![]() |
|
ej czy wam tesz tibia nie dziala ???X(X(X(X(X(X(
|
Taaaa...
a chcialem bic lvl i skile ... z roszczki z mojim kumplem najtem ( co ma axa ofc ) xD Ciao ur Ellia |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
widac ze nic o mnie nie wiesz, a widziales mnie kiedys na frostach? chyba nie bo tam nie expie ;)
|
@Karolek-ja widziałem jak padasz na jakim¶ masslogu wła¶nie na frostach,więc jeste¶ w błedzie ;)
|
[CHAR]Kohan Warrior[/CHAR]
Apr 08 2008, 21:32:24 CEST Killed at Level 175 by [CHAR]Volo Arla[/CHAR] and by [CHAR]Heiyu[/CHAR] [CHAR]Python-czopkins[/CHAR] Apr 08 2008, 21:07:20 CEST Killed at Level 151 by [CHAR]Volo Arla[/CHAR] and by [CHAR]Appred Veed[/CHAR] |
VOLO ZŁODZIEJ <3 dałem mu te robote
powiedzcie że macie film plx plx plx |
Tylko niech nikt nie mowi, ze bylo zajebiscie, ze boruta.
Bo bylo do dupy kurwa, polowa ludzi nie umie slychac sie komendy typu "daj loga, stoj, odejdz", gowno nie boruta, gowno nie pk. |
Ogolnie polazlem z bongo bo mielismy sie zasadzic na kogos z viture. Powiem wam tylko ,ze ja ubijac ludzi z viture moge ,ale nie bede pomagac w random pk. Jak bym mial venta i wiedzial , ze luk laggera chcecie bic ostrzegl bym go :| bylem tam ,ale go nie bilem.
|
Cytuj:
Nie no parodia .. Pyton nie stac cie na blessy?! Btw: Znowu Nooby z torcy atakuja "blokneliscie jemu hoty i dlatego padl" O KURWA! ;/ |
Gloria victis |
Berger Ty zawsze tak wjezdzasz, zjesz cos i uciekasz haha :D
<333333 Pozdro METEK! FEV CHÓJ!!!! |
Ta, Berger je palcami grilowany boczek, nie zamienia slowa i wychodzi !;)
POZDRO MLODY !!! |
Bergeeeeeer To Pizdaaaaaaaaaaaaaaaaa :dddddddddddddddd
|
Cytuje co lisu mlody = rethink napisal mi kiedys na gg o sobie samym "Jestem tak oblesny na RL ze tylko w tibii sie pokazuje"
:cup: a metka jak spotkalem na RL myslalem ze trafilem do bazyliszka w kazo :P |
word metek, to byla chujowizna jakas, a za randoma sorry, bo ja laggera bilem, a nie wiedzialem ze on freans ;<
pozdro dla wikinga i fewola |
Cytuj:
|
A co seluje bazyliszek w kazo ?
|
Cytuj:
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD plz wiecej takich textuw burger :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Cytuj:
kurcze nie moglem sie powstrzymac zeby ci nie odpisac :D a tak wogole to chcialbym pozdrowic tomcziego :cup: |
Cytuj:
Cytuj:
|
new potion system i takie jaja ;-) chyba stare poty sa bardziej ekonomiczne buehehe ;d
|
Jak ktos jest zainteresowany kupnem 107 paladyna, mog±cego fajnie wygl±dać (jak zabojca, barbarzynca i ¶mierć ) z niewykonanym annihilatorem, poi , hota , 3 arena za kase rl , gp to prosze o kontakt ; )
Najlepiej jesli kupujacym bedzie znajomy kogos z virtue. Cena w GP jaka mnie interesuje to 1kk |
Cytuj:
|
Po pierwsze nie 500 tylko 350~ , po drugie jak kupi go osoba z virtue/jej znajomy to z poi i annihilatora bedzie miała kase jaka wydala na chara, a expic bedzie mogla bez problemow.
Jak nie jestes zainteresowany, to nie pisz a nie spamujesz jak idiota. |
^brawo :D dax owned ;d;d
|
Cytuj:
11:53 Warning! The murder of Prolender was not justified. sry zi±±±±±±± |
ty jak bedziesz har sell, to dodaj zeby 2kk jeszcze kupil ten ktos , zeby za wolnosc zaplacic :D
|
Cytuj:
@olorion sry za deda;/ radek neostradek from brazylia !11111 |
ale
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOORUUUUUUUTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Cytuj:
lo?l |
dax owned;d
|
dlaczego moj były palek ma fraga na pythonie xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@feav kiedys mowiles, ze nie mam rl life. a teraz popatrz na swojego posta;\ bywa, jak tam w twoim swiecie? dalej ci sie guardy snia? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:21. |
|