Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Yoh Asakura 24-09-2008 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2277269)
Dużo, bo nie dla każdego Premiership > La Liga. Uwierz mi.

No dobra, ale nadal nie widzę tutaj gustu. Zespoły z Anglii są po prostu silniejsze.

Ditto 24-09-2008 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2277285)
No dobra, ale nadal nie widzę tutaj gustu. Zespoły z Anglii są po prostu silniejsze.

Dla jednych:

Juventus > Manchester
Milan > Chelsea
Inter > Arsenal
Roma > Liverpool

Dla drugich:

Manchester > Juventus
Chelsea > Milan
Inter > Arsenal
Liverpool > Roma

Yoh Asakura 24-09-2008 20:39

Liverpool pokonał Inter, Arsenal pokonał Milan, Manchester pokonał Romę. A Juve w LM nawet nie grało. :)

Fintex 24-09-2008 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2277214)
No popatrz, a ty teraz robisz to samo. Przecież na tym polega rozmowa, ja mam swoje zdanie, którego się trzymam, ty masz swoje i wymieniamy się argumentami. Gdybym od razu dawał się przekonywać, jaki sens miałaby ta rozmowa ?

Tyle, że twoje argumenty są czasem śmieszne i zawsze nie obiektywne.

Cytuj:

Fintex, do nie dawna cię lubiłem i nawet szanowałem. Ale dużo straciłeś w moich oczach.
ups.X( Przez co? przez tą dyskusje? przecież wymienialiśmy się tylko poglądami. Wybacz mi wulgarny język. :evul:

Yoh Asakura 24-09-2008 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2277569)
Tyle, że twoje argumenty są czasem śmieszne i zawsze nie obiektywne.

Jakiś przykład może ?

Cytuj:

ups.X( Przez co? przez tą dyskusje? przecież wymienialiśmy się tylko poglądami. Wybacz mi wulgarny język. :evul:
A nie wystarczy fakt, że kibicujesz Barcelonie ? :)

Dark Sven 24-09-2008 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sza'hel (Post 2277283)
Zenit 1-3 CSKA
To jest komedia?!
Ciekawe,kto tu jest prawdziwym fanem swojego klubu?
Jeśli jesteście za MU tylko dlatego,że tam gra imba pro full kozak ronaldo to tacy z was kibice jak z Yoha Węgier
Bo ja waszych ukochanych klubów nie rozumiem...

Idź już w chuj.

Fintex 24-09-2008 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2277652)
Jakiś przykład może ?

Nie chcę mi się odszukiwać. Ale np. to, że Premiership > La Liga ( jak już mówiłem, nie twierdzę, że La liga jest lepsza lecz to jest kwestią gustu jak powiedział Xendriel) Ja uważam 3 ligi za bardzo silne z których zespoły co roku mogą wygrać LM. (Premiership, La Liga, Serie A) Wtedy gdy Barca grała w finale z Arsenalem w półfinałach znajdowały się 3 hiszpańskie drużyny. Nie mówiąc jak podbijał europe Real. Valencia 2x była w finale, ale zadnego nie wygrała lub pamiętny mecz Deportivo - Milan. To samo tyczy się drużyn Angielskich i Włoskich.
No i nie wypowiadasz się obiektywnie o Arsenalu i jego zawonikach.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2277652)
A nie wystarczy fakt, że kibicujesz Barcelonie ? :)

Kibicuję Barcelonie już od dawna. Dopiero teraz się zorientowałeś? :baby:
Ja nie nie(lol) lubie cie za to, że kibicujesz Arsenalowi, ale za to jak się z tym obnosisz :P Sam lubię pooglądać jak grają te młode młokosy.

Articuno 24-09-2008 22:32

żenua. Chiellini nie trafia w pilke na 3 metrze i gol dla Katanii. Po tym nieprawdopodobny napor Juventusu, by po 100k okazjach nie zdobyc zadnej bramki. Wszystko pieknie, ale 3 punktow ni ma.
KURWA MAC!!!!!

Yoh Asakura 24-09-2008 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2277681)
Nie chcę mi się odszukiwać. Ale np. to, że Premiership > La Liga ( jak już mówiłem, nie twierdzę, że La liga jest lepsza lecz to jest kwestią gustu jak powiedział Xendriel) Ja uważam 3 ligi za bardzo silne z których zespoły co roku mogą wygrać LM. (Premiership, La Liga, Serie A) Wtedy gdy Barca grała w finale z Arsenalem w półfinałach znajdowały się 3 hiszpańskie drużyny. Nie mówiąc jak podbijał europe Real. Valencia 2x była w finale, ale zadnego nie wygrała lub pamiętny mecz Deportivo - Milan. To samo tyczy się drużyn Angielskich i Włoskich.

No sorry, ale patrząc przez pryzmat ostatnich 2-3 lat, to Premiership > reszta Europy. I co, to niby ma być "śmieszny argument" z mojej strony ? :confused:

Cytuj:

No i nie wypowiadasz się obiektywnie o Arsenalu i jego zawonikach.
Ja nie mogę. Czuję się jak Smuggler, który raz po raz tłumaczy, że nie ma obiektywnej recenzji...

Cytuj:

Kibicuję Barcelonie już od dawna. Dopiero teraz się zorientowałeś? :baby:
Ja nie nie(lol) lubie cie za to, że kibicujesz Arsenalowi, ale za to jak się z tym obnosisz :P Sam lubię pooglądać jak grają te młode młokosy.
Masz 18 lat i nie wiesz, kiedy ktoś sobie dżołkuje ?

Maggic 24-09-2008 23:47

a ja wam wtrące że Chelsea wrypała Portsmouth znowu 4 brameczki, tym razem na wyjeździe ;p

Faytah 24-09-2008 23:51

No a Inter 1-0 z Lecce ;] ciesze sie ze na Cruza zawsze mozna liczyc,prawdziwy joker :) czesto niedoceniany,ale to on w tamtym sezonie byl glownym autorem koncowego sukcesu w postaci scudetto,kiedy to byl wpuszczany w 60 minutach i strzelal decydujaca bramke.Takze Javier "Il Capitano" Zanetti rozegral swoj 600 mecz w barwach Interu =).A juz w niedziele derby z ACM :) na sama mysl o tym meczu " mam kisiel"

Fintex 24-09-2008 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2277697)
No sorry, ale patrząc przez pryzmat ostatnich 2-3 lat, to Premiership > reszta Europy. I co, to niby ma być "śmieszny argument" z mojej strony ? :confused:

Aff.. jutro cosik poszukam, żeby cię zagiąć ;] Teraz ide spać.

Cytuj:

Ja nie mogę. Czuję się jak Smuggler, który raz po raz tłumaczy, że nie ma obiektywnej recenzji...

Wiem, że tak myślisz, ale się mylisz.

Cytuj:

Masz 18 lat i nie wiesz, kiedy ktoś sobie dżołkuje ?

Wiesz.. tyle już zdań wymieniliśmy na te tematy, że nie mam siły już pisać i używać logiki jednocześnie. :baby:

Ditto 25-09-2008 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2277768)
Javier "Il Capitano" Zanetti rozegral swoj 600 mecz w barwach Interu =)

Gary Neville podobnie, o ile się nie mylę :D Oboje są kapitanami w swoich klubach, oboje grają na prawej obronie, a ich narodowości (Argentina vs England) dodają jeszcze taką magiczną otoczkę. Nic tylko pogratulować.

@Down

Nie ma co ukrywać, że po kontuzji gra dużo gorzej, ale myślę, że ciągle jest to bardzo wysoki poziom.

Yoh Asakura 25-09-2008 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 2277958)
Gary Neville podobnie, o ile się nie mylę :D Oboje są kapitanami w swoich klubach, oboje grają na prawej obronie, a ich narodowości (Argentina vs England) dodają jeszcze taką magiczną otoczkę. Nic tylko pogratulować.

Różni ich fakt, że kontuzja z Nevilla zrobiła paralitę.

Lechista 25-09-2008 15:22

Fakt, faktem, że MU, Chalsea, Barcelona, Juventus i Milan to najbardziej zjeba@$% drużyny pod słońcem!!! Arsenal rządzi !!!!! MU Śmierdzi!! xD

Fintex 25-09-2008 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2275684)
No, przez takich zawodników jak Kuyt Liverpool dochodzi do 30-25 metra i nie wie, co zrobić z piłką. Ale co zrobić, Benitez lubi taką taktykę. :)z

Np. to jest śmieszne zważając na to, że Liverpool strzelił Arsenalowi 2 bramki w poprzednim sezonie. Pozatym Liverpool ogółem strzelił 7 bramek mniej od Arsenalu w przeciągu sezonu, przy tym tracąc 3 mniej.

Cytuj:

Keane jest saby, Keane to drewno. Denilson na początku sezonu też grał fatalnie, ale wiesz, co odróżnia zawodnika z potencjałem od rzemieślnika, który nie jest w stanie grać na wysokim poziomie ?

To też jest śmieszne. Nazywasz Keane'a i Kuyta rzemieślnikami i dobrze, ale rzemieślinicy też są w stanie grać na wysokim poziomie jeśli pracuję nad sobą i taktyką. Można powiedzieć, że zawodnicy pokroju Denilsona grają ładnie , z polotem i że łatwiej im to przychodzi, lecz nawet rzemieślnik w swoim fachu może dojść do perfekcji. Denillson ponadto dopiero zaczyna swoją kariere.

Cytuj:

I kiedy Tottenham miał rzekomo słabszą kadrę, to potrafił wygrywać mecze. Teraz ma takiego dos Santosa, Modrica, Bentleya i co ? 5 spotkań, 2 punkty. :cup::cup::cup:

Dobrze, że liga nie kończy się po 5 meczach :P

Yoh Asakura 25-09-2008 16:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2278074)
Np. to jest śmieszne zważając na to, że Liverpool strzelił Arsenalowi 2 bramki w poprzednim sezonie. Pozatym Liverpool ogółem strzelił 7 bramek mniej od Arsenalu w przeciągu sezonu, przy tym tracąc 3 mniej.

No i co, to wszystko dzięki Kuytowi ?
Strzelili 7 mniej - no dobra, ale zobacz, ile padło po pięknej i kombinacyjnej grze ?
Poza tym, ty gadasz o poprzednim sezonie, ja mówię, że w obecnym ich gra tak wygląda. I to właśnie przez takich przeciętniaków jak Kuyt czy inny Benayoun.
Stracili mniej - no to co ? Futbol polega na strzelaniu jak największej ilości, a nie traceniu jak najmniejszej ;pp

Cytuj:

To też jest śmieszne. Nazywasz Keane'a i Kuyta rzemieślnikami i dobrze, ale rzemieślinicy też są w stanie grać na wysokim poziomie jeśli pracuję nad sobą i taktyką.
"Wysoki poziom" to pojęcie względne. Np. Robbie Keane nigdy nie będzie grał tak, jak np. Carlos Vela już teraz. Technika, panowanie nad piłką, wykończenie, inteligencja boiskowa - to już jest wyższa klasa. Trochę wstyd, żeby ktoś, kto kosztował nie małe pieniądze i był traktowany jako klasowe wzmocnienie napadu, grał gorzej niż 19-letni Meksykanin, który dopiero zaczyna przygodę z Premiership. :)
Cytuj:

Można powiedzieć, że zawodnicy pokroju Denilsona grają ładnie , z polotem i że łatwiej im to przychodzi, lecz nawet rzemieślnik w swoim fachu może dojść do perfekcji. Denillson ponadto dopiero zaczyna swoją kariere.
Widzisz, rzemieślnik może sumiennie i bezbłędnie wykonywać swoją pracę, ale to nadal nie zmieni faktu, że to będzie praca przeciętna, bez polotu. I artysta zawsze będzie lepszy.
Nadal nie widzę tutaj nic śmiesznego. Ślepo bronisz Keana, a pewnie nawet nie wiesz, jak on wygląda.

Cytuj:

Dobrze, że liga nie kończy się po 5 meczach :P
No, pewnie skończą na 9-10 miejscu. Ale tym razem bez UEFA. B)

By$iu 25-09-2008 16:54

Myslalem, ze wiesz, ze liczy sie to kto strzeli wiecej bramek, a nie kto ladniejsze. Za duzo sie na grales w jakies kluchy jak byles maly i dalej Ci sie wydaje, ze glowka za dwa, pietka za trzy a przewrotka za piec ;-P.
A nazywac Keana czy Kuyta drewnami utwierdzasz mnie, ze nie masz pojecia za grosz o pilce i znasz sie tylko i wylacznie na kibicowaniu on-line z wikipedia i arsenal.info.com w rece :-P.

Paciuch 25-09-2008 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechista (Post 2278014)
Fakt, faktem, że MU, Chalsea, Barcelona, Juventus i Milan to najbardziej zjeba@$% drużyny pod słońcem!!! Arsenal rządzi !!!!! MU Śmierdzi!! xD

Sam śmierdzisz jak ci się coś nie podoba to się idź utop a nie tu jakieś fochy stroji!

Yoh Asakura 25-09-2008 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez By$iu (Post 2278106)
Myslalem, ze wiesz, ze liczy sie to kto strzeli wiecej bramek, a nie kto ladniejsze. Za duzo sie na grales w jakies kluchy jak byles maly i dalej Ci sie wydaje, ze glowka za dwa, pietka za trzy a przewrotka za piec ;-P.

No, a Arsenal strzela i więcej, i ładniejsze. Każdy gol liczy się tak samo, jednak Arsenal ma więcej momentów w sezonie 07/08, którymi może się pochwalić, niż Liverpool.
Cytuj:

A nazywac Keana czy Kuyta drewnami utwierdzasz mnie, ze nie masz pojecia za grosz o pilce i znasz sie tylko i wylacznie na kibicowaniu on-line z wikipedia i arsenal.info.com w rece :-P.
Może mam sklerozę, ale chyba nie nazwałem nigdzie Kuyta ani Keana drewnem, chociaż tego nie wykluczam. Ja tylko mówię, że to przeciętni zawodnicy - no ale jeżeli ktoś skrytykuje wspaniałe transfery Rafy i nazwie rzeczy po imieniu, to się nie zna na piłce. Przecież Benitez wie, co robi, a ja jestem tylko 16-letnim szczylem, no przecież ja się nie znam i nie mogę stwierdzić, że Kuyt jest przeciętny...

Fintex 25-09-2008 17:27

Cytuj:

Keane jest saby, Keane to drewno.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2278087)
"Wysoki poziom" to pojęcie względne. Np. Robbie Keane nigdy nie będzie grał tak, jak np. Carlos Vela już teraz. Technika, panowanie nad piłką, wykończenie, inteligencja boiskowa - to już jest wyższa klasa. Trochę wstyd, żeby ktoś, kto kosztował nie małe pieniądze i był traktowany jako klasowe wzmocnienie napadu, grał gorzej niż 19-letni Meksykanin, który dopiero zaczyna przygodę z Premiership. :)

Ehh.. dalej nie wiesz o co mi chodzi. Myślisz trochę w ten deseń jak moja siostra, która jak widzi wynik 5:0 to odrazu obwinia bramkarza o taki wynik.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2278087)
Widzisz, rzemieślnik może sumiennie i bezbłędnie wykonywać swoją pracę, ale to nadal nie zmieni faktu, że to będzie praca przeciętna, bez polotu. I artysta zawsze będzie lepszy.
Nadal nie widzę tutaj nic śmiesznego. Ślepo bronisz Keana, a pewnie nawet nie wiesz, jak on wygląda.

LOL, sam sobie zaprzeczasz. Skoro ktos wykonuję swoją pracę bezbłędnie to jest perfekcyjny! Przecież w piłce nie lata o to kto ładnie gra lecz o to kto bramki strzela. Owszem, są drużyny co obie te opcję łączą i za to im chwała, ale są drużyny które składają się z takich rzemieślników, którzy brak techniki nadrabiają walecznością. Nie bronie Keana, ale zawodników jego pokroju.
I wiem jak wygląda B).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez By$iu (Post 2278106)

Exactly!

No i widzisz.. dla jednych coś jest śmieszne dla innych nie. Mógłbym jeszcze grzebać w temacie i wyciągać jakies twoje wpisy, ale czy to ma sens? Wiadomo, że nie przyznasz mi racji więc proponuję skończyć tę żenującą dyskusję.

Yoh Asakura 25-09-2008 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2278148)
Ehh.. dalej nie wiesz o co mi chodzi. Myślisz trochę w ten deseń jak moja siostra, która jak widzi wynik 5:0 to odrazu obwinia bramkarza o taki wynik.

Ja obwiniam wszystkich przeciętniaków Poolu, na czele których stoi Kuyt, Benayoun, Keane...

Cytuj:

LOL, sam sobie zaprzeczasz. Skoro ktos wykonuję swoją pracę bezbłędnie to jest perfekcyjny!
No wiesz, może nie popełnić w meczu żadnego błędu, ale to nadal nie świadczy o tym, że jesteś perfekcyjny i idealny. No trochę się zamotałem, ale mam nadzieję, że wiesz, o co mi chodzi, bo nie potrafię tego jasno wytłumaczyć.
Cytuj:

Przecież w piłce nie lata o to kto ładnie gra lecz o to kto bramki strzela.
Jeżeli jest się dobrym, gra się ładnie i skutecznie. No ale fakt, liczą się bramki. Chociaż mało osób przepada za drużynami, które zdobywają gola i się murują, albo cały czas grają antyfutbol...
Cytuj:

Owszem, są drużyny co obie te opcję łączą i za to im chwała, ale są drużyny które składają się z takich rzemieślników, którzy brak techniki nadrabiają walecznością.
No okej, i niech nadrabiają. Ale na litość boską, nie w Liverpoolu, tak, de facto, wspaniałym klubie ! Naprawdę żal mi się ich robi, nie zasługują na tak przeciętnych piłkarzy.
Cytuj:

Nie bronie Keana, ale zawodników jego pokroju.
Przeciętnych ? Właściwie to sam to przyznałeś ;-)

Cytuj:

I wiem jak wygląda B).
Dawaj charakterystykę.

Cytuj:

No i widzisz.. dla jednych coś jest śmieszne dla innych nie. Mógłbym jeszcze grzebać w temacie i wyciągać jakies twoje wpisy, ale czy to ma sens? Wiadomo, że nie przyznasz mi racji więc proponuję skończyć tę żenującą dyskusję.
No równie dobrze to ja mogę teraz powiedzieć, że nie będziesz grzebał, bo takich postów nie ma i się teraz wypychasz sianem. Jeżeli mi pokażesz, że naprawdę palnąłem głupoty - nie wyprę się jej, bo i po co ?

Fintex 25-09-2008 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2278155)
No wiesz, może nie popełnić w meczu żadnego błędu, ale to nadal nie świadczy o tym, że jesteś perfekcyjny i idealny. No trochę się zamotałem, ale mam nadzieję, że wiesz, o co mi chodzi, bo nie potrafię tego jasno wytłumaczyć.

No one is perfect. Wiem o co ci chodzi, ale się z tym nie zgadzam. Przynajmniej w całości.

Cytuj:

Jeżeli jest się dobrym, gra się ładnie i skutecznie. No ale fakt, liczą się bramki. Chociaż mało osób przepada za drużynami, które zdobywają gola i się murują, albo cały czas grają antyfutbol...
Wiadomo.. ludzie raczej kibicują drużyną, które grają futbol na 'tak'.

Cytuj:

Przeciętnych ? Właściwie to sam to przyznałeś ;-)
Może się nie wywyższają, ale przeciętni to nie są w Kickerze dałbym im 3.

Cytuj:

Dawaj charakterystykę.
Taki wysoki czarny z zębami na wierzchu ? :o

Cytuj:

No równie dobrze to ja mogę teraz powiedzieć, że nie będziesz grzebał, bo takich postów nie ma i się teraz wypychasz sianem. Jeżeli mi pokażesz, że naprawdę palnąłem głupoty - nie wyprę się jej, bo i po co ?
I dlatego koniec dyskusji. Po prostu różnimy się w swoich poglądach i tyle :P
Niektóre rzeczy które dla mnie są głupotami dla ciebie nie.

Edit: Czwartoligowa(!!!) Stal Sanok wygrała z pierwszoligowym Widzewem Łodź 1:0 w Pucharze Polski.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franz Beckenbauer
Od 2016 r. w mistrzostwach Europy będą brały udział 24 drużyny - zapowiedział słynny Franz Beckenbauer, zasiadający w zarządzie UEFA. Powiększenie mistrzostw Starego Kontynentu lansował szef UEFA Michel Platini

By$iu 25-09-2008 20:12

Yoh jak tak bardzo musisz kibicowac druzynie, ktora gra "Oh my goodnes technique level" to proponuje futsal, albo dalej jaraj sie filmikami z youtuba, jak Ci boscy technicy z Arsenalu Technika Londyn przekladaja nogi nad pilka zanim to drewniane klocki pokroju Terrego, Essiena, Kuyta i inne drewniane pinokia z drewnianych druzyn takich jak ManU, Chealsea, Liverpool odbiora im pilke :-).

Yoh Asakura 25-09-2008 21:01

Ale ja lubię oglądać także i defensywnie grające drużyny. Np. Portsmouth, kiedy gra z jakąś drużyną z top4. Gdy Campbell poustawia partnerów w defensywie, to nie ma penisa we wsi, ogląda się to doskonale.

Cytuj:

(...)przekladaja nogi nad pilka zanim to drewniane klocki pokroju Terrego, Essiena, Kuyta i inne drewniane pinokia z drewnianych druzyn takich jak ManU, Chealsea, Liverpool odbiora im pilke :-).
Oj, Bysiek, zazdrość pewnie boli. ;-)

Dark Sven 25-09-2008 22:45

Milan 2 vs 1 Reggina
Burdel
Pato

Derby ^___^

Maggic 25-09-2008 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2278340)
Oj, Bysiek, zazdrość pewnie boli. ;-)

Zazdrość, no tak w końcu Arsenal prowadzi w tabeli, a drużyna ma fantastyczną młodzież. Szkoda tylko, że skończy się jak co sezon.

Lechista 25-09-2008 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paciuch (Post 2278111)
Sam śmierdzisz jak ci się coś nie podoba to się idź utop a nie tu jakieś fochy stroji!

Nie moja wina, że Ac Milan do najgorsza drużyna pod słońcem i ma samych słabych graczy. Musisz się pogodzic z tą myślą ;( ARSENAL RZĄDZI!!! xD

Yoh Asakura 25-09-2008 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2278487)
Zazdrość, no tak w końcu Arsenal prowadzi w tabeli, a drużyna ma fantastyczną młodzież. Szkoda tylko, że skończy się jak co sezon.

Czelzi też niczego nie wygrała =)

Iron 26-09-2008 06:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2278513)
Czelzi też niczego nie wygrała =)

A czy w piłce chodzi tylko o wygrywanie? wydaje mi się że jest wiele innych, ważnych czynników.

domin3x 26-09-2008 07:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron (Post 2278584)
A czy w piłce chodzi tylko o wygrywanie? wydaje mi się że jest wiele innych, ważnych czynników.

Nie?o_O
Więc o co?

Dark Sven 26-09-2008 08:00

O dobrą zabawe i piękną gre... Ale to w szkole.

Frapper 26-09-2008 11:25

Obstawialiscie moze cos na pierwszy nocny wyscig F1? Postawilem 150zl na wypadki, zobaczymy jak to bedzie. :>

Xendriel 26-09-2008 14:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frapper (Post 2278679)
Obstawialiscie moze cos na pierwszy nocny wyscig F1? Postawilem 150zl na wypadki, zobaczymy jak to bedzie. :>

Wypadki są bardzo prawdopodobne, zwłaszcza jak będzie padać. Ogólnie ten wyścig zapowiada się bardzo emocjonująco:)

Yoh Asakura 26-09-2008 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron (Post 2278584)

No wiesz, Iron, dla mnie też futbol to nie tylko trofea. Mówiłem o tym kiedyś. No ale...

Fintex 26-09-2008 15:31

Jak to o co chodzi? o pieniądze! :| Pisałem już o tym :)
Też się nie mogę doczekać tego wyścigu.. zapowiada się ciekawie :). Na F1 nie stawiałem, ale na piłeczkę tak ;]

Glacial 26-09-2008 16:37

A jeśli chodzi o najbliższy wyścig F1, to tutaj link do oglądania treningu* na żywo (jeszcze 30 minut)

http://www.soccer-live.pl/ITVF1/f1player.php

jak na razie
1. Hamilton
2. Rosberg
3. Kubica
4. Masa
5. Raikonen

@domin3x
*No wlasnie - pisząc kwalifikacje mialem sesje treningową na mysli ;)
Zresztą z tego linka, będzie można też obejżeć jutrzejsze kwalifikacje i sam wyścig.

domin3x 26-09-2008 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glacial (Post 2278922)
A jeśli chodzi o najbliższy wyścig F1, to tutaj link do oglądania kwalifikacji na żywo (jeszcze 30 minut)

http://www.soccer-live.pl/ITVF1/f1player.php

jak na razie
1. Hamilton
2. Rosberg
3. Kubica
4. Masa
5. Raikonen

Eee to jest druga sesja treningowa, a nie kwalifikacje ; ]

Cafe 27-09-2008 18:55

Everton 0 -2 Liverpool Torres i Torres.

Do Yoha : 2 bramkę "wypracował" Kuyt, mega drewno z 2 lewymi nogami

edit:

11 Bogów przegrała z 11 rzemieślników niższej klasy, o co kaman ?!?!?!?1/

Articuno 27-09-2008 22:46

Huj City.
Co tam Yoh?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:44.