:28

ale nawet na tym ssie widac ze "zwarcie" nie bylo odpowiednie za to "rozwarcie" bylo za duze

Xairax_pl 18-11-2006 22:35

http://i104.photobucket.com/albums/m...War/UO0072.jpg
Musze sie pochwalic tym :D 3 albo 4 m walle sa moje i dzieki mnie wanos padl.
Moze glupio wyglada takie chwalenie sie, poza tym nie wiem kto gral na wanosie, ale pamietam jak Alex sie cieszyl jak uzyl destroy fielda i przesunal Atnaza i biegal potem i krzyczal jak noob "I DF'ED AND PUSHED HIM", wiec robie tak samo :p

Rybzor 18-11-2006 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xairax_pl (Post 1086883)
[IMG[/IMG]
Musze sie pochwalic tym :D 3 albo 4 m walle sa moje i dzieki mnie wanos padl.
Moze glupio wyglada takie chwalenie sie, poza tym nie wiem kto gral na wanosie, ale pamietam jak Alex sie cieszyl jak uzyl destroy fielda i przesunal Atnaza i biegal potem i krzyczal jak noob "I DF'ED AND PUSHED HIM", wiec robie tak samo :p

Też to pamietam.. tam na d lair ;D...

Teraz trzeba poprawić morale i wdupić nastepna bitwe;p

Xairax_pl 18-11-2006 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1086890)
Też to pamietam.. tam na d lair ;D...

Teraz trzeba poprawić morale i wdupić nastepna bitwe;p

Morale nie sa az takie zle, uwierz mi :p

Celmir 18-11-2006 22:59

Na Master Dubim grałem ja.Poskładałem sie bo dostałem sd od Kondy,Lovize,Xairaxa i od 2 noobów.Było to takie combo, że nie było opcji abym sie wyuhał:P
Gratki dla Lovize i Xairaxa za ładne ciskanie we mnie sd'kami :P
A pozatym musze powiedzieć, że chodziaż znowu wdupiliście to była to całkiem niezła bitwa w waszym wykonaniu:P

aragorn uczciwy 18-11-2006 23:00

Żenujace... po obejzeniu filmiku.. po prostu patrzec nie umialem an to to ogladnolem clay na najszybszym tempie... czasami nuubki lepiej graja na war otsach wam powiem:P nastepna walke jak bedziecie robic to sie zgadajcie zeby wsyzyscy byli;] w sumie to w ab mogliscie sie utrzymac dluzej, a sorki+druty+palki mogli z daleka nawalac w kogo podeszedl
all w 1 osobe i wtedy po takim kombo nie ma sie szans przezyc:P

PS: Rumcio i Dajmos stali chyba najbardziej z tylu:P

Raziel kosiaz 18-11-2006 23:44

Witam wszystkich.
Od dawna przyygladalem sie temu poscie lecz nie dzialala mi poczta i nie moglem odzyskac konta.
Fajny filmik z wojny szkoda tylko ze ci z As i innych nie walcza lepiej
Lepiej jest jak jakiegos sorka by lali bo ma malo hp szybko padnie.

Vienek 18-11-2006 23:53

huhu no nic moge tylko powiedzieć brawo dla Lithium tylko mógłby mi ktoś podać fragi?? :>

Raziel kosiaz 19-11-2006 00:36

Dobra dobra rozumiem tez wkoncu nie chce wojny na galanie.
Ale troche nie za duzo pojeby itp . ?
Mam nadzieje ze nastepna wojna odniesie wieksze skutki

Xairax_pl 19-11-2006 00:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1086947)
Żenujace... po obejzeniu filmiku.. po prostu patrzec nie umialem an to to ogladnolem clay na najszybszym tempie... czasami nuubki lepiej graja na war otsach wam powiem:P nastepna walke jak bedziecie robic to sie zgadajcie zeby wsyzyscy byli;] w sumie to w ab mogliscie sie utrzymac dluzej, a sorki+druty+palki mogli z daleka nawalac w kogo podeszedl
all w 1 osobe i wtedy po takim kombo nie ma sie szans przezyc:P

PS: Rumcio i Dajmos stali chyba najbardziej z tylu:P

Nie moglismy dluzej w ab siedziec bo juz do nas statkiem plyneli.

Celmir 19-11-2006 01:05

Nie ma co się wyzywać, bo HWL ma poprostu większe doświadczenie.
Najgorzej wam nie idzie, a musze powiedzieć, że z każda btiwą coraz lepiej.
Doprowadziliście Macieja[Aylitha] do deep red.<--Pozytywne zaskoczenie:P

aragorn uczciwy 19-11-2006 01:09

@up
hmm nom o tym nie pomyslalem;/

@AS
Jak bedziecie potrzebowac osoby ktora bedzie sio w wojnie to piszcie:P
Zawsze troche podratuje:P jak np Xym Samuray na filmikuxD

Hmm mysle ze bylby calkiem inny rezultat wojny jakby wszyscy uczestniczyli... z lithium byli chyba wszyscy a z AS nie;/

Ascario 19-11-2006 02:30

Po tym jak ogladnalem filmik moge powiedziec 2 rzeczy
Pierwsza: Gratulacje dla Lithium, walka byla calkiem niezla.
Druga: Nie wiem czy tez to zauwazyliscie, ale prawie kazdy noob char ktory tam byl przesuwal czlonkow AS, widzialem filmik nagrywany przez Rostka i na nim widac tylko naszych. Tak nie moze byc, trzeba teraz zorganizowac battle na pacc area i mysle ze bedzie troszke lepiej. Tylko czy Lithium sie na to zgodzi? Dzisiaj gadalem z Aylitha po battle i on twierdzi ze nie ma szans walki na Ankh bo : "nie bedziemy biegac za konda i lovize" ale moim zdaniem to jest glupie wytlumaczenie, poprostu licza na pomoc noobkow. Nie oznacza to ze wygrali ta walke tylko dzieki nim jednak sporo im pomogli;]

Kuczer88 19-11-2006 10:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1087279)
Po tym jak ogladnalem filmik moge powiedziec 2 rzeczy
Pierwsza: Gratulacje dla Lithium, walka byla calkiem niezla.
Druga: Nie wiem czy tez to zauwazyliscie, ale prawie kazdy noob char ktory tam byl przesuwal czlonkow AS, widzialem filmik nagrywany przez Rostka i na nim widac tylko naszych. Tak nie moze byc, trzeba teraz zorganizowac battle na pacc area i mysle ze bedzie troszke lepiej. Tylko czy Lithium sie na to zgodzi? Dzisiaj gadalem z Aylitha po battle i on twierdzi ze nie ma szans walki na Ankh bo : "nie bedziemy biegac za konda i lovize" ale moim zdaniem to jest glupie wytlumaczenie, poprostu licza na pomoc noobkow. Nie oznacza to ze wygrali ta walke tylko dzieki nim jednak sporo im pomogli;]

Po pierwsze tłumaczyłem Ci że to nie były nasze noob chary i my za nie nie odpowiadamy. Przez noob chary prawie padłem bo jak chciałem sie do waszych dostac to mnie okrążyły i dostałem niezłą seryjke :)uffff ale przeżyłem :P. A co do bitwy w ank to chyba logiczne azbijemy was 10, co zrobi konda i lovize? run run away :) jak mamy go złapac ?nie posiadamy wrotek ani latających dywanów pozdro .. :PDo nastepnej bitwy

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:37.