![]() |
|
[CHAR]Matsel[/CHAR]
Feb 23 2008, 20:28:59 CET Killed at Level 98 by Dzut |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Moj char do 71 lvl chyba ;) |
Cytuj:
Zjebales teraz:/ Zobacz jezeli 2 post jest krisa, 3 eloma, 4 krisa krisa potem, 6 krisa i eloma naraz czyli nie pasuje! |
Cytuj:
[CHAR]Feliex[/CHAR] [CHAR]Van'lian[/CHAR] [CHAR]Xydrus[/CHAR] [CHAR]Deecorator[/CHAR] [CHAR]Saori Mia[/CHAR] [CHAR]Dark Skejcik[/CHAR] kogos pominalem :> |
Kris 2 fragi.... bedzie zacieszanie dupy
|
Cytuj:
_/ ELOM Cytuj:
[CHAR]Royal Vreax[/CHAR] Therrax gratuluje solo style :) |
[CHAR]Royal Vreax[/CHAR]
Feb 24 2008, 09:43:54 CETKilled at Level 95 by Therrax |
Cytuj:
Pokaz mi gdzie napisałem że chce mieć RS'a @down On też mi po starych ci¶nie. |
Cytuj:
|
ja pierdole:baby: (...) gz ob !
Czy wy poważnie nie wiecie, co to s± 'magic walls' oO :( !? |
Cytuj:
za byle gowno swoich starych kumpli insultujesz jakbys nacpany chodzil, pa jak chuj robisz i ty piszesz takie cos, idz ty durniu z tad wogle |
Cytuj:
[CHAR]Speed'Mono Sucio[/CHAR] - Feb 24 2008, 12:58:35 CET Killed at Level 154 by Tyrael Razerius and by Tricky the Magician |
Cytuj:
|
Rom/CC 18 vs. Inmates/Alliance 46
Rom/cc: Beldare Dark-Nook Bits Eldero Tashfael Falgon Gotin Iros Jaba Morixar Skywalker Bits Tyrael Razerius Xerkan Moriz Katsu Wollt Uncle Skatan Ryan Ice Aegrias Eryannaja Assein Uriki Tasanuki Heebo Mcspirit Piaty Jezdziec Apokalipsy Inmates/IP/Alliance: Alrig Arieswar Sumo Butibof Bartas Sorcerer x2 Cys Brutal Dronec Demon Mwardish Deathbringer Dubikiss Elder Ella x2 Elzagii Folari Flying Batman Gamroth the Behemoth Hefii Hellah x2 Hammer Clubfighter Jenwic Kilipukki Konikoza Lord Riptur Mastro Scue Mage Jon Mamux Mungosan Nibbrott The Knight Noxarystul Thirkaight Nuka Abeliper Pan Wasabi Pikapo Eleandril Soulcrasher Soldek Sirom Edora Sirvak Dragoth Speed'Mono Sucio Raven Hunter Therrax Tithal Vesz x2 Qano Xuzoun Zeniser Hart by [char]Dorkiz[/char] http://rapidXXXXX.de/files/38660235/...ORKIZ.rec.html z nocy(6): Saori Mia Feliex Van'Lian Xydrus Deecorator Dark Skejcik |
_/
a mowili mi ze nie dadza nam POI zrobic :D Elom przyznaj sie ze pz'ta nie wbiles! |
ma ktos cama?xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak po dupie chyba nigdy nie dostali¶cie do 40 żal,naprawde gratuluje Wam,czemu nie umiecie wygrywać tych openek? co takiego robi RoM ze wygrywa a wy nie mozecie ? -.-"
|
rapidshare.de/files/38660235/24febDORKIZ.rec.html
Filmik z opena. |
Cytuj:
|
tam ilesc tam up tam konikoza to nie padl :)
|
Up@
Gówno robisz w warach to sie nei odzywaj. IdĽ na openkę,pierwszy raz w życiu i zobacz jak jest łatwo.. |
Yes, Sir yes.
Ty idz na openke, moze dadza ci konto na ventrilo, i pomoz cos w tej wojnie. Gdy zrobisz juz to wszystko i bedziesz wmiare ogarnietyyy, to bedziesz mógł pouczac innych, a tymczasem ZAMKNIJ PASZCZE!? |
Powiedział 60 Royal Palladin,który niemógł ubić z 4 kumplami 40lvla na ghostlandzie.Hail władco!
Ps.Duuki - chodzi mi o tibicam |
Cytuj:
z reszta bylo duzo openek wygranych przez nas i rom |
Cytuj:
skoro wrzucilem to padl wiec skoncz naplecie @topic - Aurea Czy ktos moglby cos napisac o PoI kto sie wyjebal, etc. |
[CHAR]Pat'primo[/CHAR]
Feb 24 2008, 17:33:23 CET Killed at Level 121 by Falatan Cenionden and by Thester [CHAR]Uncle Skatan[/CHAR] Feb 24 2008, 17:16:09 CET Killed at Level 101 by Andrzej Wladek [CHAR]Trappula[/CHAR] Feb 24 2008, 17:41:45 CET Killed at Level 99 by Speed'Mono Sucio and by Thil Dark |
Cytuj:
|
[CHAR]Aegrias Eryannaja[/CHAR] Feb 24 2008, 17:42:06 CET Killed at Level 103 by Lord Riptur
and by Kuldiseyto Verdiwerr i filmik z akcji : http://www.***********.com/618418547.html ***=spidiszer ;p |
Morixar
Feb 24 2008, 17:40:12 CET Died at Level 130 by a hellfire fighter |
poszukaj bo wiecej jest;]
James Lome Feb 24 2008, 19:09:57 CET Killed at Level 130 by Lord Riptur and by Alex Fast Hunter |
Cytuj:
|
Na POI o ile się orientuję padli:
[CHAR]Lecther Tirado[/CHAR] [CHAR]Morixar[/CHAR] [CHAR]Xel The'Bolter[/CHAR] ;> |
Ale rama xD!
Obadajcie forum tibia.com I topic z fragami. Feliexowi sie lider wlaczyl i pierdole jakies sery niby w english. |
Cytuj:
chyba stary masz jakies kompleksy a jesli chcialbys wiedziec to Feliex niestety dla Ciebie zapewne bo widze ze cos Ci w nim nei pasuje ale zmienil sie w chuj juz dawno dawno temu, wie jak walczyc, nauczyl sie po prostu bo to byla jego 1 wojna tak jak wielu osob wiec stfu oki? a to ze ktos robi jakies gapy czasem w angielskim to chyba naturalna rzecz I my przynamniej odrazu po przegranym open mamy blesy i robimy cos a nie placzemy wymadrzajacy sie old stingu btw z james loma dsm ;> |
Cytuj:
Więc się lepiej nie wypowiadaj B) |
POI zakończone
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:59. |
|