![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Juventus > Manchester Milan > Chelsea Inter > Arsenal Roma > Liverpool Dla drugich: Manchester > Juventus Chelsea > Milan Inter > Arsenal Liverpool > Roma |
Liverpool pokonał Inter, Arsenal pokonał Milan, Manchester pokonał Romę. A Juve w LM nawet nie grało. :)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No i nie wypowiadasz się obiektywnie o Arsenalu i jego zawonikach. Cytuj:
Ja nie nie(lol) lubie cie za to, że kibicujesz Arsenalowi, ale za to jak się z tym obnosisz :P Sam lubię pooglądać jak grają te młode młokosy. |
żenua. Chiellini nie trafia w pilke na 3 metrze i gol dla Katanii. Po tym nieprawdopodobny napor Juventusu, by po 100k okazjach nie zdobyc zadnej bramki. Wszystko pieknie, ale 3 punktow ni ma.
KURWA MAC!!!!! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
a ja wam wtrące że Chelsea wrypała Portsmouth znowu 4 brameczki, tym razem na wyjeździe ;p
|
No a Inter 1-0 z Lecce ;] ciesze sie ze na Cruza zawsze mozna liczyc,prawdziwy joker :) czesto niedoceniany,ale to on w tamtym sezonie byl glownym autorem koncowego sukcesu w postaci scudetto,kiedy to byl wpuszczany w 60 minutach i strzelal decydujaca bramke.Takze Javier "Il Capitano" Zanetti rozegral swoj 600 mecz w barwach Interu =).A juz w niedziele derby z ACM :) na sama mysl o tym meczu " mam kisiel"
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Down Nie ma co ukrywać, że po kontuzji gra dużo gorzej, ale myślę, że ciągle jest to bardzo wysoki poziom. |
Cytuj:
|
Fakt, faktem, że MU, Chalsea, Barcelona, Juventus i Milan to najbardziej zjeba@$% drużyny pod słońcem!!! Arsenal rządzi !!!!! MU Śmierdzi!! xD
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Strzelili 7 mniej - no dobra, ale zobacz, ile padło po pięknej i kombinacyjnej grze ? Poza tym, ty gadasz o poprzednim sezonie, ja mówię, że w obecnym ich gra tak wygląda. I to właśnie przez takich przeciętniaków jak Kuyt czy inny Benayoun. Stracili mniej - no to co ? Futbol polega na strzelaniu jak największej ilości, a nie traceniu jak najmniejszej ;pp Cytuj:
Cytuj:
Nadal nie widzę tutaj nic śmiesznego. Ślepo bronisz Keana, a pewnie nawet nie wiesz, jak on wygląda. Cytuj:
|
Myslalem, ze wiesz, ze liczy sie to kto strzeli wiecej bramek, a nie kto ladniejsze. Za duzo sie na grales w jakies kluchy jak byles maly i dalej Ci sie wydaje, ze glowka za dwa, pietka za trzy a przewrotka za piec ;-P.
A nazywac Keana czy Kuyta drewnami utwierdzasz mnie, ze nie masz pojecia za grosz o pilce i znasz sie tylko i wylacznie na kibicowaniu on-line z wikipedia i arsenal.info.com w rece :-P. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I wiem jak wygląda B). Cytuj:
No i widzisz.. dla jednych coś jest śmieszne dla innych nie. Mógłbym jeszcze grzebać w temacie i wyciągać jakies twoje wpisy, ale czy to ma sens? Wiadomo, że nie przyznasz mi racji więc proponuję skończyć tę żenującą dyskusję. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Niektóre rzeczy które dla mnie są głupotami dla ciebie nie. Edit: Czwartoligowa(!!!) Stal Sanok wygrała z pierwszoligowym Widzewem Łodź 1:0 w Pucharze Polski. Cytuj:
|
Yoh jak tak bardzo musisz kibicowac druzynie, ktora gra "Oh my goodnes technique level" to proponuje futsal, albo dalej jaraj sie filmikami z youtuba, jak Ci boscy technicy z Arsenalu Technika Londyn przekladaja nogi nad pilka zanim to drewniane klocki pokroju Terrego, Essiena, Kuyta i inne drewniane pinokia z drewnianych druzyn takich jak ManU, Chealsea, Liverpool odbiora im pilke :-).
|
Ale ja lubię oglądać także i defensywnie grające drużyny. Np. Portsmouth, kiedy gra z jakąś drużyną z top4. Gdy Campbell poustawia partnerów w defensywie, to nie ma penisa we wsi, ogląda się to doskonale.
Cytuj:
|
Milan 2 vs 1 Reggina
Burdel Pato Derby ^___^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Więc o co? |
O dobrą zabawe i piękną gre... Ale to w szkole.
|
Obstawialiscie moze cos na pierwszy nocny wyscig F1? Postawilem 150zl na wypadki, zobaczymy jak to bedzie. :>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak to o co chodzi? o pieniądze! :| Pisałem już o tym :)
Też się nie mogę doczekać tego wyścigu.. zapowiada się ciekawie :). Na F1 nie stawiałem, ale na piłeczkę tak ;] |
A jeśli chodzi o najbliższy wyścig F1, to tutaj link do oglądania treningu* na żywo (jeszcze 30 minut)
http://www.soccer-live.pl/ITVF1/f1player.php jak na razie 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Kubica 4. Masa 5. Raikonen @domin3x *No wlasnie - pisząc kwalifikacje mialem sesje treningową na mysli ;) Zresztą z tego linka, będzie można też obejżeć jutrzejsze kwalifikacje i sam wyścig. |
Cytuj:
|
Everton 0 -2 Liverpool Torres i Torres.
Do Yoha : 2 bramkę "wypracował" Kuyt, mega drewno z 2 lewymi nogami edit: 11 Bogów przegrała z 11 rzemieślników niższej klasy, o co kaman ?!?!?!?1/ |
Huj City.
Co tam Yoh? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:44. |
|