![]() |
|
@2xup
Zgadzam sie rycek potrzebny na wojnach. Czesto to oni prowadza wary i gadaja co i jak. Rownie dobrze mozna bylo by powiedziec ze pall niepotrzebny bo z boltow duzo niezdziala a sd wali tyle o ile. Zawsze znajdzie sie jakis powod. |
Name: Jagiellon
Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 100 World: Aurea Residence: Carlin House: Northern Street 7 (Carlin) is paid until Mar 26 2007 Guild membership: Damaged Goods of the Suave Last login: Mar 07 2007, 19:31:00 CET Nie spodziewałem się tego po nim X( X( |
Cytuj:
no jak Immortals miało wojne to biegusiem opuścił gildie bo zapewne chciał być neutral ;( |
Cytuj:
|
Jagie~ to rl vesz wiec co za bajki opowiadasz
|
Cytuj:
|
akhahaha a już chłopaka z błotem zmieszali ... jego wybór. gówno wam w sumie do tego. zwłaszcza mr greg'ant dużo gadasz mało robisz, sam dojdź do war.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Frags : Alliance (99) .vs . FAG@co (33) Kiedyś mądry człowiek powiedział "Wojna nie polega na tym aby ginac za swoja ojczyzne wojna polega na tym aby tamci s*****ele zgineli za swoją" George S. Patton |
Cytuj:
Sam sobie dojdź do wojny cwaniaczku z pękniętą dupą. Immortals się rozpadło zostałem tak jak by "sam sobie sterem" pacc sie kończył, a od jednej strony hunt reszty nie obchodziłem bo cóż się dziwić na 77 lvl zawiele nie zawojujesz więc spzredałem postac za 100 bucksów a teraz siedze se na forum i podnosze cisnienie ludziom |
Jego sprawa , on zle na tym wyjdzie nie wy wiec czego sie martwicie ?...
|
Jak narazie Jagiellon wybral mniejsze zlo;)
|
Cytuj:
|
@Sesef
Nikt ci jeszce nie gadal ze jestes zbyt skromny;] |
Cytuj:
//Thor |
Cytuj:
że się wymieniłeś na thora |
Cytuj:
//Thor |
Cytuj: